tweede-hands-auto-onderdelen-bestellen

Uw schade- of sloopauto verkopen?

Bent u in overweging om uw schade- of sloopauto te verkopen? Neemt u dan gerust contact op met onze inkopers. Bijvoorbeeld per E-mail, telefonisch of via het onderstaande formulier.

• Goede marktconforme prijs

• Gratis ophaalservice in Groningen, Drenthe en Friesland

• Gratis en vlotte RDW vrijwaring

• Betrouwbare service en ruim 40 jaar ervaring

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  sloopauto-inkoop-groningen

   

   

  Hoe werkt het verkopen van mijn schade auto?

  Nadat u uw schade- of sloopauto aangeboden heeft bij Autodemontage Klaas Boer, reageert één van onze medewerkers zo snel mogelijk met een marktconforme bieding. Om een bod te kunnen doen is informatie nodig zoals het kenteken, eventuele schades, wel of geen missende onderdelen en bij voorkeur wat foto’s. 

  Het is belangrijk dat de schade- of sloopauto voor het ophalen goed rolbaar is. Anders kunnen we uw auto helaas niet kopen. 

   

  Het verkoopproces

  Wanneer u akkoord gaat met ons bod, zal er een afspraak worden gemaakt over het moment van ophalen. Op de afgesproken ochtend of middag, zal de chauffeur 30 minuten voor aankomst u op de hoogte stellen van zijn komst.

  Als u aan de chauffeur het kentekenbewijs, en bij voorkeur ook de tenaamstellingcodes mee geeft, kunnen wij de auto gaan afmelden via het systeem van de RDW. Dit gebeurd wanneer de auto bij ons op locatie aankomt. Vervolgens ontvangt u per E-mail het vrijwaringsbewijs. Na het vrijwaren krijgt de belastingdienst automatisch bericht en kunt u met de vrijwaring uw verzekering stopzetten.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Neem gerust even contact op

  Uw schade- of sloopauto verkopen en graag een vrijblijvende aanbieding ontvangen? Vul dan zo compleet mogelijk het bovenstaande formulier in. Uw prijsaanvraag is uiteraard geheel vrijblijvend.

  Mensen die u voor gingen gaven onze service gemiddeld een 8. Graag vernemen we van u hoe we u geholpen hebben met de inkoop van uw schade- of sloopauto.

   

  Kopen jullie ook auto’s met gebreken?

  We gebruiken de auto’s die we opkopen vooral voor de verkoop van de nog goede onderdelen. De auto’s met een mindere kwaliteit worden gebruikt voor metaalrecycling. Voor deze twee doelen maakt het niet uit wanneer uw auto gebreken vertoont. Zelfs grote gebreken zoals een kapotte motor, lekke koppakking, lekke banden, een kapotte airco of olielekkage is geen probleem. En ook sloopauto’s met water- of brandschade kunnen voor ons interessant zijn.

  Dus wilt u een goedkope auto, kapotte auto of sloopauto verkopen? Neem dan gerust even contact met ons op.

  Het is wel van belang dat de auto nog rolbaar is. Anders kan de chauffeur de auto namelijk niet op de vrachtwagen trekken. Lekke banden zijn echter geen probleem. Niet-rolbare auto’s kunnen wel interessant zijn wanneer ze bij ons worden gebracht. We kunnen sloopauto’s uit de drie noordelijke provincies ophalen.

   

  autodemontage-boer-groningen

   

  Ontvang ik de verkoopprijs contant of per bank?

  Tegenwoordig werken wij voornamelijk met bankoverschrijvingen. Dit blijkt namelijk praktischer en veiliger. Nadat uw auto is opgehaald en bij ons is aangekomen, wordt het aankoopbedrag per bank naar u overgemaakt. Dit zal dus vaak nog dezelfde dag op uw rekening staan.

  Wilt u het aankoopbedrag toch graag contant ontvangen? Dan kunt u dit tijdens de verkoop aangeven. Onze medewerker zal het bedrag vervolgens meegeven aan de chauffeur die uw schade- of sloopauto komt ophalen.

   

   

  Hoe wordt de auto overgeschreven ofwel gevrijwaard?

  De auto zal van uw naam, op onze naam moeten worden gezet. Dit kan tegenwoordig eenvoudig gebeuren via het online systeem van de RDW. Wanneer de auto bij u is opgehaald, zullen wij de auto vrijwaren. Dit houdt in dat de auto niet meer op uw naam staat. Als bewijs ontvangt u dezelfde dag per E-mail het vrijwaringsbewijs. Dit document kunt u gebruiken voor het stopzetten van de autoverzekering.

