Radio Noord organiseert sla je frustratie er uit bij Autodemontage Klaas Boer

 

Onlangs doneerde Autodemontage Klaas Boer een ‘ergo’ auto aan het revalidatiecentrum Beatrixoord te Haren.
De voormalige ‘ergo’ auto was daar in de nacht van 9 januari dermate vernield dat het gebruik er van niet langer verantwoord was.


Foto: 112groningen.nl

 

Gezien de frustratie de vandalen gehad moeten hebben, hebben Autodemontage Klaas Boer in samenwerking met Radio Noord het idee bedacht om een actie te starten waarbij luisteraars via de Facebookpagina van Radio Noord zich aankunnen melden en met twee personen een sla je frustratie er uit op een sloopauto kunnen winnen.

In het radio programma Babbete op Noord zullen aankomende week de gefrustreerde winnaars van sla je frustratie er uit op een sloopauto bekend gemaakt worden.

Autodemontage Klaas Boer is in noord Groningen een betrouwbaar auto-demontagebedrijf.
Wij recyclen enkele duizenden voertuigen per jaar. Onder de kop Boerzoektauto of sloopauto gezocht kunt u veilig snel en gratis uw schade of sloopauto aanbieden. Wat vroeger begon als autosloperij in Uithuizen, is uitgegroeid tot een gerenommeerd auto-recyclingbedrijf. Ruim 90% van een auto zal worden hergebruikt of gerecycled. Uw sloopauto aanbieden bij Boer? meld hem aan en onze inkopers brengen u graag een bod uit.