Sloopauto verkopen Autodemontage Klaas Boer helpt u graag!

Bent u in overweging uw schade of sloopauto te verkopen.
Wij zijn ruim 35 jaar gespecialiseerd in het milieu bewust recyclen van auto`s. Wij halen schade en sloopauto`s in de provinciën Groningen, Friesland en Drenthe geheel kosteloos bij u thuis of bij de zaak op.

Jaarlijks recyclen we ruim 4000 voertuigen, zowel schade of sloopauto`s.
Wij halen geheel gratis uw auto op uit de onderstaande provincies en/of plaatsen.

Sloopauto verkopen provincie Drenthe: Hoogeveen 
Hoogeveen is een plaats in de provincie Drenthe. De hoofdplaats draagt dezelfde naam namelijk Hoogeveen.
Wij halen in de gehele provincie Drenthe kosteloos schade en sloopauto`s op. Heeft u een auto staan in Hoogeveen en wilt u deze aanmelden voor de sloop. Wij brengen u graag een bod uit op uw auto.

Sloopauto verkopen provincie Drenthe: Assen
Assen
is een plaats in de provincie Drenthe. Mensen die in Assen wonen worden ook wel Assenaren genoemd.
Bent u benieuwd wat wij voor uw sloopauto in Assen kunnen bieden? Meld uw schade of sloopauto dan geheel vrijblijvend aan. Wij halen geheel gratis schade of sloopauto’s op uit de hele provincie Drenthe.

Sloopauto verkopen provincie Drenthe: Emmen
Wij halen in de gehele provincie Drenthe en in Emmen gratis schade of sloopauto`s op.
In de provincie Drenthe en in Emmen rijden onze chauffeurs dagelijks om sloopauto`s bij particulieren of garagehouders af te halen. Bent u benieuwd wat wij nog voor uw auto kunnen geven? Meld de auto dan geheel vrijblijvend kosteloos aan.

Sloopauto verkopen provincie Groningen: Winschoten
Bent u zich aan het oriënteren om uw schade of sloopauto te verkopen in Winschoten. Wij brengen u graag een bieding uit.
U kunt uw auto vrijblijvend aanmelden waarna onze inkopers een bod uitbrengen op uw auto. Na akkoord komen onze chauffeurs graag de auto bij u thuis in Winschoten op halen.

Sloopauto verkopen provincie Groningen: Veendam
Een schade of sloopauto verkopen in Veendam. Autodemontage Klaas Boer helpt u graag.
Wij zijn ARN en RDW gecertificeerd, het adres om uw sloop auto vakkundig te laten recyclen. Wilt u uw schade of sloopauto laten op halen. Wij brengen u graag vrijblijvend een bieding uit. 

Sloopauto verkopen provincie Groningen: Groningen
Uw auto wilt u door een vakkundig Auto-demontagebedrijf laten op halen, uit Groningen of uit de Provincie Groningen.
Wij brengen u graag een bod uit op uw schade of sloopauto. Alle biedingen die wij doen zijn incl. transportkosten. Gaat u akkoord met ons bod, halen wij geheel gratis uw schade of sloopauto op uit Groningen. Meld uw schade of sloopauto vrijblijvend aan in ons aanmeldformulier.

Sloopauto verkopen provincie Groningen: Delfzijl
Een sloopauto op laten halen uit Delfzijl?
Autodemontage Klaas Boer helpt u verder, wij brengen u graag geheel vrijblijvend een bieding uit op uw sloopauto in Delfzijl.
Toch liever de sloopauto naar ons toe brengen? uiteraard is ook dit geen probleem, meld u dit dan bij onze inkopers. Wij halen sloopauto`s geheel gratis bij u thuis op in Delfzijl!

Sloopauto verkopen provincie Friesland: Leeuwarden
Een sloopauto verkopen in Leeuwarden. Meld de sloopauto bij ons aan en wij doen u vrijblijvend een bod.
U krijgt van ons gegarandeerd een eerlijke prijs en geheel gratis haal service in heel Leeuwarden! Wij zijn RDW erkend, u krijgt van ons de vrijwaring, dit kan ter plaatse in Leeuwarden of digitaal in de mail. Benieuwd wat we voor uw sloopauto in Leeuwarden kunnen geven? meld hem dan aan.

