Gebruikte versnellingsbakken te koop

Is uw versnellingsbak kapot en zoekt u daarom een gebruikte variant als voordelige oplossing? Dan zit u hier goed. We hebben namelijk diverse gebruikte versnellingsbakken te koop staan. Op deze pagina vindt u een deel van het aanbod en meer informatie.

Via het onderstaande systeem kunt u het actuele aanbod van versnellingsbakken zien. Ook hebben we nog veel varianten in de demontage-auto’s beschikbaar. Deze staan nog niet in het onderstaande systeem. De versnellingsbak die u wilt kopen niet gevonden? Neem dan gerust even contact met ons op. Bijvoorbeeld per E-mail (verkoop@klaasboer.nl), via Whatsapp (06 10342710), telefonisch (0595 43 33 30) of via de chatfunctie.

Een versnellingsbak is een vrij kwetsbaar auto-onderdeel door de vele bewegende onderdelen. Daarom is de gemiddelde levensduur wat korter dan van veel andere auto-onderdelen. Helaas zijn versnellingsbakken echter geen goedkope onderdelen. Maar gelukkig zijn er goedkopere alternatieven. U kunt namelijk ook kiezen voor gebruikte versnellingsbakken. Deze zijn voordeliger geprijsd maar zijn vaak toch nog van een goede kwaliteit.

Via het bovenstaande systeem kunt u het actuele aanbod van de tweedehands versnellingsbakken vinden.

 

gebruikte-versnellingsbak-kopen

 

Hoe vind ik de juiste versnellingsbak?

Via het bovenstaande systeem kan op verschillende manieren de gezochte versnellingsbak worden ingevoerd. Bijvoorbeeld op merk en versnellingsbakcode. De meeste gebruikte versnellingsbakken in ons aanbod zijn echter nog niet gedemonteerd. Deze zitten nog in de demontage-auto’s. Daardoor staan ze niet in het bovenstaande systeem vermeld. Neem daarom gerust even contact met ons op. Bijvoorbeeld per E-mail (verkoop@klaasboer.nl), via Whatsapp (06 10342710), telefonisch (0595 43 33 30) of via de chatfunctie.

Graag ontvangen we de volgende informatie:

  • versnellingsbakcode
  • motorcode
  • automaat of handgeschakeld
  • hydraulische koppeling of een koppelingskabel

 

Revisie of een gebruikte versnellingsbak?

Bij slijtage of een defect kunt u kiezen voor een revisie van uw versnellingsbak. Echter is dit een vrij tijdrovende klus waardoor de kosten aardig kunnen oplopen. Daarnaast zal de auto enige tijd bij de autogarage staan waardoor u het deze periode niet kunt gebruiken. Een revisie heeft echter wel als voordeel dat er originele onderdelen kunnen worden gebruikt.

Het kopen van een gebruikte versnellingsbak is een voordeligere optie. Een tweedehandse variant kan namelijk in zijn geheel worden geplaatst. Hierdoor zal dit een veel snellere optie zijn. Dit bespaard kosten, met name op het gebied van de montagekosten. Ook zal de auto eerder weer beschikbaar zijn.

 

versnellingsbak-wat is het

 

Wat kost een gebruikte versnellingsbak gemiddeld?

We krijgen vaak de vraag wat een tweedehands versnellingsbak ongeveer kost. Dat is echter moeilijk aan te geven. De prijs zal namelijk afhankelijk zijn van factoren zoals het merk, model en bouwjaar van de auto. Duurdere automerken bevatten namelijk meestal ook duurdere onderdelen, zoals de versnellingsbak.

Maar ook de leeftijd van de auto speelt een rol. Des te ouder de ouder, des te goedkoper worden vervangende onderdelen.

Verder heeft het type transmissie invloed op de prijs. Handgeschakelde versnellingsbakken zijn te koop tegen lagere prijzen dan automatische versnellingsbakken.

De prijs van gebruikte versnellingsbakken is dus afhankelijk van allerlei factoren. Globaal kan echter worden gesteld dat gebruikte handgeschakelde uitvoeringen gemiddeld een prijs hebben van 150,- tot 600,- euro. De prijs voor een automatische versnellingsbak zal gemiddeld variëren tussen 500,- en 1000,- euro.

 

Kan een gekochte versnellingsbak ook worden verstuurd?

We verkopen de vele gebruikte versnellingsbakken in geheel Nederland. Mede doordat ook grotere onderdelen, zoals versnellingsbakken, verstuurd kunnen worden. De verzendkosten worden echter wel aan de klant doorberekend. De hoogte van deze kosten worden voor de koop aan u doorgegeven. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

De gebruikte versnellingsbakken worden na demontage schoongemaakt, visueel gecontroleerd en vervolgens goed verpakt. Zo heeft u de meeste kans op een goed onderdeel.

Maar niet alleen in Nederland, ook naar andere landen kunnen we auto-onderdelen versturen. De hoogte van de verzendkosten zullen per land variëren.

 

gebruikte-auto-onderdelen-te-koop

 

Kan ik ook alleen gebruikte onderdelen van versnellingsbakken kopen?

Ook wanneer u slechts een bepaald onderdeel zoekt, kunt u bij ons terecht. Want bepaalde onderdelen van versnellingsbakken verkopen we ook los. Zo kan u het probleem met uw auto extra voordelig oplossen.

Het is echter wel van belang dat we goed op de hoogte worden gesteld welk onderdeel u zoekt. Dankzij goede informatie kunnen we controleren of het onderdeel past bij de versnellingsbak van uw auto.

 

Een andere interessante informatiepagina geeft antwoord op de vraag; Hoe werkt een versnellingsbak?

Of bekijk de webshop met gebruikte auto-onderdelen.