autosloperij-sloopauto-groningen

Uw sloopauto verkopen in Beilen?

Wilt u een schade- of sloopauto verkopen in de omgeving van Beilen? Dan kunnen wij u vast verder helpen. Wij kopen namelijk goedkopere auto’s in, waaronder sloopauto’s of auto’s met schade. We rijden ook wekelijks in de buurt van Beilen. Daardoor kunnen we auto’s vlot ophalen na het opkopen.

Via het onderstaande formulier kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw auto.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

  Waar zijn jullie gevestigd in Beilen?

  Ons bedrijf staat niet in Beilen maar in Uithuizen, gelegen in het noorden van de provincie Groningen. Maar doordat onze chauffeurs wekelijks in de buurt van Beilen komen, kan uw auto toch vlot worden opgehaald. Na het overeenkomen van de prijs voor uw auto, wordt samen met u een ophaalmoment gepland. Vaak kan dit al binnen een week. Voor deze ophaalservice worden geen kosten berekend.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Zijn jullie een autosloperij?

  Niet alleen het opkopen van uw sloopauto in Beilen is mogelijk, ook gebruikte auto onderdelen kunnen we u online aanbieden. Via de webwinkel kunt u kijken welke onderdelen momenteel op voorraad zijn. Het gezochte onderdeel niet gevonden? Neem dan gerust even contact met ons op. We hebben namelijk ook nog een grote voorraad demontage-auto’s van allerlei merken. Vaak is op deze auto’s alsnog het gezochte onderdeel te vinden. Onze medewerkers kunnen ze voor u demonteren en vervolgens verzenden naar Beilen.

   

  Meer informatie vindt u op de pagina over: sloopauto inkoop.