gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw sloopauto verkopen in Leeuwarden?

Wilt u graag een sloopauto verkopen in Leeuwarden? Of een auto met schade of gebreken? Neem dan gerust even contact met ons op. We zijn namelijk ge├»nteresseerd in het kopen van bijna alle goedkopere auto’s. U kunt een goede marktconforme prijs ontvangen en uw auto kan gratis worden opgehaald uit Leeuwarden.

Bel, mail of gebruik het onderstaande formulier voor meer informatie of een vrijblijvende bieding.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  sloopauto-verkopen-friesland

   

  Zijn jullie een autodemontagebedrijf in Leeuwarden?

  Ons autosloopbedrijf staat niet in Leeuwarden maar in het noordelijk gelegen Uithuizen. Ondanks de afstand kunnen we toch een geschikt bedrijf voor u zijn. We halen namelijk wekelijk auto’s uit de buurt van Leeuwarden. Daardoor kunnen we uw auto vaak al binnen een week ophalen. Deze ophaalservice wordt u gratis aangeboden. Uiteraard wordt het ophaalmoment in overleg met u gepland.

  Voorheen waren we voornamelijk een autosloperij. Maar tegenwoordig past de naam autodemontagebedrijf beter. Het demonteren van goede auto-onderdelen is namelijk een steeds belangrijkere afdeling voor ons. De nog goede onderdelen worden van de demontageauto’s afgehaald. Vervolgens worden ze getest en te koop aangeboden. U heeft daarbij de keuze uit onderdelen van vele merken en modellen. Meer informatie kunt u vinden in de webshop met gebruikte auto-onderdelen.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Hoe gaat de auto inkoop in zijn werk?

  Telefonisch, per E-mail en via het bovenstaande formulier kunt u een geheel vrijblijvende prijsaanbieding ontvangen. Een medewerker van de afdeling Inkoop zal u telefonisch een bod doen op uw auto. Wanneer hij u niet kan bereiken, zult u per E-mail worden voorzien van de informatie.
  Mocht u akkoord gaat met het bod, dan zullen uw contactgegevens worden genoteerd. Ook zal er een afspraak worden gemaakt over het moment van ophalen. Er wordt een bepaalde ochtend of middag besproken. Vaak kunnen we een auto binnen een week ophalen uit Leeuwarden.

  Op de dag dat uw auto wordt opgehaald, zal de chauffeur 30 minuten voor zijn aankomst bellen. Zo weet u extra precies wanneer het ophaalmoment is. Ook kunt u nog even aan de chauffeur aangeven waar de auto staat.

  Als de auto bij ons bedrijf aankomt, zal het gevrijwaard kunnen worden. U ontvangt dezelfde dag nog per E-mail het RDW vrijwaringsbewijs. Ook het aankoopbedrag wordt op de dag van ophalen, naar u overgemaakt.

  Extra informatie vindt u op de hoofdpagina over inkoop van schade- en sloopauto’s.

   

  Neem voor meer informatie gerust even contact op. Bijvoorbeeld via 0595 43 33 30, logistiek@klaasboer.nl of via het bovenstaande formulier.