sloop-auto-verkopen-drenthe

Retourprocedure

Bent u ondanks onze zorgvuldige werkwijze toch niet tevreden, of werkt het onderdeel niet naar behoren? Neemt u dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice.

Autodemontage Klaas Boer
Edama 47
9981ND Uithuizen

Telefoon: 0595 – 433330
E-mail: verkoop@klaasboer.nl

 

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief de verzendkosten voor heen- en terugzending gecrediteerd. Retourkosten worden wel vergoedt indien het product een aantoonbaar een defect bleek te hebben ten tijde van de verkoop. Of de verkoper in een andere vorm nalatig is geweest.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze herroeping mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de verkoper geretourneerd worden.

Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk het verschuldigde orderbedrag terugstorten. Dit gebeurd uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw retournering. Ook kan in overleg met u, besproken worden dat u een vervangend product ontvangt. Kosten van oliën, vloeistoffen, aanbouwdelen en dergelijke worden niet door ons vergoedt.

 

De garantie op gebruikte auto-onderdelen

Op de door ons aangeboden auto-onderdelen, is een standaard garantietermijn van zes maanden van toepassing. Het is mogelijk dat er met u een ander garantietermijn afgesproken kan worden. In dat geval zal dit vermeld staan op uw aankoopfactuur.

Functioneert het product niet naar behoren binnen de garantieperiode, dan kunt u het onderdeel indien gewenst ruilen of laten crediteren. U krijgt dan het aankoopbedrag plus de retourkosten gecrediteerd. Kosten van arbeid worden niet door ons vergoed.

* Motoren en versnellingsbakken dienen aantoonbaar door een APK-gecertificeerd bedrijf te worden ingebouwd. Indien dit niet is gebeurd, kunnen we u geen garantie bieden. We geven geen garantie op pakkingen, riemen en/of kettingen.

 

Sommige producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificaties klaar gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Indien dit het geval is zal dit vooraf aan u kenbaar gemaakt worden op de factuur en/of staat dit genoteerd bij de advertentie.

 

Aansprakelijkheid

Voor schade uit of in verband met leveringen waarvoor ons bedrijf rechtens aansprakelijk kan worden gehouden geldt, voor zover dwingendrechtelijke bepalingen niet anders meebrengen, dat de aansprakelijkheid van ons bedrijf het factuurbedrag niet te boven gaat. Schade door, of tijdens, transport zal niet door ons worden vergoedt.

 

Hulp bij uw klacht

Bij Autodemontage Klaas Boer proberen we uw bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Echter kan het gebeuren dat bijvoorbeeld per ongeluk uw E-mail wordt vergeten of in de spambox wordt ontvangen. Ook kan het gebeuren dat een bestelling niet of te laat wordt bezorgd. We proberen echter dergelijke zaken zoveel mogelijk te voorkomen, samen met onze leveranciers en vervoerders.

Heeft u desondanks toch een mindere ervaring en wilt u dit bij ons kwijt? Dan kunt u gerust even contact met ons opnemen via 0595 – 43 33 30, ons handige chatsysteem of via info@klaasboer.nl.

 

sloopauto-verkopen-onderdelen