sloop-auto-verkopen-groningen

Over Autodemontage Klaas Boer

Autodemontage Klaas Boer is opgericht in 1984 aan het toenmalige Lage van de Weg te Uithuizen. Klaas en Carol Boer hebben daar de basis gelegd voor wat nu een veelzijdig recyclingbedrijf is geworden. Destijds werd er nog gesproken over een autosloperij. Autohandel, autoreparatie en het verwerken van autowrakken voerden aan het Lage van de Weg de boventoon. In de loop der jaren is het bedrijf doorontwikkeld naar haar huidige vorm.

 

Autodemontage Klaas Boer is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel en veelzijdig metaalrecyclebedrijf. Al ruim 30 jaar is het bedrijf lid van de brancheorganisatie ARN en behaalde in 1997 zelfs de hoogste certificering, de KZD*** norm. Dit toont aan dat we veel aandacht besteden aan eisen met betrekking tot demontage, Arbowetgeving, materiaalrecycling en milieuvriendelijkheid.

 

Voorraad auto`s

Kijkt u gerust eens naar ons volledig overzicht aan occasions of schade- en sloopauto`s. We hebben een altijd wisselende voorraad van merken. Ook kunt u een groot aanbod gebruikte auto-onderdelen bij ons vinden.

Autodemontage Klaas Boer behoort tot één van de modernste universele autodemontagebedrijven van Nederland. Elk in het magazijn opgeslagen auto-onderdeel staat met alle gegevens van herkomst en foto in het systeem en is uitvoerig getest volgens deze verplichte kwaliteitsnormering.

 

Op ons 20.000 m² grote terrein in Uithuizen, staat een constant wisselende voorraad van honderden sloopauto’s die geheel beschikbaar zijn voor onderdelen-demontage. Naast de voorraad schade- en sloopauto’s, heeft Autodemontage Klaas Boer voor bijna elk automerk gebruikte auto-onderdelen en banden van alle bouwjaren van jong tot oud. Ook kan men nieuwe onderdelen en autobanden leveren.

 

Onderdelen webshop
Kijkt u gerust eens onder de knop Onderdelen webshop om te zien welke auto-onderdelen we op dit moment in ons magazijn hebben opgeslagen.

Sloopauto aanbieden
Daarnaast kunt op de website van Autodemontage Klaas Boer, geheel vrijblijvend uw schade- of sloopauto bij ons aan bieden. U kunt gemakkelijk en snel via de knop Sloopauto aanbieden uw auto aanbieden bij onze schade en sloopauto inkoopafdeling.