gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw sloopauto verkopen in Beerta?

Bent u woonachtig in Beerta en wilt u een schade- of sloopauto verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben Beerta namelijk ook in ons werkgebied. Nadat we uw auto hebben gekocht, kan deze vlot bij u worden opgehaald. Onze chauffeurs komen namelijk wekelijks in de buurt van Beerta. Deze ophaalservice en de RDW vrijwaring is een gratis service.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

  Zijn jullie gevestigd in Beerta?

  Nee wij zijn geen autosloperij in Beerta. Maar we hebben de oost Groningse plaats wel in ons werkgebied. Autodemontage Klaas Boer richt zich op de inkoop van schade- en sloopauto’s in de drie noordelijke provincies. Zodoende komen we ook wekelijks in de buurt van Beerta. Uw auto kan daardoor vlot worden opgehaald. Dit ophaalmoment wordt in overleg met u ingepland.

  Naast de auto inkoop van schade- en sloopauto’s, verkopen we ook goede gebruikte auto-onderdelen. Deze kunnen worden opgehaald maar ook naar u worden verzonden.
  Auto’s zonder kwalitatieve onderdelen, worden gebruikt voor onze afdeling metaalrecycling. De sloopauto’s worden grotendeels gerecycled. Daarbij richten we ons op een “groene” manier van werken.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Milieuvriendelijke verwerking van uw schade- of sloopauto

  We proberen een steeds “groenere” manier van werken te bereiken. Dit is onder andere zichtbaar aan de KZD 3-sterren waardering dat ons bedrijf heeft ontvangen. Een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem voor de voertuigdemontagebranche onder beheer van KwaliteitsZorg Demontage (KZD). We voldoen aan alle milieuwetgeving en streven naar verdere verbeteringen. Onder andere zichtbaar aan de zonnepanelen op ons bedrijfspand. Ook wordt in ons pand geen aardgas meer gebruikt.

  U kunt uw schade- of sloopauto dus met een gerust hart vanuit Beerta aan ons verkopen. Uw auto wordt op een milieuvriendelijke wijze verwerkt.

   

  Locatie van uw sloopauto van belang

  De ophaalplek waar uw schade-auto momenteel staat, kan voor ons belangrijk zijn. Met name wanneer de auto minder goed bereikbaar is. Bijvoorbeeld wanneer het in een tuin, op een smalle oprit of in een smal straatje in Beerta staat. Onze oprijwagens kunnen namelijk niet overal komen. Door vooraf de juiste informatie te hebben, kan vertraging tijdens het ophalen soms worden voorkomen. Bijvoorbeeld door de meest tactische aanrijdroute te kiezen.

  Auto’s die niet meer rolbaar zijn, kunnen we helaas niet op onze wagens krijgen. De oprijwagens hebben namelijk geen kraan. Daarom moeten er nog wel banden om de velgen zitten. Lekke banden is echter geen probleem.

  Dus staat de auto op een minder goed bereikbare plek? Dat is het fijn als u dit van te voren goed doorgeeft aan één van onze medewerkers. Dan kan van te voren alvast even worden gezocht naar een geschikte manier om de auto bij u uit Beerta op te halen.