Sloopauto verkopen provincie Groningen: Uithuizen
Al ruim 35 jaar zijn wij gevestigd in Uithuizen. Wij zijn gespecialiseerd in het milieubewust recyclen van schade en sloopauto`s.
Heeft u in Uithuizen of omgeving een sloopauto staan die u graag wilt verkopen? meld de auto dan geheel vrijblijvend aan. Onze inkopers doen u vervolgens een bod. U kunt uw sloopauto bij ons aan de balie verkopen of door ons bij u thuis op laten halen.

Sloopauto verkopen provincie Friesland: Drachten
Sloopauto verkopen in Drachten? Autodemontage Klaas Boer helpt u graag.
U kunt uw auto vrijblijvend aanbieden in het aanmeldformulier waarna onze inkopers u een bieding op de sloopauto doen.
Onze chauffeurs rijden dagelijks in de omgeving van Drachten om schade of sloopauto’s op te halen. Wij bieden u gegarandeerd een eerlijke prijs voor uw schade of sloopauto.

Sloopauto verkopen provincie Friesland: Friesland
U wilt een sloopauto verkopen in de Provincie Friesland?
Autodemontage Klaas boer is dan het juiste adres, waar we uw auto milieubewust recyclen.
U krijgt van ons een gegarandeerde eerlijke prijs voor uw schade of sloop auto en uiteraard een geheel gratis haalservice.

Sloopauto verkopen provincie Groningen: Loppersum
In de Provincie Groningen zijn er diverse grote of kleine Auto-demontage/autosloperijen.
Autodemontage klaas Boer behoort bij de grotere universele auto-demontagebedrijven. Wilt uw sloopauto verkopen in Loppersum? wij brengen u graag een eerlijk bod uit. Meld uw auto aan in het aanmeldformulier en wij brengen u het bod uit. Liever uw schade of sloopauto bij ons brengen, uiteraard is dit geen probleem.

Sloopauto verkopen provincie Groningen: Appingedam
Een sloopauto verkopen in de plaats Appingedam? Wij helpen u graag met een gegarandeerd eerlijke prijs voor uw schade of sloopauto in Appingedam en uiteraard bieden we u de mogelijkheid om de sloopauto door ons kosteloos af te laten halen in Appingedam. Wilt u toch liever zelf de auto uit Appingedam in Uithuizen achter laten, ook dit is geen probleem. Bespreekt u dit dan met één van onze sloopauto inkopers.

Sloopauto verkopen provincie Friesland: Drachten
Drachten is een plaats in de provincie Friesland, wekelijks rijden onze chauffeurs in Drachten of in de provincie Friesland om schade en sloopauto`s op te halen. Bent u benieuwd wat wij nog voor uw schade of sloopauto kunnen geven? meld de auto gerust bij ons aan. U zit nergens aan vast en onze inkopers brengen u geheel vrijblijvend een bieding uit op uw schade of sloopauto.

Sloopauto verkopen provincie Friesland Joure
U zoekt een betrouwbaar adres om uw schade of sloopauto in Joure te verkopen?
Autodemontage Klaas Boer is inmiddels ruim 35 jaar het adres om uw sloopauto uit Joure aan te verkopen.
Benieuwd wat wij voor uw sloopauto in Joure kunnen geven? meld uw sloopauto aan door het aanmeld formulier in te vullen. Onze sloopauto inkopers antwoorden u dan zo snel mogelijk met een bod. 

Sloopauto verkopen provincie Groningen: Appingedam
U zoekt een Auto-demontagebedrijf om uw sloopauto uit Appingedam te verkopen?
Wij helpen u graag verder! We bieden u gegarandeerd een eerlijke prijs voor uw sloopauto in Appingedam met uiteraard een gratis haalservice van uw oude auto. Wij zijn ruim 35 jaar gevestigd in Uithuizen en bieden u een gratis haalservice aan in Appingedam, toch liever zelf uw sloopauto van Appingedam naar Uithuizen brengen? dit is geen probleem. Onze inkopers maken graag een afspraak met u.

Sloopauto verkopen provincie Groningen: Winsum
Sloopauto inkoopservice Winsum. Uw schade of sloopauto in Winsum verkopen?
Autodemontage Klaas Boer is in de provincie Groningen een universeel Auto-demontagebedrijf. Wij bieden u gegarandeerd een eerlijke prijs voor uw schade of sloopauto in Winsum. U kunt vrijblijvend uw sloopauto aanbieden via onze website, waarna onze inkopers u een bieding uitbrengen op uw schade of sloopauto. 

