Bedford camper verkopen voor de recycling

ls autorecycling zijn er altijd een aantal bijzondere objecten per jaar. Oldtimers, boten, campers, caravans objecten die je liever weer klaar zou maken om het voertuig te bewaren voor volgende generaties.

Dat wij schade en sloopauto`s ophalen uit de provincies Groningen, Friesland, en Drenthe is al geruime tijd bekend. Oltimers die bij een autodemontage belanden is eigenlijk eeuwig zonde. 4 januari mocht één van onze chauffeurs uit een Groningsdorpje deze Bedford camper uit het bouwjaar 1979 ophalen. Klaar voor de sloop aldus de vorige eigenaar.

Oordeelt u nou zelf, zou het niet zonde zijn dat deze camper gesloopt/gerecycled gaat worden?

We hebben daarom besloten om de Bedford camper eerst in de handelsvoorraad te zetten en te hopen dat er een liefhebber te vinden is die deze Bedford camper een tweede kans wil geven. De vraagprijs hebben we gezet op €1450 een zo mee prijs. De Bedford Camper verdiend behoorlijk veel Tijd om hem weer klaar te krijgen. Gelukkig zijn de motor en versnellingsbak goed maar de rest van de koets is behoorlijk krokant.
Sinds 2018 heeft de Bedford camper geen APK meer gehad.

Bedford camper in onderdelen.

Mocht de Bedford camper niet in zijn geheel verkocht gaan worden, dan zal de camper gerecycled gaan worden.
Dit houd in dat alle bruikbare auto-onderdelen van de Bedford verwijderd zullen gaan worden en in ons magazijn ingeboekt gaan worden.

Mocht er dan een Bedford rijder een onderdeel nodig zijn zoals een: startmotor, versnellingsbak, of een achteras dan kan deze besteld worden in onze webshop.

 

Nu u hier toch bent, wist u dat Autodemontage Klaas Boer al ruim 40 jaar gespecialiseerd is in het recyclen van schade en sloopauto`s?
U kunt uw auto, sloopauto, schade auto bij ons op de website aanmelden en u ontvangt binnen 24 uur een bod op uw auto. Gaat u akkoord met het geboden bedrag, dan halen wij het voertuig geheel gratis bij u op.