Uw auto aanbieden

Bent u in overweging om uw schade of sloopauto te verkopen? Neemt u dan gerust contact op met onze inkopers. Door het invullen van het onderstaande formulier.

U kunt geheel vrijblijvend een prijsaanvraag doen. Uw schade of sloopauto kunt u zowel brengen als af laten halen. Wij zijn aangesloten bij de RDW (rijksdienst van wegverkeer) we kunnen de auto dus zelf overschrijven, waarna u van ons geheel digitaal de vrijwaring zal ontvangen. Liever de vrijwaring ter plaatse? Meld dit gerust bij onze inkoopafdeling. Uw schade of sloopauto aanmelden of een vrijblijvende aanbieding ontvangen? Vult u dan zo compleet mogelijk het onderstaande formulier in.

 

 

  Persoonlijke gegevens


  Gegevens voertuig

   

  Het proces

  Nadat u uw schade of sloopauto aangeboden heeft reageren wij zo snel mogelijk met een aanbieding. Het is belangrijk dat de auto voor transport rolbaar is.

  Zodra uw schade of sloop auto door ons is overgeschreven krijgt de belastingdienst automatisch bericht en kunt u met de vrijwaring uw verzekering stopzetten. In het geval u een kenteken deel mist meld u dit dan in het formulier, onze inkoopmedewerker zal u vervolgens verder adviseren. Vaak is het niet nodig een vervangend kentekendeel aan te vragen.