Sloopauto verkopen provincie Groningen Stadskanaal
U bent op zoek naar een een hoge vergoeding voor uw schade of sloopauto in Stadskanaal?
Autodemontage Klaas Boer helpt u graag. Wij bieden u een eerlijke prijs en uiteraard de mogelijkheid om de schade of sloopauto door ons op te laten halen in Stadskanaal. Meld  uw auto aan en laat onze inkopers vrijblijvend een bod uitbrengen op uw schade of sloopauto.

Sloopauto verkopen provincie Groningen: Leek
Sloopauto verkopen Leek? wij helpen u graag met een eerlijke prijs voor uw sloopauto.
Graag weten wat wij voor uw auto kunnen geven? meld uw sloopauto aan en onze inkoop doet u vrijblijvend een bod. Onze biedingen zijn incl. gratis haalservice. Het bod is dus incl. transportkosten.

Sloopauto verkopen provincie Drenthe Roden
U zoekt in de omgeving Roden een Sloopauto inkoopservice of autosloperij?
Wij bieden u gegarandeerd een hoge vergoeding voor uw schade of sloopauto in Roden. Benieuwd wat uw sloopauto in Roden nog waard is? Meld de auto gerust vrijblijvend bij ons aan, onze inkopers nemen vervolgens contact met u op. Onze sloopauto ophaalservice is geheel gratis.

Sloopauto verkopen provincie Friesland: Oosterwolde
In Oosterwolde uw sloopauto verkopen en gegarandeerd een eerlijke prijs krijgen voor uw auto. Bij Autodemontage Klaas Boer krijgt u deze service. Meld uw schade of sloopauto aan en wij brengen u zo snel mogelijk een bod uit. Wij halen schade en sloopauto`s gratis op uit Oosterwolde Friesland.

Sloopauto verkopen provincie Drenthe Beilen
Beilen is een plaats in de provincie Drenthe, in de gehele provincie Drenthe halen wij kosteloos schade of sloopauto`s op.
Wilt u uw sloopauto uit Beilen op laten halen? laat onze inkopers u dan vrijblijvend een bod uit brengen. U krijgt van ons gegarandeerd een eerlijke prijs voor uw auto en kunt met onze inkopers een afhaal moment afstemmen.

Sloopauto verkopen provincie Drenthe: Coevorden
Coevorden en uw sloopauto verkopen?
Wij helpen u graag, u krijgt van ons een eerlijke bieding op uw schade of sloopauto. Zodra u akkoord gaat komen onze chauffeurs gratis de sloopauto bij u thuis afhalen. Autodemontage Klaas Boer staat bekend om betrouwbaarheid en kwaliteit.

Sloopauto verkopen provincie Drenthe: Klazienaveen
Zoekt u in Klazienaveen een sloopauto inkoopservice?
Autodemontage Klaas Boer helpt u graag, wij bieden u gegarandeerd een eerlijke prijs voor uw schade of sloopauto uit Klazienaveen. Onze chauffeurs rijden dagelijks in de provincie Drenthe om schade en sloopauto`s op te halen. Benieuwd wat wij nog voor uw sloopauto kunnen geven? meld de auto gerust aan en wij doen u vrijblijvend een bieding op uw schade of sloopauto in Klazienaveen.

Sloopauto verkopen provincie Friesland: Buitenpost
Een sloopauto verkopen in Buitenpost. U wil graag uw schade of sloopauto verkopen en ook een eerlijke prijs krijgen, Autodemontage Klaas Boer helpt u graag verder. Wij geven gegarandeerd een eerlijke vergoeding voor de sloopauto en halen de auto vervolgens bij u op in Buitenpost. Onze sloopauto inkoopservice koopt schade en sloopauto`s in de provinciën Groningen, Friesland en Drenthe en zorgen vervolgens dat de auto gratis bij u op gehaald wordt in Buitenpost.

Sloopauto verkopen provincie Groningen: Warffum
U woont in Warffum en wil graag een sloopauto verkopen, Autodemontage Klaas Boer is gevestigd op 15 min rijden vanaf Warffum en haalt geheel gratis uw schade of sloopauto op uit Warffum. Uiteraard krijgt u een eerlijke vergoeding voor uw sloopauto, graag weten wat wij voor uw sloopauto in Warffum kunnen geven? Meld de auto dan aan en onze inkopers doen u vrijblijvend een bod op uw sloopauto.

