Voor het eerst sinds de Volvo XC90 uit is arriveert er een complete auto voor demontage bij Autodemontage Klaas Boer

 

De Volvo is gebouwd in 2003 en heeft een cilinderinhoud van maar liefst 2922 CC en een vermogen van 200 kW.
Helaas is gebleken dat de 292000 kilometers te veel zijn geweest voor de versnellingsbak. De auto is binnen gekomen met een kapotte versnellingsbak.

Autodemontage Klaas Boer koopt in de provinciƫn Groningen, Drenthe, en Friesland. alle beschikbare merken en type schade en sloopauto`s op.
Klanten kunnen auto`s aanbieden via de website, telefonisch of per e-mail waarna ze een bieding van de inkoopmedewerkers ontvangen.

Iedere auto wordt door Autodemontage Klaas Boer individueel op waarde geschat. Grondstofprijzen, onderdelen die wel of niet courant zijn of een uniek exemplaar zijn zoal factoren, waardoor een auto meer of minder waard is dan een gemiddelde schade of sloopauto.

Bij de vroegere autosloperijen, werden er vaak prijzen bepaald op basis van gewicht en de grondstofprijzen. Bij Autodemontage Klaas Boer gaan we voor een hogere prijs voor de klant en een bredere afzet voor de auto-onderdelen en eventuele grondstoffen.

De Volvo XC90 zal eerst vloeistofvrij gemaakt worden, waarna we de auto in het geheel zullen demonteren. De auto-onderdelen zijn vervolgens terug te vinden in onze webshop. Waar u makkelijk op kenteken de gewenste auto-onderdelen op kunt zoeken. Meer weten over Autodemontage Klaas Boer? kijk eens op onze pagina “over ons”