Uw schade- of sloopauto verkopen?

Bent u in overweging om uw schade of sloopauto te verkopen? Neemt u dan gerust contact op met onze inkopers. Bijvoorbeeld per E-mail, telefonisch of via het onderstaande handige formulier.

 

 

Offerte aanvraag

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.

  [WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]

   

  Hoe werkt het verkopen van mijn schade auto?

  Nadat u uw schade- of sloopauto aangeboden heeft bij Autodemontage Klaas Boer, reageert één van onze medewerkers zo snel mogelijk met een marktconforme aanbieding. Om een bod te kunnen doen is informatie nodig zoals het kenteken, eventuele schades, wel of geen missende onderdelen en bij voorkeur wat foto’s. 

  Het is belangrijk dat de schade- of sloopauto voor transport goed rolbaar is. Anders kunnen we uw auto helaas niet kopen. 

   

  Het verkoopproces

  Wanneer u akkoord gaat met ons bod, zal er een afspraak worden gemaakt over het moment van ophalen. Op de afgesproken ochtend of middag, zal de chauffeur 30 minuten voor aankomst u op de hoogte stellen van zijn komst.

  Als u aan de chauffeur het kentekenbewijs, en bij voorkeur ook de tenaamstellingcodes mee geeft, kunnen wij de auto gaan afmelden via het systeem van de RDW. Dit gebeurd wanneer de auto bij ons op locatie aankomt. Vervolgens ontvangt u per E-mail het vrijwaringsbewijs. Na het vrijwaren krijgt de belastingdienst automatisch bericht en kunt u met de vrijwaring uw verzekering stopzetten. 

   

  Neem gerust even contact op

  Uw schade- of sloopauto verkopen en wilt u een vrijblijvende aanbieding ontvangen? Vult u dan zo compleet mogelijk het bovenstaande formulier in. Uw prijsaanvraag is uiteraard geheel vrijblijvend.

  Mensen die u voor gingen gaven onze service gemiddeld een 8. Graag vernemen we van u hoe we u geholpen hebben met de inkoop van uw schade of sloopauto.