Sloopauto verkopen Leeuwarden

 

Bent u woonachtig in Leeuwarden en in overweging om uw schade of sloopauto te verkopen?
Neemt u dan gerust contact op met onze inkopers. Wij halen gratis uw schade of sloop auto uit Leeuwarden.

Wij brengen u graag geheel vrijblijvend een offerte uit. U kunt daarna kiezen om uw schade of sloopauto bij u thuis in Leeuwarden door ons op te laten halen. Wij zijn aangesloten bij de RDW (rijksdienst van wegverkeer) we kunnen de auto hierdoor zelf voor u overschrijven, waarna u van ons geheel digitaal de vrijwaring zal ontvangen. Liever de vrijwaring ter plaatse? Meld dit gerust bij onze inkoopafdeling.

Nadat u uw schade of sloopauto aangeboden heeft reageren wij zo snel mogelijk met een aanbieding. Het is belangrijk dat de auto voor transport rol baar is. Uw schade of sloopauto staat in Leeuwarden maar wilt graag de wielen of velgen retour? overleg het gerust met de planner voor we de schade of sloopauto bij u uit Leeuwarden ophalen.

Zodra uw schade of sloop auto door ons is overgeschreven krijgt de Belastingdienst automatisch bericht en kunt u met de vrijwaring uw verzekering stopzetten. In het geval u een kenteken deel mist meld u dit dan in het formulier, onze inkoopmedewerker zal u vervolgens verder adviseren. Vaak is het niet nodig een vervangend kentekendeel aan te vragen.

Offerte aanvraag

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.