sloop-auto-verkopen-drenthe

Retourprocedure

Bent u ondanks onze zorgvuldige werkwijze toch niet tevreden, of werkt het onderdeel niet naar behoren? Neemt u dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice.

Het is belangrijk om direct met de klantenservice in contact te treden.

Autodemontage Klaas Boer
Edama 47
9981ND Uithuizen

Tel: 0595 – 433330
Mail: verkoop@klaasboer.nl

 

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief de standaardkosten voor heenzending gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze herroeping mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk het verschuldigde orderbedrag terugstorten. Dit gebeurd uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding van uw retournering. Ook kan in overleg met u, besproken worden dat u een vervangend product ontvangt.

 

Standaard zes maanden garantie

Op de door ons aangeboden auto-onderdelen, is een standaard garantietermijn van zes maanden van toepassing. Het is mogelijk dat er met u een ander garantietermijn afgesproken kan worden. Dit zal dan vermeld staan op uw aankoopfactuur. Functioneert het product niet naar behoren binnen de garantieperiode, dan kunt u het onderdeel indien gewenst ruilen of laten crediteren. U krijgt dan het volledige bedrag exclusief heen/retourzending gecrediteerd.

 

Let op: sommige producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificaties klaar gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Indien dit het geval is zal dit vooraf aan u kenbaar gemaakt worden op de factuur en/of staat dit genoteerd bij de advertentie.

 

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen