gebruikte-auto-onderdelen-alfa-romeo

Gebruikte auto-onderdelen van Alfa Romeo te koop

U vindt bij ons een ruime voorraad schade- en sloopauto`s van het merk Alfa Romeo. Daardoor hebben we ook een ruim aanbod van goede gebruikte auto-onderdelen van Alfa Romeo te koop.

Voor extra zekerheid zijn alle onderdelen gecontroleerd op een goede werking. Ook krijgt u 6 maanden garantie op het onderdeel. Benieuwd naar het actuele Alfa Romeo aanbod? Neem dan een kijkje in onze webshop.

Het assortiment tweedehands Alfa Romeo auto-onderdelen

Via het bovenstaande systeem kan je zien welke gebruikte Alfa Romeo auto-onderdelen je momenteel bij ons kan kopen. Heb je het onderdeel dat je zoekt niet kunnen vinden? Dan kunnen we u misschien toch nog helpen. Op ons terrein staat namelijk een grote voorraad auto’s waar de meeste auto-onderdelen nog op aanwezig zijn. Deze kunnen op aanvraag gedemonteerd worden.

Neem dus gerust even contact met ons op wanneer je het gezochte Alfa Romeo auto-onderdeel niet hebt kunnen vinden. Bijvoorbeeld telefonisch, per E-mail of het chatsysteem. Daarbij ontvangen we graag informatie zoals een beschrijving van het onderdeel, het kenteken en eventuele extra specificaties. Zo kunnen we doelgericht zoeken naar het juiste onderdeel.

Vaak zijn in ieder geval de meest bekende modellen op ons terrein aanwezig. Zoals bijvoorbeeld de Alfa Romeo:

• 147
• 156
• 159
• Mito

 

De geschiedenis van Alfa Romeo

In het jaar 1910 werd het bedrijf A.L.F.A. opgericht. Een bescheiden bedrijf dat af en toe op maat gemaakte auto’s produceerde. In de beginjaren was het bedrijf niet bijzonder succesvol en ontstonden er zelfs financiële problemen. De industrieel Nicola Romeo heeft het bedrijf gered en sindsdien ging men verder onder de naam Alfa Romeo.

Voor extra naamsbekendheid begon het nieuwe automerk mee te doen aan autoraces. En niet zonder succes. Door het succes, kan het bedrijf aantonen dat het gebruik maakt van kwalitatieve auto-onderdelen. Dit zorgde voor meer klantvertrouwen en daarmee ook voor meer zakelijk succes.

 

alfa-romeo-gebruikte-onderdelen-kopen

 

Net als veel branches, krijgt ook de auto-industrie zware klappen door de financiële en industriële crisis tijdens de jaren 30. Alfa Romeo wordt tijdens deze periode overgenomen door de Italiaanse overheid. Vanaf dat moment wordt besloten dat het automerk zich voornamelijk zal gaan richten op de productie van exclusieve auto’s.

Na de Tweede Wereldoorlog wordt de koers juist weer meer verlegd naar auto’s die betaalbaar zijn voor een veel grotere doelgroep. En tot op de dag van vandaag, rijden mensen uit alle lagen van de bevolking in de sierlijke auto’s.

 

Welke gebruikte Alfa Romeo auto-onderdelen worden veel verkocht?

Met name kwetsbare auto-onderdelen aan de buitenkant van auto’s worden veel verkocht. Zoals bumpers, zijkappen, motorkappen, deuren en spiegels. Dergelijke onderdelen hebben namelijk een extra grote kans op schade.

Maar ook inwendige onderdelen worden geregeld verkocht. Van kleine ventilatieroosters tot complete motoren en van handgrepen tot versnellingsbakken.

Neem gerust even contact met ons zodat we kunnen zoeken naar het gebruikte auto-onderdeel dat u zoekt.

 

alfa-romeo-auto-onderdelen-gebruikt

 

Kunnen de gebruikte Alfa Romeo auto-onderdelen worden verzonden?

We zijn gevestigd in Noord Groningen. Omdat dit voor veel mensen geen praktische locatie is, worden auto onderdelen ook per post verzonden. Hierdoor kunnen we niet alleen klant in Groningen, maar ook in heel Nederland voorzien van het onderdeel dat men zoekt.

Uiteraard worden er wel verzendkosten berekend maar ophalen is in ieder geval niet nodig. Woont u wel in de buurt van Uithuizen? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom om het onderdeel zelf op te halen. Het is handig wanneer u van te voren wel even contact met ons opneemt. Zo kunnen we het onderdeel voor u klaar leggen.