Gebruikte motorkappen te koop

Heeft u een beschadigde motorkap en wilt u daarom een gebruikte motorkap kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben namelijk diverse gebruikte maar goede motorkappen te koop. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende merken en modellen. Neem gerust even contact met ons op.

 

Gebruikte motorkappen van vele merken en modellen

Dankzij de grote voorraad demontage-auto’s die bij ons op het terrein staan, zijn er gebruikte motorkappen van vele merken en modellen te koop. Daarbij heeft u soms ook de keuze uit verschillende kleuren. Dus niet alleen van bekende merken als Peugeot, Opel, BMW, Mercedes, Volkswagen, Renault, Toyota maar ook van minder bekende merken als Hyundai, Seat, Suzuki, Mini Cooper en Dacia.

Wekelijks worden er tientallen nieuwe demontage-auto’s aan de voorraad toegevoegd. Bepaalde demontage-auto’s zullen vervolgens worden gebruikt voor de metaalrecycling. Door deze verschuivingen zal het aanbod wekelijks verschillen. Dus heeft u de gezochte motorkap niet kunnen vinden? Dan zou het enige tijd later toch via ons te koop kunnen zijn.

Naast de gehele motorkappen, kunt u ook alleen bepaalde onderdelen bij ons vinden. Zoals bijvoorbeeld de gasveren.

 

gebruikte-motorkappen

 

Hoe kan ik een motorkap bestellen?

Via het bovenstaande systeem kunt u kijken welke motorkappen we hebben gedemonteerd. Heeft u het type dat u zoekt niet gevonden? Dan kunt u even contact met ons opnemen. Het kan namelijk zijn dat de bewuste motorkap nog bevestigd is aan één van de demontage-auto’s. De niet-gedemonteerde onderdelen staan namelijk nog niet in het bovenstaande systeem.

Stel daarom gerust even uw vraag aan onze afdeling Verkoop. Bijvoorbeeld per E-mail via verkoop@klaasboer.nl, telefonisch via 0595 433 330 of via het chatsysteem van onze website.

Heeft u de gezochte tweedehands motorkap gevonden? Dan kan het worden opgehaald bij ons in Uithuizen. Maar auto-onderdelen kunnen ook worden verzonden. Daarbij zorgen we voor een goede bescherming door middel van het beschermende verpakkingsmateriaal.

 

tweedehands-autodeuren-portier-kopen

 

Hoe kan je een motorkap monteren?

De meeste motorkappen zijn eenvoudig te bevestigen door middel van het los en vastdraaien van de moeren op de twee scharnierpunten. Houd er daarbij rekening mee dat iemand de motorkap vast houdt. Na het monteren is het verstandig om te kijken of de motorkap aan alle kanten weer goed aansluit op de zijkanten. Vervolgens kan de kap worden gesloten en kunt u kijken of het goed wordt vergrendeld in het slot.

Heeft u een onderdeel gekocht en wilt het liever door ons laten monteren? Ook dat is (op afspraak) mogelijk. Neem gerust even contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

 

gebruikte-motorkap-kopen

 

Ook vele andere auto-onderdelen verkrijgbaar

Naast vele gebruikte motorkappen, kunt u ook allerlei andere auto-onderdelen bij ons vinden. Zoals bijvoorbeeld tweedehands automotoren, zijpanelen, banden, koplampen, achterkleppen en autodeuren.

Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar per E-mail (verkoop@klaasboer.nl), telefonisch (0595 43 33 30) of via het chatsysteem. Ook bent u uiteraard van harte welkom om bij ons langs te komen.

 

Motorkap-isolatie voor geluidsreductie

Het geluid van de motor kan storend zijn. Zowel voor andere mensen als voor u als bestuurder. Motorkap-isolatie kan gedeeltelijk een oplossing zijn. Door een isolatielaag aan te (laten) brengen op de binnenzijde van de motorkap en het schutbord, zal het motorgeluid minder hoorbaar worden. Mede doordat trillingen van de motorkap worden verminderd.

Motorkap-isolatie bestaat uit ontdreuningsmatjes met daar overheen een laag geluidsabsorberend materiaal. Het type isolatie zal verschillen per auto. Dit is namelijk mede afhankelijk van de afstand tussen de hete motoronderdelen en de isolatie. Ook de bedrijfstemperatuur van de motor is van belang. Het gekozen isolatiemateriaal dient namelijk voldoende hittebestendig te zijn.