Bedford camper verkopen voor de recycling

Elk jaar kopen we een aantal bijzondere recycle-objecten in. Zoals oldtimers, boten, campers en caravans. Objecten die je soms liever weer klaar zou maken om het voertuig te bewaren voor volgende generaties.

Dat wij schade en sloopauto`s ophalen uit de provincies Groningen, Friesland, en Drenthe is al geruime tijd bekend. Oldtimers die bij een autodemontage belanden is eigenlijk eeuwig zonde. 4 januari Mocht één van onze chauffeurs uit een Groningsdorpje deze Bedford camper uit het bouwjaar 1979 ophalen. Klaar voor de sloop aldus de vorige eigenaar.

 

Na en kleine opknapbeurt hebben we besloten om de Bedford camper eerst in de handelsvoorraad te zetten. Wie weet komt er een liefhebber die deze Bedford camper een tweede kans wil geven. Zoals te zien is de Bedford Camper wel een klusproject omdat er aardig veel aan moet gebeuren. Maar gelukkig zijn de motor en versnellingsbak nog goed.

 

Bedford camper in onderdelen.

Mocht de Bedford camper niet in zijn geheel verkocht gaan worden, dan zal de camper gerecycled gaan worden. Dit houd in dat alle bruikbare auto-onderdelen van de Bedford verwijderd zullen gaan worden en in ons magazijn ingeboekt gaan worden.

Mocht er dan een Bedford rijder een onderdeel nodig zijn zoals een: startmotor, versnellingsbak, of een achteras dan kan deze besteld worden in onze webshop met gebruikte auto-onderdelen.

 

Nu u hier toch bent, wist u dat Autodemontage Klaas Boer al ruim 40 jaar gespecialiseerd is in het recyclen van schade en sloopauto`s? U kunt uw auto, sloopauto, schade auto bij ons op de website aanmelden en u ontvangt binnen 24 uur een bod op uw auto. Gaat u akkoord met het geboden bedrag, dan halen wij het voertuig geheel gratis bij u op. Kijk op de volgende pagina voor meer informatie: inkoop goedkope auto’s.