Retourprocedure

Bent u ondanks onze zorgvuldige werkwijze toch niet tevreden, of werkt het onderdeel niet naar behoren? Neemt u dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice.

Het is belangrijk om direct met de klantenservice in contact te treden.

Autodemontage Klaas Boer
Edama 47
9981 ND Uithuizen

Tel: 0595-433330
Mail: j.boer@klaasboer.nl

Herroepingsrecht.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief de standaardkosten voor heenzending gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze herroeping mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het formulier dat in de bevestiging mail (deze ontvangt u gelijk naar het plaatsen van een bestelling) staat invullen en mailen naar j.boer@klaasboer.nl.

Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk het verschuldigde orderbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Standaard twee maanden garantie.

Op de door ons aangeboden auto-onderdelen, is een standaard garantietermijn van twee maanden van toepassing. Het is mogelijk dat er met u een ander garantietermijn afgesproken kan worden. Dit zal dan vermeld staan op uw aankoopfactuur. Functioneert het product niet naar behoren binnen de garantieperiode, dan kunt u het onderdeel indien gewenst ruilen of laten crediteren. U krijgt dan het volledige bedrag exclusief heen/retourzending gecrediteerd.

 

Let op: sommige producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie klaar gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Indien dit het geval is zal dit vooraf aan u kenbaar gemaakt worden op de factuur en/of staat dit genoteerd bij de advertentie.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen