autosloperij-sloopauto-groningen

Uw sloopauto verkopen in Assen?

Wilt u uw schade- of sloopauto verkopen? En woont u in of rond Assen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want ondanks dat we geen autosloperij in Assen zijn, kopen we er wel geregeld schade- en sloopauto’s in. Onze chauffeurs komen vrijwel wekelijks in en rond Assen, zodat we vlot uw auto kunnen komen ophalen. Deze ophaalservice bieden we gratis aan. En ook voor de RDW-vrijwaring berekenen we geen kosten.

Via het onderstaande formulier kunt u eenvoudig een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  sloopauto-inkoop-groningen

   

  Hoe werkt het ophalen van mijn schade-auto uit Assen?

  Na het overeenkomen van een prijs, zullen we uw gegevens toevoegen aan het systeem. Verder zal er een afspraak worden gemaakt over het moment wanneer we uw auto in Assen komen ophalen. De chauffeur belt 30 minuten voor aankomst. Zo weet u bijna exact wanneer hij bij u in Assen aankomt.

  Wanneer uw auto bij onze autosloperij aankomt, kan de auto worden gevrijwaard. Dit kunnen we eenvoudig doen doordat we zijn aangesloten bij het online systeem van de RDW. Na het vrijwaren ontvangt u nog dezelfde dag per E-mail het vrijwaringsbewijs. Ook het aankoopbedrag wordt vaak dezelfde werkdag nog naar u overgemaakt.

  Voor het vrijwaren hebben we bij voorkeur uw kentekenbewijs en de beide delen van de tenaamstellingscodes nodig. Mocht u één van deze zaken missen, dan kunnen we toch uw auto inkopen en vrijwaren.

  Onze autosloperij kan u goede service bieden, dankzij een ervaring van ruim 40 jaar. Recensies vindt u via Google Reviews.

   

  sloopauto-inkopen-groningen

   

  Zijn jullie een autosloperij in Assen?

  Ons autodemontagebedrijf (autosloperij) is niet gevestigd in Assen maar we hebben de Drentse stad wel als werkgebied. We komen bijna wekelijks in de buurt van Assen waardoor we uw auto al op korte termijn kunnen ophalen. Het ophalen wordt uiteraard in overleg met u gepland.

  Ook gebruikte auto onderdelen kunnen we laten verzenden naar Assen. Dus ondanks dat we niet gevestigd zijn in Assen maar in Uithuizen (Noord Groningen), kunnen we toch een geschikt autodemontagebedrijf voor u zijn.

  Samengevat:

  • Goede marktconforme prijs voor uw auto
  • Gratis ophaalservice
  • Gratis RDW vrijwaring
  • Al tientallen jaren een betrouwbare service

   

  tweedehands-auto-onderdelen-kopen

   

  Auto inkoop voor een duurzame verwerking

  De laatste jaren is er binnen Autodemontage Klaas Boer steeds meer de focus komen te liggen op een duurzame manier van werken. Wettelijke eisen werden al gevold maar tegenwoordig proberen we meer om het milieu zo min mogelijk te belasten.

  Zo wordt in ons bedrijfspand geen aardgas meer gebruikt. Ook wekken we zelf elektriciteit op dankzij diverse zonnepanelen. Deze energie wordt onder andere gebruikt voor onze elektrische heftruck. Hierdoor we de uitstoot van verbrandingsgassen verder beperken.
  Verder wordt dankzij de vloeistofdichte vloer voorkomen dat vloeistoffen uit de auto’s in de bodem kunnen lopen. De vloeistoffen worden opgevangen door vetafscheiders in de vloer.
  Ook op kleine schaal proberen we op een “groene” manier te werken. Bijvoorbeeld in de vorm van gerecyclede verpakkingsmaterialen voor de verzending van onze onderdelen.

  Niet alleen het milieu heeft onze aandacht. Ook ergonomisch werken wordt steeds belangrijker. Bijvoorbeeld op het gebied van werkhouding, lichamelijke belasting, licht, lawaaireductie en ventilatie.

  Dus heeft u een schade-auto uit Assen aan ons verkocht? Dan kunt u er van uitgaan dat het milieuvriendelijk zal worden verwerkt in onze autosloperij afdeling.

   

  Locatie van uw sloopauto van belang

  De exacte plek waar uw schade-auto momenteel staat kan voor ons belangrijk zijn. Onze oprijwagens kunnen namelijk niet overal komen. Sommige straatjes, hofjes of opritten in Assen zijn namelijk te krap voor onze oprijwagens. Soms kan de juiste aanrijdroute echter al een oplossing zijn.

  Auto’s die niet meer rolbaar zijn, kunnen we helaas niet op onze wagens krijgen. Daarom moeten er nog wel banden om de velgen zitten. Lekke banden is echter geen probleem.

  Dus staat de auto op een minder goed bereikbare plek? Dat is het fijn als u dit van te voren goed doorgeeft aan één van onze medewerkers. Dan kan van te voren alvast even worden gezocht naar een geschikte manier om de auto bij u uit Assen op te halen.

   

  autodemontage-groningen-sloopauto

   

  Minimaal 200,- euro per complete schade- of sloopauto

  Momenteel kunt u minimaal 200,- euro bij ons ontvangen voor uw auto. Daarbij gaat het echter wel om een complete auto. Wanneer er namelijk bepaalde waardevolle onderdelen missen, kan het geboden bedrag wat lager uitvallen. Bijvoorbeeld wanneer de velgen, katalysator of accu gedemonteerd zijn.
  Missen er andere (kleine) onderdelen? Dan kan het zijn dat de minimale prijs niet beïnvloed wordt.

  Maar het bedrag dat we voor uw auto kunnen bieden, kan ook hoger uitvallen. Bijvoorbeeld wanneer het om een vrij jonge of zware auto gaat.

  Dus wilt u vanuit Assen een goedkope auto verkopen? Neem dan gerust even contact op.