Autodemontage of Autosloperij Klant mag zelf kiezen

 

Bij Autodemontage Klaas Boer in het Groningse Uithuizen spreken we sinds jaren niet meer van een autosloperij. Een Autodemontage typeert zich voor een hoge mate van recycling en een milieubewuste demontage van auto`s.

Hoewel in de jaren 60-70 was er door heel Nederland in bijna ieder dorp wel ergens een kleine autosloperij te vinden. Enkele voertuigen op een grasveld en een keet waar de klant af kon rekenen. Zo zijn Klaas en Carol Boer ook begonnen, aan het Lage vd weg in het Groningse Uithuizen. Klaas die van oorsprong uit de bouw komt, is daar in de jaren 80 begonnen met enkele handels auto`s en een kleine autosloperij.

In feite zijn de huidige Autodemontagebedrijven een uit de kluitengewassen autosloperij.
In de volksmond wordt dan ook nog vaak gesproken over een autosloperij incl. plaats naam. Bijvoorbeeld Autosloperij Uithuizen of Autosloperij Groningen.

De hoge recycling percentage is een doel geworden.
Ruim 90% van een voertuig wordt gerecycled of hergebruikt, zoals bijvoorbeeld goede gebruikte auto-onderdelen. Bij Autodemontage Klaas Boer staan altijd ruim duizend voertuigen beschikbaar voor de onderdelen verkoop. En liggen er ruim 4 duizend auto-onderdelen in het magazijn.

Bij Autodemontage Klaas Boer bent u van enkele zaken zeker.

  1. RDW erkend
  2. ARN gecertificeerd
  3. KZD 3 sterren (de hoogste ranking)
  4. Milieubewuste autorecycling
  5. Hergebruik van goede auto-onderdelen

Bovendien weet u altijd zeker dat we de aangeboden auto volgens afspraak bij u op komen halen. Zelfs als deze bij u achter in de tuin geparkeerd staat.