Autodemontage Klaas Boer is al ruim 35 jaar een vertrouwde naam in de autosloop wereld.

Het bedrijf kenmerkt zich door betrouwbaarheid en kwaliteit. Onderhandelen vind uitsluitend voor de deal gesloten is plaats en onderdelen worden standaard met 6 maanden garantie verkocht.

Een auto-demontagebedrijf heeft vaak het imago louche en onbetrouwbaar te zijn, wij zijn ons hier terdege van bewust en doen er veel aan om deze smet niet op ons bedrijf van toepassing te laten zijn.
De gebruikte auto-onderdelen die wij aanbieden worden standaard met 2 maanden garantie aangeboden, eventuele retours worden gemakkelijk en snel verwerkt. Creditbetalingen vinden plaats doormiddel van Ideal en zal de klant binnen 3 werkdagen retour ontvangen.

Als Autodemontagebedrijf zijn wij gespecialiseerd in het milieubewust recyclen van schade en sloopauto`s.

Wij halen geheel gratis schade en sloopauto`s bij particulieren en bedrijven op. De vooraf besproken prijs staat en zal niet op afgedongen worden, indien de auto anders is dan vooraf afgesproken zal de inkoop met de verkoper in contact treden. Sloopauto verkopen in Groningen, Friesland of Drenthe? dan bent u bij Boer aan het juiste adres. Wie wil nou niet dat de oude vriend op vier wielen milieubewust gerecycled wordt?

Betrouwbaar, Goed bereikbaar, kwaliteit en ons zelf dan ook nog autosloperij noemen?
Wij durven het aan, we willen alleen een deal sluiten mits deze drie punten in acht genomen kunnen worden. Kunnen we één van deze kernwaardes niet waarborgen sluiten we de deal niet. Onze auto-onderdelen zijn getest en worden alleen aangeboden als we zeker zijn dat het onderdeel goed functioneert, kunnen we dit niet met 100% zekerheid zeggen zal dit vooraf met de klant besproken worden. Er is geen plaats in Groningen, Friesland of Drenthe waar wij niet onze service aan kunnen bieden, van sloopauto tot goed gebruikt auto-onderdeel!