autosloperij-sloopauto-groningen

Over Autodemontage Klaas Boer

Autodemontage Klaas Boer is opgericht in 1984 aan het toenmalige Lage van de Weg te Uithuizen. Klaas en Carol Boer hebben daar de basis gelegd voor wat nu een veelzijdig recyclingbedrijf is geworden. Destijds werd er nog gesproken over een autosloperij. Autohandel, autoreparatie en het verwerken van autowrakken voerden aan het Lage van de Weg de boventoon. In de loop der jaren is het bedrijf doorontwikkeld naar haar huidige vorm.

autodemontage-groningen-sloopauto

Autodemontage Klaas Boer is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel en veelzijdig metaalrecyclebedrijf. Al ruim 30 jaar is het bedrijf lid van de brancheorganisatie ARN en behaalde in 1997 zelfs de hoogste certificering, de KZD*** norm. Dit toont aan dat we veel aandacht besteden aan eisen met betrekking tot demontage, Arbowetgeving, materiaalrecycling en milieuvriendelijkheid.

Autodemontage Klaas Boer behoort tot één van de modernste universele autodemontagebedrijven van Nederland. Elk in het magazijn opgeslagen auto-onderdeel staat met alle gegevens van herkomst en foto in het systeem en is uitvoerig getest volgens deze verplichte kwaliteitsnormering.

Op ons 20.000 m² grote terrein in Uithuizen, staat een constant wisselende voorraad van honderden sloopauto’s die geheel beschikbaar zijn voor onderdelen-demontage. Naast de voorraad schade- en sloopauto’s, heeft Autodemontage Klaas Boer voor bijna elk automerk gebruikte auto-onderdelen en banden van allerlei bouwjaren van jong tot oud. Ook kunt u nieuwe onderdelen en autobanden bij ons verkrijgen.

 

Onderdelen webshop
Kijk gerust eens onder de knop Onderdelen webshop om te zien welke auto-onderdelen we u momenteel  kunnen aanbieden. Het gezochte onderdeel niet gevonden? Neem dan gerust even contact met ons op. De onderdelen die nog aan de auto’s zitten bevestigd, staan namelijk niet in het systeem.

 

Sloopauto aanbieden
Wilt u een schade-auto verkopen? Via de knop Sloopauto aanbieden kunt u een geheel vrijblijvend bod ontvangen op uw auto. Of meer informatie vragen over onze manier van auto-inkoop. Gaat u akkoord met het geboden bedrag? Dan kan de auto gratis door ons worden opgehaald. Ook het vrijwaren bij de RDW kunnen we kosteloos voor u doen.