Sloopauto verkopen provincie Groningen: Zuidhorn
Een sloopauto verkopen in Zuidhorn, wij helpen u graag verder.
Autodemontage Klaas Boer is al ruim 35 jaar een gevestigd auto-demontagebedrijf in de provincie Groningen.
Wij halen schade en sloopauto`s gratis op en geven gegarandeerd een reële vergoeding voor schade of sloopauto`s. Uw schade of sloopauto uit Zuidhorn af laten halen. Autodemontage Klaas Boer biedt u een geheel gratis sloopauto haalservice aan. Meld uw sloopauto vrijblijvend aan en zie direct wat onze inkopers nog voor uw sloopauto in Zuidhorn kunnen geven.

Sloopauto verkopen provincie Groningen: Grootegast
Grootegast is een plaats in de provincie Groningen waar wij met enige regelmaat schade of sloopauto`s op kopen.
Tevens leveren wij reeds enkele jaren oefenauto`s aan de brandweer in Grootegast. Benieuwd wat wij voor uw schade of sloopauto in Grootegast kunnen geven? meld uw auto in Grootegast dan aan bij ons op de website, onze inkopers doen u vervolgens zo snel mogelijk een bieding op uw sloopauto. U hoeft vervolgens niet zelf de auto naar ons toe te brengen. Wij komen de sloopauto geheel gratis bij u thuis in Grootegast afhalen.

Sloopauto verkopen Provincie Friesland: Surhuisterveen
U zoekt in Surhuisterveen een sloopauto inkoopservice.
Autodemontage Klaas Boer helpt u graag verder, wij bieden u een hoge vergoeding en een gratis haalservice voor uw auto in Surhuisterveen.
Benieuwd wat wij voor uw schadeauto of sloopauto kunnen geven in Surhuisterveen Friesland? Meld de auto gerust aan, onze inkopers doen u vrijblijvend een bod waarna u kunt besluiten akkoord te gaan. De biedingen die wij op sloopauto`s doen zijn incl. transport, er zal dus geen bedrag in mindering gebracht worden als onze chauffeurs de sloopauto bij u in Surhuisterveen op komen halen.

Sloopauto verkopen Provincie Friesland: Kollum
Een sloopauto in Kollum en u wilt deze graag verkopen?
Autodemontage Klaas Boer is dan het juiste adres, wij bieden u een eerlijke prijs voor uw schade of sloopauto en halen hem vervolgens gratis bij u thuis of op de zaak op. Wilt u graag weten wat wij nog voor uw sloopauto in Kollum kunnen geven? Meld de sloopauto dan bij ons een en onze inkopers doen u vervolgens vrijblijvend een bod. Alle biedingen die wij doen zijn incl. sloopauto ophaalservice uit Kollum.

Sloopauto verkopen Provincie Friesland: Burgum
Wilt u graag uw sloopauto in Burgum verkopen?
Wij helpen u graag! al ruim 35 jaar is Autodemontage Klaas Boer het adres voor het vakkundig laten recyclen van uw schade of sloopauto. Wij recyclen ruim 90% van een sloopauto, de bruikbare onderdelen worden opnieuw aangeboden voor de verkoop en het restant zal worden gerecycled tot herbruikbare metalen. Benieuwd wat wij voor uw sloopauto in Burgum geven? meld de auto gerust vrijblijvend aan.

Sloopauto verkopen Provincie Friesland: Damwald
Een schadeauto of sloopauto laten ophalen in Damwald? Wij helpen u graag.
We bieden u een hoge vergoeding en een gratis sloopauto ophaalservice. Autodemontage Klaas Boer staat bekend om betrouwbaarheid en kwaliteit. Meld uw schade of sloopauto aan en onze inkopers doen u binnen een hand omdraai een bod. Na akkoord komen onze chauffeurs geheel gratis de sloopauto bij u thuis of op de zaak in Damwald Friesland ophalen. Onze chauffeurs rijden dagelijks door de provincie Friesland om schade of sloopauto`s op te halen.

