gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw sloopauto verkopen in Drenthe?

Woont u in de mooie provincie Drenthe en wilt u een beschadigde auto of sloopauto verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kopen wekelijks goedkope auto’s in Drenthe en halen ze ook kosteloos bij de klanten op. Vaak is dit al binnen een week mogelijk. 

Wij brengen u graag geheel vrijblijvend een offerte uit voor uw schade- of sloopauto. Telefonisch of via het onderstaande handige formulier, kunt u vlot een goed marktconform bod op uw auto ontvangen.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  sloopauto-inkoop-groningen

   

   

  Hoe werkt het verkopen van mijn Drentse schade auto?

  U kunt uw auto per E-mail, telefonisch of via het handige bovenstaande formulier bij ons aanbieden. Vervolgens ontvangt u een goed marktconform bod. De prijs is mede afhankelijk van de actuele ijzerprijs.
  Indien u akkoord gaat, zal een ophaalmoment met u worden afgesproken. Onze chauffeurs komen wekelijks in de provincie Drenthe waardoor we vaak binnen een week uw auto kunnen komen ophalen. Het ophaalmoment wordt uiteraard in overleg met u ingepland.

  Het is belangrijk dat de auto voor transport rolbaar is. Anders kan de chauffeur de auto namelijk niet op de vrachtwagen trekken. Sloopauto’s die niet meer rolbaar zijn, kunnen wel bij ons worden gebracht. Zo kunnen we alsnog uw auto kopen.

  Zodra uw schade- of sloopauto door ons is overgeschreven krijgt de Belastingdienst automatisch bericht en kunt u met de vrijwaring uw verzekering stopzetten. In het geval u een kenteken deel mist meld u dit dan in het formulier, onze inkoopmedewerker zal u vervolgens verder adviseren. Vaak is het niet nodig een vervangend kentekendeel aan te vragen.

  Samengevat:

  • Goede marktconforme prijs voor uw auto
  • Gratis ophaalservice
  • Gratis RDW vrijwaring
  • Al tientallen jaren een betrouwbare service

   

  tweedehands-auto-onderdelen-kopen

   

  Waar zijn jullie gevestigd in Drenthe?

  Ons bedrijf staat in het noorden van de provincie Groningen. Maar we hebben ook de provincie Drenthe als werkgebied. Onze chauffeurs rijden bijna dagelijks langs Drentse klanten waardoor uw auto vlot kan worden opgehaald. Vaak is dit al binnen enkele dagen mogelijk. Het ophaalmoment wordt uiteraard in overleg met u ingepland. Voor het ophalen worden geen kosten berekend.

  Dus ondanks dat we niet in Drenthe zijn gevestigd, kunnen we toch een geschikte partij voor u zijn.

   

  Zijn jullie alleen een autosloperij?

  Nee wij zijn een autodemontagebedrijf. We richten ons op het slopen van auto’s ten behoeve van metaalrecycling. Maar daarnaast ook op de verkoop van gebruikte auto-onderdelen. We hebben allerlei soorten onderdelen van diverse merken op voorraad. Deze kunnen binnen enkele dagen verzonden worden, ook naar u in Drenthe.

  Voor extra zekerheid ontvangt u na aanschaf 6 maanden garantie. Door deze manier van werken heeft u een stukje extra zekerheid.

   

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Duurzame manier van autodemontage

  Na het inkopen van een auto in Drenthe, zal het op een duurzame manier worden verwerkt. We krijgen binnen ons bedrijf namelijk steeds meer focus op een milieuvriendelijke manier van autodemontage. Zo hebben we ondertussen een energieneutraal en gasvrij bedrijfspand. Mede dankzij diverse zonnepanelen.
  Ook proberen we het milieu zo min mogelijk te belasten door een goede vloeistofvrije vloer. Vloeistoffen worden opgevangen door een afvoersysteem met olieafscheiders.

  Ook de verkoop van gebruikte auto-onderdelen draagt bij aan duurzaamheid. Tegenwoordig zijn schadeherstelbedrijven namelijk wettelijk verplicht om, indien mogelijk, gebruik te maken van gebruikte auto-onderdelen. Hierdoor zijn er minder nieuwe onderdelen nodig en zal het milieu dus minder worden belast.

  Zoals u kunt zien, kan uw auto via ons op een milieubewuste manier worden verwerkt voor nieuwe doeleinden. Dus heeft u een laag geprijsde auto te koop in Drenthe? Neem dan gerust even contact met ons op.