Gebruikte autodeuren te koop

Heeft u interesse in het kopen van een gebruikte autodeur? Lees dan gauw verder en bekijk ons ruime aanbod van tweedehands voor- en achterportieren via het onderstaande systeem. Maar ook losse onderdelen van autodeuren kunt u bij ons kopen.

De gezochte autodeur niet gevonden?

Heeft u de deur niet via het onderstaande systeem gevonden? Neem dan gerust even contact met ons op. Veel deuren zijn namelijk nog bevestigd aan onze demontage-auto’s en staan daarom nog niet in het systeem. Ze zijn echter wel te koop en kunnen op aanvraag (gratis) voor uw worden gedemonteerd. U kunt uiteraard van te voren een foto ontvangen of zelf komen kijken.

 

gebruikte-autodeuren-portieren

 

Het aanbod van gebruikte voor- en achter autoportieren

U heeft bij ons de keuze uit een groot aanbod van tweedehands autodeuren. Daarbij heeft u uiteraard de keuze uit zowel linker als rechter voordeuren en ook vele achterdeuren. Maar ook achterkleppen kunt u bij ons vinden. Gemiddeld hebben we 500 demontage-auto’s op voorraad. Daarbij gaat het om bijna alle merken en vele modellen. Door deze grote voorraad heeft u ook de keuze uit vele portieren, zelfs in meerdere kleuren.

Wekelijks worden er circa 40 demontage-auto’s aan de voorraad toegevoegd. Daardoor zal het aanbod ook wekelijks variëren. Dus heeft u de gezochte deur toch niet bij ons gevonden? Dan zou u het later dus alsnog in ons aanbod kunnen komen.

 

Ook onderdelen voor autodeuren te koop

Zoekt u slechts een bepaald gedeelte van een deur? Zoals een kwetsbaar gedeelte als het handvat, het slot of het raammechaniek? Ook dan kunt u bij ons terecht. We verkopen namelijk ook geregeld losse onderdelen.

Neem gerust even contact met ons op. Bijvoorbeeld per E-mail (verkoop@klaasboer.nl), via Whatsapp (06 10342710), telefonisch (0595 43 33 30) of via de chatfunctie.

 

De kwaliteit van de gebruikte autoportieren

Het voornaamste voordeel van tweedehands autodeuren, is de lagere prijs ten opzichte van nieuwe deuren. Ook is hergebruik uiteraard beter voor het milieu. Echter kan de kwaliteit van tweedehands portieren wel wat lager zijn. Zo kunnen er bijvoorbeeld kleine beschadigingen aanwezig zijn. Daarom wordt geadviseerd om de deur na aanschaf, goed te wassen. Vervolgens is het oppervlak gereed om het bij te werken. Bijvoorbeeld om kleine krasjes weg te werken.

Voor de aanschaf van een deur, kunt u zelf komen kijken of een foto ontvangen. Zo heeft u een beeld van de kwaliteit van de autodeur.

 

Ophalen of laten verzenden

U zou de autodeur kunnen komen ophalen bij ons in bedrijf in Uithuizen (Noord Groningen). Maar we kunnen de gekochte autodeur ook gerust naar u versturen. De verzendkosten worden echter wel aan de verkoopprijs toegevoegd. De hoogte van de verzendkosten worden vooraf met u overlegd.

Om te zorgen dat het portier niet beschadigd tijdens de verzending, wordt het ingepakt in bubbeltjesplastic. Ook wordt het verzekerd verzonden en ontvangt u de track and trace gegevens.

 

tweedehands-autodeuren-portier-kopen

 

Hoe krijg je autolak weer glanzend?

De autodeuren die we verkopen zijn extra voordelig maar kunnen soms wel een poetsbeurt gebruiken. Om autolak weer glanzend te krijgen, kunt u verschillende stappen volgen, afhankelijk van de staat van de lak:

  1. Reinigen: begin altijd met het grondig reinigen van de auto. Gebruik een speciale autoshampoo en een zachte spons om vuil, stof en resten te verwijderen. Spoel de auto goed af en droog deze met een zachte microvezeldoek.
  2. Kleien: gebruik een klei-bar om eventuele ingebedde verontreinigingen, zoals teer, boomsap of industriële neerslag, voorzichtig van het oppervlak van de lak te verwijderen. Dit zal helpen om de lak gladder te maken en de glans te herstellen.
  3. Polijsten: polijsten is een cruciale stap om de glans van de autolak te herstellen. Gebruik een polijstmiddel en een polijstmachine of polijstpad om de lak voorzichtig te polijsten. Werk in kleine secties en houd de machine in beweging om ongelijkmatige glans te voorkomen. Het polijsten verwijdert kleine krassen, oxidatie en doffe plekken, waardoor de lak weer gaat glanzen.
  4. Waxen: nadat de lak is gepolijst, breng je een hoogwaardige autowax aan om de glans te verbeteren en de lak te beschermen. De wax zorgt voor een extra laagje bescherming tegen weersinvloeden en geeft de lak een diepere glans.
  5. Sealant of coating: eventueel kan nog een sealant of coating worden aangebracht. Ook dit zorgt voor extra bescherming en duurzaamheid van de glans.

Zorg ervoor dat je hoogwaardige producten gebruikt die geschikt zijn voor autolak. Werk altijd op een schone en koele plek, vermijd direct zonlicht, en volg de instructies op de producten nauwkeurig.

 

Hoe kan ik autolak bijwerken?

Het bijwerken van autolak kan op verschillende manieren, afhankelijk van de grootte van het gebied dat je wilt herstellen. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen:

  1. Reinigen: zorg ervoor dat het oppervlak schoon is voordat je begint. Gebruik een autowasmiddel en water om vuil en vet te verwijderen. Droog het gebied grondig af.
  2. Schuren: gebruik fijn schuurpapier (bijvoorbeeld korrel 2000) om het beschadigde gebied licht op te schuren. Dit helpt om eventuele oneffenheden te verwijderen en de nieuwe lak beter te laten hechten.
  3. Primer: breng een dunne laag primer aan op het geschuurde gebied. De primer zorgt voor een goede hechting van de verf op het oppervlak.
  4. Lakken: breng met een kleine kwast of een spuitbus, de autolak aan in dunne lagen. Laat elke laag goed drogen voordat u de volgende laag aanbrengt. Probeer de nieuwe lak zo gelijkmatig mogelijk aan te brengen.
  5. Blanke lak: breng ten slotte een laag blanke lak aan om de kleur te beschermen en te laten glanzen. Dit kan echter pas wanneer de andere laklagen goed droog zijn.

 

Vanuit de lakken kunnen schadelijke dampen vrijkomen. Zorg daarom voor voldoende ventilatie en een masker om inademing van schadelijke dampen te voorkomen.

Als de schade groot is of u niet zeker bent van je eigen vaardigheden, kan het handig zijn om een professionele autospuiterij te raadplegen voor het bijwerken van de autolak.

 

Ook vele andere auto-onderdelen verkrijgbaar

Naast de diverse gebruikte achterdeuren, kunt u ook allerlei andere auto-onderdelen bij ons vinden. Zoals bijvoorbeeld tweedehands automotoren, zijpanelen, banden, koplampen, ramen en bumpers.

Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar per E-mail (verkoop@klaasboer.nl), telefonisch (0595 43 33 30) of via het chatsysteem. Ook bent u uiteraard van harte welkom om bij ons langs te komen.