autosloperij-sloopauto-groningen

Uw sloopauto verkopen in Blijham?

Net als in de rest van de provincie, valt ook Blijham onder ons werkgebied. Onze chauffeurs komen vrijwel wekelijks in de buurt van Blijham. Zodoende kunnen we uw auto vlot ophalen na dat we het hebben gekocht. Autodemontage Klaas Boer richt zich namelijk op de inkoop van schade- en sloopauto’s.
Via het onderstaande formulier kunt u eenvoudig een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw auto. Vraag ook bij twijfel gerust een prijsopgave aan. We kopen namelijk ook auto’s in met een kapotte motor of andere gebreken.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

  Wat doet Autodemontage Klaas Boer allemaal?

  Vroeger werden wij een autosloperij genoemd, tegenwoordig staan we bekend als een autodemontagebedrijf. We richten ons namelijk niet alleen meer op de autorecycling maar ook op de verkoop van goede gebruikte auto-onderdelen. Deze zijn gebruikt maar kunnen vaak nog jaren mee. De onderdelen kunnen worden opgehaald of worden verzonden. Bijvoorbeeld naar u in Blijham.

  De onderdelen worden gedemonteerd van schade- en sloopauto’s. Daarom kopen we ook dagelijks auto’s in en rijden onze chauffeurs door de drie noordelijke provincies. Ook uit Blijham kan vlot en gratis een (goedkope) auto worden opgehaald.

  Samengevat:

  • Goede marktconforme prijs voor uw auto
  • Gratis ophaalservice
  • Gratis RDW vrijwaring
  • Al tientallen jaren een betrouwbare service

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Via het bovenstaande formulier, telefonisch of per E-mail kunt u meer informatie inwinnen over het verkopen van uw auto. Ontvang bijvoorbeeld een geheel vrijblijvend bod.