Gebruikte auto-onderdelen te koop

Via het onderstaande systeem kan je eenvoudig in ons systeem zoeken naar het gebruikte auto-onderdeel dat je wilt kopen. Vele goede gebruikte auto-onderdelen te koop van allerlei merken en modellen. Kan je het auto-onderdeel niet in de webshop vinden? Neem dan gerust even contact met ons op. Bijvoorbeeld per E-mail (verkoop@klaasboer.nl), via Whatsapp (06 10342710), telefonisch (0595 43 33 30) of via de chatfunctie.

gebruikte-auto-onderdelen-te-koop

 

Welke auto-onderdelen zijn te koop?

Via het bovenstaande scherm kunt u eenvoudig in ons online systeem zoeken naar het gebruikte auto-onderdeel dat u wilt kopen. U kunt het onderdeel onder andere zoeken via het merk of kenteken van de auto. Of door te zoeken via de diverse auto-onderdeel categorieën.

Kunt u het gezochte onderdeel niet vinden? Neem dan gerust even contact met ons op. Bijvoorbeeld telefonisch via 0595 – 43 33 30 of per E-mail via verkoop@klaasboer.nl.

Daarbij is het handig dat we informatie krijgen zoals het type-auto, bouwjaar, kenteken en eventuele kenmerken zoals een kleurcode of motorcode. Vaak zal er binnen één à twee werkdagen contact met u worden opgenomen.

Vrijwel alle auto-onderdelen worden te koop aangeboden. Van kleine draaiknopjes tot complete motoren en van spiegels tot versnellingsbakken.

 

De kwaliteit van de gebruikte auto-onderdelen

Ondanks dat de onderdelen afkomstig zijn van gebruikte auto’s, hoeft dit niet ten koste te gaan van de kwaliteit. Veel auto-onderdelen zijn namelijk gemaakt voor een groot aantal kilometers, vaak veel meer dan ze momenteel hebben afgelegd.

Ook worden alle onderdelen getest voor ze te koop worden aangeboden. Daarnaast heeft u zes maanden garantie vanaf de aankoopdatum. Zo heeft u een fijne zekerheid.

 

tweedehands-auto-onderdelen-kopen

 

Van welke merken verkopen jullie gebruikte auto-onderdelen?

Wij kopen auto’s op van vrijwel alle merken. Daardoor kunt u bij ons ook gebruikte auto-onderdelen kopen van de meeste merken. Daarbij heeft u de keuze uit diverse modellen per automerk.
De meest bekende modellen zijn vaak in verschillende kleuruitvoeringen op voorraad.

Kunt u het onderdeel niet via de website vinden? Neem dan gerust even contact met ons op. Bijvoorbeeld telefonisch, via Whatsapp (06 10342710) of per E-mail (verkoop@klaasboer.nl).

 

 

Verkopen jullie ook gebruikte auto-onderdelen in België en Duitsland?

Dankzij de mogelijkheid om de tweedehands auto-onderdelen te verzenden, maakt het niet waar u woont. Van Rotterdam tot Assen en van Eindhoven tot Utrecht, overal in Nederland kunnen de onderdelen worden bezorgd.

Maar niet alleen in Nederland, ook in landen als Duitsland en België kunnen we vlot de tweedehandse auto-onderdelen laten bezorgen. En ook in andere Europese landen kan in overleg, bezorgd worden.

De verzendkosten zullen verschillen per land. Maar ook de verzendkosten per onderdeel zullen verschillen. De kosten zijn namelijk afhankelijk van het gewicht en het formaat.

Wanneer u heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn, kunnen wij uitzoeken wat de verzendkosten bij uw onderdeel en land zijn. De kosten zullen aan u worden doorgegeven, voordat u akkoord gaat met de aankoop. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Ook zal de verwachte verzendtijd worden doorgegeven. Echter hebben we geen invloed op eventuele vertragingen tijdens de verzending.

 

sloopauto-verkopen-onderdelen

 

Toenemend gebruik van gebruikte auto-onderdelen

Ook schadeherstelbedrijven maken tegenwoordig steeds meer gebruik van gebruikte auto-onderdelen. Met name om op deze manier te zorgen voor een lagere milieubelasting. Door het hergebruik zullen er namelijk minder nieuwe auto-onderdelen nodig zijn.

Deze toename is deels veroorzaakt door de eis van bepaalde verzekeraars waarbij men van schadeherstelbedrijven vraagt om eerst te kijken naar de beschikbaarheid van tweedehands auto-onderdelen. Is het gezochte onderdeel niet beschikbaar, dan kan alsnog een nieuw onderdeel worden toegepast. Bijvoorbeeld onderdelen zoals autodeuren, spiegels, bumpers en achterkleppen worden veel hergebruikt.

Maar de toename wordt ook veroorzaakt doordat consumenten steeds ontvankelijker worden voor milieubewustere producten. Uit onderzoek blijkt dat men steeds vaker probeert te zorgen dat onnodige milieubelasting wordt voorkomen.

 

Via het bovenstaande systeem kunt u in de webshop zoeken naar het onderdeel dat u zoekt. U kunt bijvoorbeeld zoeken op naam, kenteken, model of via de categorieën.

Of neem gerust even per E-mail (verkoop@klaasboer.nl), via Whatsapp (06 10342710) of telefonisch (0595 43 33 30) contact met ons op.