gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw sloopauto verkopen in Beerta?

Bent u woonachtig in Beerta en wilt u een schade- of sloopauto verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben Beerta namelijk ook in ons werkgebied. Nadat we uw auto hebben gekocht, kan deze vlot bij u worden opgehaald. Onze chauffeurs komen namelijk wekelijks in de buurt van Beerta. Deze ophaalservice en de RDW vrijwaring is een gratis service.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

  Zijn jullie gevestigd in Beerta?

  Nee wij zijn geen autosloperij in Beerta. Maar we hebben de oost Groningse plaats wel in ons werkgebied. Autodemontage Klaas Boer richt zich op de inkoop van schade- en sloopauto’s in de drie noordelijke provincies. Zodoende komen we ook wekelijks in de buurt van Beerta. Uw auto kan daardoor vlot worden opgehaald. Dit ophaalmoment wordt in overleg met u ingepland.

  Naast de auto inkoop van schade- en sloopauto’s, verkopen we ook goede gebruikte auto-onderdelen. Deze kunnen worden opgehaald maar ook naar u worden verzonden.
  Auto’s zonder kwalitatieve onderdelen, worden gebruikt voor onze afdeling metaalrecycling. De sloopauto’s worden grotendeels gerecycled. Daarbij richten we ons op een “groene” manier van werken.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen