gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw sloopauto verkopen in Leeuwarden?

Wilt u graag een sloopauto verkopen in Leeuwarden? Of een auto met schade of gebreken? Neem dan gerust even contact met ons op. We zijn namelijk ge├»nteresseerd in het kopen van bijna alle goedkopere auto’s. U kunt een goede marktconforme prijs ontvangen en uw auto kan gratis worden opgehaald uit Leeuwarden.

Bel, mail of gebruik het onderstaande formulier voor meer informatie of een vrijblijvende bieding.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  sloopauto-inkoop-groningen

   

  Zijn jullie een autodemontagebedrijf in Leeuwarden?

  Ons autosloopbedrijf staat niet in Leeuwarden maar in het noordelijk gelegen Uithuizen. Ondanks de afstand kunnen we toch een geschikt bedrijf voor u zijn. We halen namelijk wekelijk auto’s uit de buurt van Leeuwarden. Daardoor kunnen we uw auto vaak al binnen een week ophalen. Deze ophaalservice wordt u gratis aangeboden. Uiteraard wordt het ophaalmoment in overleg met u gepland.

  Voorheen waren we voornamelijk een autosloperij. Maar tegenwoordig past de naam autodemontagebedrijf beter. Het demonteren van goede auto-onderdelen is namelijk een steeds belangrijkere afdeling voor ons. De nog goede onderdelen worden van de demontageauto’s afgehaald. Vervolgens worden ze getest en te koop aangeboden. U heeft daarbij de keuze uit onderdelen van vele merken en modellen. Meer informatie kunt u vinden in de webshop met gebruikte auto-onderdelen.

   

  sloopauto-inkoop-ophalen

   

  Hoe gaat de auto inkoop in zijn werk?

  Telefonisch, per E-mail en via het bovenstaande formulier kunt u een geheel vrijblijvende prijsaanbieding ontvangen. Een medewerker van de afdeling Inkoop zal u telefonisch een bod doen op uw auto. Wanneer hij u niet kan bereiken, zult u per E-mail worden voorzien van de informatie.
  Mocht u akkoord gaat met het bod, dan zullen uw contactgegevens worden genoteerd. Ook zal er een afspraak worden gemaakt over het moment van ophalen. Er wordt een bepaalde ochtend of middag besproken. Vaak kunnen we een auto binnen een week ophalen uit Leeuwarden.

  Op de dag dat uw auto wordt opgehaald, zal de chauffeur 30 minuten voor zijn aankomst bellen. Zo weet u extra precies wanneer het ophaalmoment is. Ook kunt u nog even aan de chauffeur aangeven waar de auto staat.

  Als de auto bij ons bedrijf aankomt, zal het gevrijwaard kunnen worden. U ontvangt dezelfde dag nog per E-mail het RDW vrijwaringsbewijs. Ook het aankoopbedrag wordt op de dag van ophalen, naar u overgemaakt.

  Extra informatie vindt u op de hoofdpagina over inkoop van schade- en sloopauto’s.

  Neem voor meer informatie gerust even contact op. Bijvoorbeeld telefonisch via 0595 43 33 30, per E-mail via logistiek@klaasboer.nl of via het bovenstaande formulier.

   

  Is uw schade auto goed bereikbaar?

  Heeft u een auto aan ons verkocht en staat de auto op een goed bereikbare plek? Dan is het adres voor ons voldoende. Staat de auto echter op een wat lastig te bereiken plek bij u in Leeuwarden? Dan krijgen we graag van te voren wat extra informatie. Zo kunnen we samen met u bepalen hoe we de auto toch soepel kunnen opladen. Lastig bereikbare plekken zijn bijvoorbeeld een smal straatje, een hofje, een tuin of een oprit.

  Een kapotte motor of een lekke band is geen probleem. Dankzij de lier op onze oprijwagens, kan de auto namelijk alsnog op de wagen worden getrokken. Velgen zonder banden niet rolbaar en dergelijke sloopauto’s kunnen we daarom niet meenemen. Tenzij u een heftruck kunt regelen om de auto op onze wagen te tillen.

  In de meeste gevallen kan samen met de klant een geschikte oplossing worden gevonden en de auto soepel worden opgehaald.

   

  Milieuvriendelijke autodemontage

  Ook bij Autodemontage Klaas Boer komt steeds meer aandacht voor een milieuvriendelijke manier van werken. Zo is er geïnvesteerd in zonnepanelen en wordt er geen aardgas meer gebruikt voor de verwarming. Verder is de verlichting vervangen voor energiezuinige ledverlichting. Naast dergelijke milieutechnische verbeteringen, blijven we zoeken naar manieren om onze milieubelasting te verlagen.

  Uiteraard voldoen we ook aan alle milieuwetgeving, wat mede is te zien aan onze KZD 3-sterren certificering. Deze milieu-eisen voor onze branche staan vermeld in een onafhankelijk kwaliteitsmanagementsysteem; KwaliteitsZorg Demontage (KZD). De opvolging en certificering wordt getoetst door de onafhankelijke certificerende instanties SGS en Kiwa.

  U kunt dus met een gerust hart een sloopauto vanuit Leeuwarden aan ons verkopen. Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie.

   

  Vaak minimaal 200,- euro voor uw auto

  Voor een complete auto kunnen we u minimaal 200,- euro bieden. Is de auto echter niet compleet? Dan kan de prijs wat lager uitvallen. Dat wordt veroorzaakt doordat de waarde van de auto voor ons daalt, wanneer bepaalde onderdelen missen. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om de velgen, katalysator en accu.
  Maar ook wanneer een auto niet compleet is, kan het interessant voor ons zijn. Zoals bijvoorbeeld demontage-auto’s of crossauto’s. En zelfs auto’s met water- en/of brandschade.

  Dus heeft u een goedkope auto te koop in Leeuwarden? Neem dan gerust even contact met ons op voor een bieding. Voor het ophalen van uw auto worden geen kosten berekend.