  Voor het vrijwaren is bepaalde informatie nodig. Bij voorkeur ontvangen wij daarom het kentekenbewijs en de tenaamstellingscode. Deze bestaat uit twee delen; een deel met vier cijfers en een deel met vijf cijfers. Ieder deel staat op een apart papier dat u per post van de RDW ontvangt.

  Mist u één van de documenten? Ook dan is het voor ons nog mogelijk om uw auto te vrijwaren. Er worden geen kosten berekend voor de overschrijving.

   

  Moet ik zelf aanwezig zijn bij het ophalen?

  We halen alleen auto’s op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. Mocht het voor u lastig zijn om overdag aanwezig te zijn, dan kan in overleg een oplossing worden afgesproken. Zo kan de auto alsnog overdag worden opgehaald.

  De chauffeur belt 30 minuten voor aankomst. U kunt op dat moment nog extra aangeven dat u zelf niet aanwezig bent en waar de auto precies staat. Wanneer de auto hier aankomt, wordt de auto gevrijwaard en het aankoopbedrag overgemaakt.

   

  sloopauto-inkoop-ophalen

   

  Hoe lang kopen jullie al schade- en sloopauto’s?

  Ondertussen bestaat Autodemontage Klaas Boer al ruim 40 jaar. In het begin vanuit het gehuchtje ‘t Lage van de Weg maar voornamelijk vanuit het Noord Groningse dorp Uithuizen. Ondertussen kopen we gemiddeld 50 goedkope auto’s per week. Deze kopen we voor marktconforme prijzen en worden gratis bij de klanten opgehaald. Vervolgens worden de auto’s gebruikt voor de verkoop van goede gebruikte auto-onderdelen en voor metaalrecycling. Door de grote hoeveelheid ervaring, hebben we ons steeds meer kunnen richten op kwaliteit. Ondertussen wordt al 98 % van een sloopauto gerecycled.

  De ervaringen van onze klanten zijn onder andere te lezen via Google Reviews. Ondanks de tevredenheid van de meeste klanten, blijven we zoeken naar manieren om de service te verbeteren.

  Daarnaast zijn we aangesloten bij de ARN, branchevereniging Autorecycling Nederland. Ook voldoen we aan de hoogste eisen van de KZD. Het kwaliteitskeurmerk voor de autodemontage-branche.

   

  Ook inkoop van elektrische schade-auto’s

  We zijn volop bezig met de toekomst. Niet alleen met milieubewust werken maar ook met de omschakeling naar elektrische voertuigen. Meerdere medewerkers hebben ondertussen een cursus gevolgd om een goede en veilige demontage van elektrische auto’s mogelijk te maken. Vervolgens kunnen de diverse onderdelen zo goed mogelijk gerecycled worden. Onder andere de accupakketten kunnen grotendeels hergebruikt worden.

  Dus heeft u een elektrische auto met schade of gebreken te koop? Neem dan gerust contact met ons.

   

  Ook inkoop van gestrande sloopauto’s

  Bent u helaas onderweg met uw auto gestrand? Ook dan kunnen we uw auto inkopen. We bieden geen spoedservice maar kunnen auto’s wel binnen een paar dagen ophalen. Ook vanaf een veilige plek waar u bent gestrand. Zoals parkeerplaatsen en tankstations.

  Dankzij de lieren op onze vrachtauto’s, kunnen we gestrande auto’s op de wagens trekken. We hebben geen kranen op de vrachtwagens dus het omhoog tillen van de auto’s is helaas niet mogelijk. Zodoende is het vaak niet mogelijk om een gestrande auto op te halen dat bijvoorbeeld in een sloot ligt.

  Wilt u met spoed een gestrande auto laten ophalen? Dan zou u bijvoorbeeld de auto kunnen laten ophalen door een berger. Deze zou de auto vervolgens bij ons kunnen neerzetten. Zo heeft u een snelle ophaalservice maar ook nog een goede vergoeding voor de auto.

   

  Wat kost het om een sloopauto in te leveren?

  We krijgen geregeld de vraag wat het inleveren van een sloopauto eigenlijk kost. Maar ook wat het ophalen van de auto kost. Het antwoord is eenvoudig; het kost niets. We bieden u zelfs een goede marktconforme vergoeding voor een schade- of sloopauto. Voor een complete auto wordt vaak minimaal 200,- euro geboden. En ook voor het ophalen worden geen kosten berekend. Deze ophaalservice bieden we gratis aan in heel noord Nederland.

  Ten slotte worden ook geen kosten berekend voor het vrijwaren van de auto bij de RDW.

   

  Via het bovenstaande formulier kunt u een vrijblijvende prijsaanvraag doen. Of mail of bel gerust even voor meer informatie.