Sloopauto verkopen Provincie Friesland: Sneek
Sloopauto inkoopservice Sneek. Autodemontage Klaas Boer helpt u graag.
Wij bieden u een hoge vergoeding voor uw schade of sloopauto. Onze service kenmerkt zich door betrouwbaarheid en kwaliteit. Meld uw sloopauto in Sneek vrijblijvend aan bij onze inkopers en wij doen u zo snel mogelijk een bieding op uw sloopauto in Sneek. Onze sloopauto ophaalservice is vervolgens geheel kosteloos en zit bij het geboden bedrag in.

Sloopauto verkopen Provincie Friesland: Bolsward
Een sloopauto in Bolsward verkopen, contact Autodemontage Klaas Boer.
Wij bieden u een hoge vergoeding voor uw schade of sloopauto, tevens krijgt u als service onze gratis sloopauto haalservice aangeboden. Dit Geeft u de mogelijkheid om geheel kosteloos uw schade of sloopauto bij u thuis in Bolsward op te laten halen.

Sloopauto verkopen Provincie Friesland: Franeker
In Franeker uw schade of sloopauto verkopen? Autodemontage Klaas Boer is dan het juiste adres.
Al ruim 35 jaar zijn wij gespecialiseerd in het milieubewust recyclen van schade en sloopauto`s. Ooit begonnen als een kleine autosloperij is uitgegroeid tot een vakkundig specialist in het milieubewust recyclen van sloopauto`s. Benieuwd wat onze sloopauto inkoop nog voor uw sloopauto kan geven in Franeker, vraag vrijblijvend een bieding aan door uw auto aan te melden in ons aanmeldformulier.

Sloopauto verkopen Provincie Friesland: Heerenveen
Benieuwd wat uw sloopauto nog waard is? wij doen u graag een eerlijke bod op uw sloopauto.
Wilt u ook graag uw sloopauto in Heerenveen verkopen aan een RDW en ARN erkend auto-demontagebedrijf? Dan is Autodemontage Klaas Boer het juiste adres voor u! Wij bieden gegarandeerd een eerlijke vergoeding en een sloopauto ophaalservice die geheel kosteloos is. Meld nu uw sloopauto uit Heerenveen aan.

Sloopauto verkopen Provincie Friesland: Gorredijk
Autodemontage Klaas Boer sloopauto ophaalservice Gorredijk.
Wij bieden u gegarandeerd een eerlijke prijs en een gratis ophaalservice, benieuwd wat wij voor uw sloopauto kunnen geven? Meld uw sloopauto aan en onze inkopers doen u graag vrijblijvend een bieding. U krijgt van ons een RDW vrijwaring en een betaling contact of per bank.

Sloopauto verkopen Provincie Friesland: Gieten
Een sloopauto verkopen kan gemakkelijk veilig en snel. Autodemontage Klaas Boer helpt u graag!
Wij bieden altijd een eerlijke prijs voor een schade of sloopauto. Onze biedingen zijn gegarandeerd en inclusief eventuele transportkosten.
U krijgt de mogelijkheid het afgesproken bedrag voor uw sloopauto contant of per bank te ontvangen. Ook uw sloopauto uit Gieten verkopen? Meld de auto aan en onze inkopers doen u vrijblijvend een een bieding voor uw sloopauto.

Sloopauto verkopen provincie Groningen: Haren
U bent in de provincie Groningen op zoek naar een betrouwbaar auto-demontagebedrijf?
De sloopauto inkoopservice van Autodemontage Klaas Boer is dan voor het geschikte adres, we bieden hoge vergoedingen voor sloopauto`s en een gratis sloopauto ophaalservice. Graag weten wat we voor uw sloopauto kunnen geven? meld de sloopauto aan en wij laten u de zelfde dag weten wat de auto voor ons waard is.

Sloopauto verkopen provincie Groningen: Hoogezand
Een auto verkopen in Hoogezand moet veilig en snel plaats kunnen vinden.
Autodemontage Klaas Boer kan dit, wij bieden u een gegarandeerde prijs en een kosteloze sloopauto ophaalservice.
U kunt online bij ons op de website uw sloopauto aanbieden en onze inkopers doen u vervolgens een bod. Zodra u akkoord gaat met het geboden bedrag zal de planner met u een ophaalmoment afspreken. U wilt natuurlijk niet dat de sloopauto nog weken bij de openbare weg staat.

