gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw sloopauto verkopen in Bolsward?

Net als de rest van Friesland, valt ook Bolsward onder ons werkgebied. We komen wekelijks in de buurt van Bolsward om gekochte schade- en sloopauto’s op te halen. Dus wilt u een goedkope auto verkopen? Neem dan gerust even contact met ons op. Ook in auto’s met (grote) gebreken zijn wij geïnteresseerd.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

   

  Hoe werkt het verkopen van mijn sloopauto?

  Via het bovenstaande formulier kunt u een geheel vrijblijvende prijsopgaaf opvragen. Eén van onze medewerkers zal telefonisch contact met opnemen. Indien we u niet kunnen bereiken, zal per E-mail een bod op uw auto worden gedaan. Wanneer u akkoord gaat met het bod, worden uw contactgegevens en gegevens van de auto genoteerd. Verder zal samen met u een moment worden gekozen waarop de auto in Bolsward zal worden opgehaald. Vaak kan dit binnen een week.

  Uw auto kan gratis worden opgehaald uit Bolsward. Een andere plaats in de drie noordelijke provincies is uiteraard ook mogelijk. Ook voor het vrijwaren van de auto bij de RDW, worden geen kosten berekend.

  Het aankoopbedrag zal nog op de dag van het ophalen van de auto, naar u worden overgemaakt. Ook het vrijwaren gebeurd nog op dezelfde dag.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Kopen jullie alle soorten oude auto’s op?

  U kunt aan ons allerlei soorten auto’s verkopen. We richten ons namelijk op de verkoop van goede gebruikte auto onderdelen. Maar ook op metaalrecycling. We kopen dus zowel goede gebruikte auto’s, als auto’s met veel schade. De verzamelnaam “sloopauto’s” wordt vaak gebruikt. Maar ook namen zoals oude auto’s, schade auto’s, goedkope auto’s en kapotte auto’s zijn dus van toepassing. Neem ook bij twijfel, dus gerust contact met ons op. We zijn in veel auto’s geïnteresseerd. Zelfs in auto’s met brandschade of waterschade.

  We richten ons daarbij op Noord Nederland, en dus ook op klanten in Bolsward.

  Meer informatie vindt u op de pagina over: sloopauto inkoop.

   

  De sloopauto minder goed bereikbaar?

  De exacte plek waar uw schade-auto momenteel staat kan voor ons belangrijk zijn. Onze oprijwagens kunnen namelijk niet overal komen. Sommige straatjes, hofjes of opritten in Bolsward zijn namelijk te krap voor onze oprijwagens. Soms kan de juiste aanrijdroute echter al een oplossing zijn. Dus staat de auto op een minder goed bereikbare plek? Dat is het fijn als u dit van te voren goed doorgeeft aan één van onze medewerkers. Dan kan van te voren alvast even worden gezocht naar een geschikte manier om de auto bij u uit Bolsward op te halen.

  Daarnaast moet de auto nog kunnen rollen. Lekke banden is geen probleem, velgen zonder banden is voor ons helaas niet mogelijk. Deze kunnen we namelijk niet op de wagens rollen.