Tegenwoordig met hulp van een medewerker naar de voorraad gebruikte auto’s

Als klanten of bezoekers zich melden bij de receptie/verkoopbalie en vroegen of ze even mochten struinen tussen de sloopauto`s was het antwoord steevast; “kiek mor eem in de showroom”. Helaas is die uitspraak nu verledentijd geworden.

We zien een stijgende trend waarbij bezoek onnodige vernielingen achterlaten aan voorraadauto`s. Denk hierbij aan autoruiten die in geslagen worden of plaatdelen van auto`s zoals een motorkap of een spatbord dat vernield wordt.
Om toch het gevoel van struinen over een autosloperij/demontage te behouden, bieden we de bezoekers/klanten vanaf heden de mogelijkheid om onder begeleiding van een handige sleutelaar over het terrein rond te gaan. De medewerker zal in overleg het onderdeel dan uitbouwen.

Ook is het mogelijk bestellingen vanaf uw adres online in onze webshop te bestellen en binnen twee tot drie werkdagen te laten bezorgen. Informeer gerust bij onze verkopers naar de mogelijkheden.

 

Wilt uw schade of sloopauto laten ophalen? Wij halen geheel kosteloos uw schade of sloopauto u op. Of dit nu in Appingedam, Leeuwarden of Groningen is, wij draaien onze handen er niet voor om!