Sloopauto verkopen provincie Groningen: Oude Pekela
Schade of sloopauto in Oude Pekela verkopen, wij helpen u met het ophalen van uw sloopauto.
U meld gemakkelijk en snel uw sloopauto online aan en onze inkopers laten u vervolgens weten wat de auto nog waard is. Wij zijn een RDW erkende autodemontage, wij verzorgen voor u het overschrijven en melden de auto vervolgens af voor demontage. Bent u benieuwd wat uw sloopauto in Oude Pekela nog waard is? Meld de auto aan en onze verkopers geven u zo snel mogelijk een vrijblijvend bod op uw sloopauto in Oude Pekela.

Sloopauto verkopen provincie Groningen: Nieuwe Pekela
Een schade of sloopauto verkopen in Nieuwe Pekela wij helpen u graag verder.
Wij zijn gespecialiseerd in het ophalen van schade en sloopauto`s uit Nieuwe Pekela. U kunt online een prijsaanvraag doen waarna onze inkopers u van een bieding voorzien. Al onze bieding zijn inclusief gratis sloopauto ophaalservice.

Sloopauto verkopen provincie Groningen: Blijham
Schade of sloopauto in Blijham verkopen. Wij helpen u graag!
Ruim 35 jaar als auto-demontagebedrijf ervaring en een milieubewuste autorecycling. Graag weten wat Boer nog voor uw schade of sloopauto kan geven? meld de auto aan en onze inkopers brengen geheel vrijblijvend een bieding uit op uw sloopauto. De bedragen wij voor een schade of sloopauto bieden is inclusief gratis haalservice in de hele provincie Groningen of Blijham.

Sloopauto verkopen provincie Groningen: Zuidbroek
Sloopauto inkoopservice Zuidbroek, uw schade of sloopauto verkopen in Zuidbroek? Wij helpen u graag.
We bieden u gegarandeerd een eerlijke prijs en een gratis sloopauto ophaalservice.

Sloopauto verkopen provincie Groningen: Beerta
Beerta is een plaats in de provincie Groningen, een sloopauto verkopen in Beerta Autodemontage Klaas Boer helpt u graag!
Wij geven u een eerlijke prijs voor uw sloopauto en bieden een kosteloze sloopauto ophaalservice. Wilt u graag weten wat wij nog voor uw schade of sloopauto kunnen geven. Op onze website kunt u de auto vrijblijvend aanbieden waarna onze inkopers u van een bieding voorzien. Uw sloopauto in Beerta hoeft u niet te brengen, wij halen geheel gratis de auto bij u thuis in Beerta op.

Sloopauto verkopen provincie Groningen: Scheemda
Auto inkoop Scheemda. Verkoop uw schade of sloopauto veilig en snel via Autodemontage Klaas Boer.
Onze inkoop voorziet u van een eerlijk bedrag en een snelle sloopauto ophaalservice. Wij halen schade en sloopvoertuigen in de hele provincie Groningen en in o.a. de plaats Scheemda. Graag weten wat uw sloopauto voor de sloop nog waard is? meld hem aan en wij doen u vrijblijvend een bieding op uw sloopauto.

Sloopauto verkopen provincie Groningen: Nieuwolda
Een sloopauto verkopen kan gemakkelijk betrouwbaar en snel.
Autodemontage Klaas Boer helpt u graag! meld uw auto online aan en onze inkopers doen u vrijblijvend een bod.
Onze sloopauto ophaalservice is geheel gratis. Onze chauffeurs halen schade en sloopauto`s op in de gehele provincie Groningen en in plaatsen zoals Nieuwolda.
Sloopauto verkopen provincie Groningen: Noordbroek
Inkoopservice schade en sloopauto Noordbroek. U wil graag uw sloopauto verkopen en eventueel bij u thuis op laten halen.
Wij helpen u graag verder, onze inkopers zitten klaar om u geheel vrijblijvend een bieding te doen op uw schade of sloopauto. Benieuwd wat onze inkopers voor uw sloopauto kunnen geven? meld de auto aan en wij brengen u een bod uit.

Sloopauto verkopen provincie Groningen: Wagenborgen
Sloopauto inkoopservice Wagenborgen. Zoekt u een RDW en ARN erkend auto-demontagebedrijf?
Autodemontage Klaas Boer is dan het juiste adres voor u. Wij demonteren jaarlijks ruim 4000 schade en sloopauto`s en bieden onze klanten gegarandeerd een eerlijke vergoeding voor een schade of sloopauto. Graag weten wat uw auto voor ons nog waard is? Meld uw sloopauto aan en wij doen u zo snel mogelijk een bod. Al onze biedingen zijn inclusief gratis sloopauto ophaalservice.

