Over Autodemontage Klaas Boer

Autodemontage Klaas Boer is opgericht in 1984 aan het toenmalige lage van de weg te Uithuizen. Klaas en Carol Boer hebben daar de basis gelegd. Voor wat nu een veelzijdig recyclingbedrijf is geworden. Destijds werd er nog gesproken over een autosloperij. Autohandel, autoreparatie en het verwerken van autowrakken voerden aan het lage van de weg de boventoon. In de loop der jaren is het bedrijf doorontwikkeld naar haar huidige form.

 

Autodemontage Klaas Boer in Uithuizen is ruim 30 jaar geleden begonnen met een autosloperij in Uithuizen en inmiddels uitgegroeid tot een professioneel en veelzijdig metaalrecyclebedrijf. Boer is al 30 jaar lid van ARN en behaalde in 1997 de hoogste certificering, de KZD*** norm, waarmee het bedrijf een aantoonbaar geschikte toeleverancier is voor marktpartijen als importeurs, dealers, garagebedrijven en verzekeraars.

 

Voorraad auto`s

Kijkt u gerust eens naar ons volledig overzicht aan occasions of schade en sloopauto`s.
We hebben een altijd wisselende voorraad occasions.

Autodemontage Klaas Boer behoort tot een van de modernste universele autodemontagebedrijven van Nederland. Elk in het magazijn opgeslagen auto-onderdeel staat met alle gegevens van herkomst en foto in het systeem en is uitvoerig getest volgens deze verplichte kwaliteitsnormering.

 

Op ons 20.000 m² grote terrein in Uithuizen, staat een constant wisselende voorraad van honderden sloopauto’s die geheel beschikbaar zijn voor onderdelen-demontage. Naast de voorraad courante schade en sloopauto’s, heeft Autodemontage Klaas Boer voor bijna elk automerk gebruikte auto-onderdelen en banden van alle bouwjaren van jong tot oud. Ook kan men nieuwe onderdelen en autobanden leveren.

Autodemontage Klaas Boer beschikt over een grote voorraad aan kwaliteit automaterialen, van autodeuren tot zijspiegels, van bumpers tot volledige motorblokken. Al deze auto-onderdelen zijn telefonisch of online via onze site te bestellen.

 

Onderdelen Webshop
Kijkt u gerust eens onder de knop Onderdelen Webshop om te zien welke auto-onderdelen we op dit moment in ons magazijn hebben opgeslagen.

Sloopauto aanbieden
Daarnaast kunt op de website van Autodemontage Klaas Boer, geheel vrijblijvend uw schade of sloopauto bij ons aan bieden. U kunt gemakkelijk en snel via de knop Sloopauto Aanbieden uw auto aanbieden bij onze schade en sloopauto inkoopafdeling.

Klaas Boer: Algemeen directeur

Carol Boer: Financieel directeur

Jeroen Boer: Bedrijfsleider

We kunnen spreken dat er binnen het bedrijf drie verschillende kernactiviteiten zijn.

De recycling van wrakken en metalen

De verkoop van auto-onderdelen

De verkoop van occasions