autosloperij-sloopauto-groningen

Uw sloopauto verkopen in Drenthe?

Woont u in de mooie provincie Drenthe en wilt u een beschadigde auto of sloopauto verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kopen wekelijks goedkope auto’s in Drenthe en halen ze ook kosteloos bij de klanten op. Vaak is dit al binnen een week mogelijk. 

Wij brengen u graag geheel vrijblijvend een offerte uit voor uw schade- of sloopauto. Telefonisch of via het onderstaande handige formulier, kunt u vlot een goed marktconform bod op uw auto ontvangen.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  sloopauto-inkoop-groningen

   

   

  Hoe werkt het verkopen van mijn Drentse schade-auto?

  U kunt uw auto per E-mail, telefonisch of via het handige bovenstaande formulier bij ons aanbieden. Vervolgens ontvangt u een goed marktconform bod. De prijs is mede afhankelijk van de actuele ijzerprijs.
  Indien u akkoord gaat, zal een ophaalmoment met u worden afgesproken. Onze chauffeurs komen wekelijks in de provincie Drenthe waardoor we vaak binnen een week uw auto kunnen komen ophalen. Het ophaalmoment wordt uiteraard in overleg met u ingepland.

  Het is belangrijk dat de auto voor transport rolbaar is. Anders kan de chauffeur de auto namelijk niet op de vrachtwagen trekken. Sloopauto’s die niet meer rolbaar zijn, kunnen wel bij ons worden gebracht. Zo kunnen we alsnog uw auto kopen.

  Zodra uw schade- of sloopauto door ons is overgeschreven krijgt de Belastingdienst automatisch bericht en kunt u met de vrijwaring uw verzekering stopzetten. In het geval u een kenteken deel mist meld u dit dan in het formulier, onze inkoopmedewerker zal u vervolgens verder adviseren. Vaak is het niet nodig een vervangend kentekendeel aan te vragen.

  Samengevat:

  • Goede marktconforme prijs voor uw auto
  • Gratis ophaalservice
  • Gratis RDW vrijwaring
  • Al tientallen jaren een betrouwbare service

   

  tweedehands-auto-onderdelen-kopen

   

  Waar zijn jullie gevestigd in Drenthe?

  Ons autodemontagebedrijf (autosloperij) staat in het noorden van de provincie Groningen. Maar we hebben ook de provincie Drenthe als werkgebied. Onze chauffeurs rijden bijna dagelijks langs Drentse klanten waardoor uw auto vlot kan worden opgehaald. Vaak is dit al binnen enkele dagen mogelijk. Het ophaalmoment wordt uiteraard in overleg met u ingepland. Voor het ophalen worden geen kosten berekend.

  Dus ondanks dat we niet in Drenthe zijn gevestigd, kunnen we toch een geschikte partij voor u zijn. Onze autosloperij kan u goede service bieden, dankzij een ervaring van ruim 40 jaar. Recensies vindt u via Google Reviews.

   

  Zijn jullie alleen een autosloperij?

  Nee wij zijn niet alleen een autosloperij maar meer een autodemontagebedrijf. We richten ons namelijk niet alleen op het slopen van auto’s ten behoeve van metaalrecycling. Ook de verkoop van gebruikte auto-onderdelen is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. We hebben allerlei soorten onderdelen van diverse merken op voorraad. Deze kunnen binnen enkele dagen naar u in Drenthe verzonden worden.

  Voor extra zekerheid ontvangt u na aanschaf 6 maanden garantie. Door deze manier van werken heeft u een stukje extra zekerheid.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Duurzame manier van autodemontage

  Na het inkopen van een auto in Drenthe, zal het op een duurzame manier worden verwerkt. We krijgen binnen ons autodemontagebedrijf (autosloperij) namelijk steeds meer focus op een milieuvriendelijke manier van autodemontage. Zo hebben we ondertussen een energieneutraal en gasvrij bedrijfspand. Mede dankzij diverse zonnepanelen. De zelfopgewekte energie wordt onder andere gebruikt voor onze elektrische heftruck. Deze aanwinst zorgt voor een mooie verlaging van het geluidsniveau en de uitstoot van schadelijke stoffen.

  Verder proberen we het milieu zo min mogelijk te belasten door een goede vloeistofvrije vloer. Vloeistoffen worden opgevangen door een afvoersysteem met olieafscheiders.

  Ook op kleine schaal proberen we op een “groene” manier te werken. Bijvoorbeeld in de vorm van gerecyclede verpakkingsmaterialen voor de verzending van onze onderdelen.

  Ook de verkoop van gebruikte auto-onderdelen draagt bij aan duurzaamheid. Tegenwoordig zijn schadeherstelbedrijven namelijk wettelijk verplicht om, indien mogelijk, gebruik te maken van gebruikte auto-onderdelen. Hierdoor zijn er minder nieuwe onderdelen nodig en zal het milieu dus minder worden belast.

  Zoals u kunt zien, kan uw auto via ons op een milieubewuste manier worden verwerkt voor nieuwe doeleinden. Dus heeft u een goedkope auto te koop in Drenthe? Neem dan gerust even contact met ons op. Zelfs wanneer de auto (veel) schade of gebreken heeft.

   

  sloopauto-inkopen-groningen

   

  Is de sloopauto wat lastig te bereiken?

  Sommige sloopauto’s die we uit Drenthe ophalen, staan op een wat lastig te bereiken plek. Is dit bij uw schade-auto ook het geval? Dan horen we dit graag voor het ophaalmoment. Dan kan namelijk van te voren alvast even worden bekeken, hoe de chauffeur met de oprijwagen zo dicht mogelijk bij uw auto kan komen. Soms is alleen de meest tactische aanrijdroute kiezen, al een geschikte oplossing.

  Heeft de auto een lekke band? Dat hoeft voor ons geen probleem te zijn. Dankzij een lier op onze wagen, kan de auto namelijk alsnog worden gerold. Zit de band naast de velg of er is er helemaal geen band meer om de velg? Dan kunnen we de auto niet op onze oprijwagentrekken. Ophalen uit Drenthe is dan alleen mogelijk wanneer u een heftruck kunt regelen.

   

  autodemontage-groningen-sloopauto

   

  Minimaal 200,- euro per schade- of sloopauto

  Momenteel kunnen we voor elke complete auto minimaal 200,- euro bieden. Is de auto echter niet meer compleet, dan kan het bedrag ook wat lager uitvallen. Met name wanneer er waardevolle onderdelen missen zoals de accu, velgen en katalysator. Het ontbreken van kleine onderdelen of een geldige APK keuring, heeft meestal geen invloed op de prijs. Ook (lichte) schades of gebreken zal de prijs meestal niet laten dalen.

  Maar het bedrag kan ook hoger uitvallen. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om een exclusief merk of wanneer de auto vrij jong of zwaar is. Dus wilt u vanuit Drenthe een goedkope auto verkopen? Neem dan gerust even contact met ons op voor een vrijblijvend bod.