gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw schade- of sloopauto verkopen in Veendam?

Neem gerust even contact met ons op wanneer u een auto met schade of gebreken wilt verkopen in Veendam. We bieden u een goed marktconform bod en gratis ophaalservice uit Veendam. Maar ook andere plaatsen in noord Nederland zijn mogelijk.
Via het onderstaande formulier kunt u een geheel vrijblijvend bod ontvangen. Of geef ons telefonisch of per E-mail informatie over uw auto.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  sloopauto-inkoop-groningen

   

   

  Hoe kan ik mijn sloopauto vanuit Veendam verkopen?

  We ontvangen graag informatie over uw auto. Zo kunnen we een gericht bod doen. Daarbij houden we rekening met zaken als het model, bouwjaar, eventuele schades of gebreken en de actuele ijzerprijzen. Indien u akkoord gaat met de prijs zal een afspraak worden gemaakt over het ophalen van de auto uit Veendam. Er zal een bepaald dagdeel worden afgesproken waarop het u goed uitkomt.

  Op de betreffende dag zal de chauffeur u een half uur voor zijn aankomst, telefonisch op de hoogte brengen van de aankomsttijd. Als de auto bij ons bedrijf aankomt, kan een verkoopmedewerker de auto gaan vrijwaren via het online systeem van de RDW. Het vrijwaringsbewijs wordt vervolgens per E-mail naar u verzonden. Ook het aankoopbedrag wordt op de dag van ophalen naar u overgeboekt.

   

  sloopauto-inkoop-ophalen

   

  Staat jullie autodemontagebedrijf in Veendam?

  We zijn niet gevestigd in Veendam maar hebben de Parkstad wel als werkgebied. Daardoor kan uw auto vlot worden opgehaald. Vaak kan al binnen een week de auto worden opgehaald. Uiteraard geheel in overleg met u. Dankzij de gratis ophaalservice heeft u weinig werk van de verkoop.

  En ook als leverancier van goede gebruikte auto-onderdelen kunnen we geschikt zijn, ondanks de afstand. Het onderdeel dat u zoekt kan namelijk ook naar u in Veendam verzonden worden. Het aanbod kunt u vinden in onze webwinkel met tweedehands auto-onderdelen.

   

  Kopen jullie alleen sloopauto’s in Veendam?

  Metaalrecycling en de autodemontage zijn de twee voornaamste afdelingen van ons bedrijf. Voor de metaalrecycling kopen we sloopauto’s in allerlei soorten en maten. De hoeveelheid schade is niet van belang. Wel is het noodzakelijk dat de auto’s nog rolbaar zijn. Anders kan de auto namelijk niet op de trailer rollen. Wel mogen de banden lek zijn. De vrachtwagens zijn namelijk voorzien van een lier.

  Naast sloopauto’s, richten we ons ook op demontage-auto’s. Dat zijn auto’s van een betere kwaliteit. Deze worden gekocht voor de nog goede onderdelen. Deze worden namelijk weer te koop aangeboden. Vaak kunnen dergelijk goede onderdelen nog jaren goed functioneren. En dat voor een voordelige prijs.

  Ten slotte kopen we af en toe ook handelsauto’s. Daarbij richten we ons vooral op het goedkopere segment. Deze auto’s worden weer doorverkocht.
  Dus heeft u een auto te koop in Veendam? Neem dan gerust even contact met ons op.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Autodemontage met oog voor welzijn en milieu

  Al ruim 40 jaar kopen we schade- en sloopauto’s, onder ander in Veendam. Voorheen stonden we bekend als een autosloperij. Tegenwoordig zijn we echter een autodemontagebedrijf. We richten ons namelijk ook op de demontage van auto’s. Goede onderdelen worden gedemonteerd en weer verkocht. Hierdoor zullen minder nieuwe onderdelen nodig zijn, wat zorgt voor een lagere belasting van het milieu.

  Maar ook binnen ons bedrijf komt steeds meer aandacht voor het milieu. Zo is er geïnvesteerd in zonnepanelen en wordt er geen aardgas meer gebruikt. Verder wordt schade door schadelijke vloeistoffen uit de auto’s, voorkomen dankzij een goede vloeistofdichte vloer. Vloeistoffen worden afgevoerd via een gesloten filtersysteem.
  Verder worden er bij de verzending van gebruikte de auto-onderdelen veel gebruik gemaakt van gerecyclede verpakkingsmaterialen.

  Maar ook het welzijn van de medewerkers vinden we belangrijk. Zo blijven we bijvoorbeeld kijken naar verbeteringen op het gebied van ergonomie en veiligheid.

  Dus wilt u een schade- of sloopauto verkopen vanuit Veendam maar ook graag een duurzame verwerking? Dan kunt u in ons een geschikte partij hebben gevonden. Neem gerust even contact op.

   

  Minimaal 200,- euro per complete schade-auto

  Dankzij de huidige ijzerprijzen kunnen we minimaal 200,- euro bieden per complete sloopauto. Kleine onderdelen mogen gerust missen maar verder dient de auto wel grotendeels compleet te zijn. Wanneer waardevolle onderdelen missen zoals de katalysator of velgen, kunnen we u niet meer het minimale bod doen.
  Lichte schade of kapotte onderdelen hebben meestal geen invloed op het bod. En ook het ontbreken van een geldige APK-keuring is geen probleem.

  200,- Euro is het minimale bod maar dit kan ook hoger uitvallen. Bijvoorbeeld bij auto’s met een vrij recent bouwjaar en bij auto’s met een hoog gewicht. Dus heeft u een goedkope auto te koop in Veendam? Neem dan gerust even contact met ons op voor een vrijblijvend bod.