Sloopauto inkoopservice provincie Friesland: Dokkum
Ook graag uw sloopauto in Dokkum voor een eerlijke prijs verkopen?
Autodemontage Klaas Boer helpt u graag, wij bieden u een eerlijke prijs en een gegarandeerde gratis sloopauto ophaalservice.
Meld uw schade of sloopauto online aan op onze website en ontvang binnen enkele minuten een bieding van onze inkoopafdeling.

Sloopauto inkoopservice provincie Groningen: Farmsum
Gemakkelijk veilig en snel meld u uw schade of sloopauto aan bij ons op de website. Onze inkoopafdeling doet u vervolgens vrijblijvend een bod op uw schade of sloopauto. Zodra u akkoord gaat met het bod op uw sloopauto, maakt u gemakkelijk een ophaalmoment en halen we de schade of sloopauto bij u op in Farmsum.

Sloopauto inkoop provincie Groningen: Finsterwolde
Bent u op zoek naar een betrouwbaar auto-demontagebedrijf?
Wij helpen u graag, bied uw schade of sloopauto geheel vrijblijvend aan bij onze inkopers. We doen u een bieding en kunt op een willekeurig moment een sloopauto ophaalmoment afstemmen.

Sloopauto aanbieden provincie Groningen: Lewenborg
Sloopauto inkoopservice Groningen.
Heeft u een Sloopauto staan in de plaats Lewenborg Groningen, dan doen we u graag vrijblijvend een bieding op uw auto.
On ze biedingen zijn incl. gratis sloopauto ophaalservice. Liever de sloopauto vanuit de Lewenborg naar Uithuizen brengen? Uiteraard is dit geen probleem.

Autosloperij Groningen.
Autodemontage Klaas Boer is al ruim 35 jaar een gerenommeerde autosloperij in de provincie Groningen.
Wij zijn gespecialiseerd in het milieuvriendelijk recyclen van schade en sloopauto`s, doormiddel van het aanbieden van goede gebruikte auto-onderdelen en het scheiden van de diverse materialen afkomstig van een schade of sloopauto behalen wij een recycling percentage van ruim 90%.

Autosloperij Klaas Boer in 1980 begonnen aan het lage van de weg in Uithuizen is in de jaren uitgegroeid tot een veelzijdige Autodemontage-bedrijf met tevens een aparte bedrijfstak die zich specialiseert in metaalrecycling. In de provincie Groningen zijn er diverse autosloperijen, sommige gericht op bepaalde merken of type schade of sloopauto`s zoals Japanse, Franse of Duitse merken sloopauto`s. Onze autosloperij is een universeel demontagebedrijf, wij hebben veel diverse merken en type auto`s. De Duitse merken Opel, Volkswagen, BMW, Mercedes tot aan de Franse merken en type sloopauto`s als Renault, Citroen of bijvoorbeeld het Zweedse merk Volvo.

 

 

 

Is de sloopauto interessant voor de onderdelen verkoop. ( bouwjaar, rijden er nog voldoende van, staat van de onderdelen)

Is de auto compleet of zijn er reeds onderdelen van gedemonteerd. Vaak zien we dat er onderdelen van een auto gedemonteerd worden, dit werkt nadelig voor de waarde wij betalen voor uw sloopauto.

 

Wij zijn op zoek naar alle merken schade of sloopauto`s of het nu een Alfa Romeo is of een BMW 316 wij halen geheel kosteloos uw schade of sloop auto bij u op.

 

Keurmerk webwinkel

Volg ons op social media

Bezoekadres

Edama 47

9981 ND Uithuizen

Gegevens

KvK-nummer: 02040335

BTW-nummer: NL8049.66.709.B01

NL80RABO.0130.687.685

Postadres

Postbus 96

9980 AB Uithuizen Uithuizen

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:00 uur

Dinsdag08:00 - 17:00 uur

Woensdag08:00 - 17:00 uur

Donderdag08:00 - 17:00 uur

Vrijdag08:00 - 17:00 uur

ZaterdagGesloten

ZondagGesloten