gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw sloopauto verkopen in Buitenpost?

Bent u op zoek naar een opkoper van oude auto’s in Buitenpost? Dan bent u bij Autodemontage Klaas Boer aan het juiste adres. Wij kopen namelijk geregeld schade- en sloopauto’s in onder andere Buitenpost. U kunt het onderstaande formulier invullen en vervolgens een bieding op uw auto ontvangen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

   

  Zijn jullie een autosloperij in Buitenpost?

  Autodemontage Klaas Boer is gevestigd in het noorden van de provincie Groningen. Maar onze chauffeurs rijden dagelijks door de drie noordelijke provincies. Zodoende kopen we ook geregeld goedkope auto’s in Buitenpost. We kopen niet alleen sloopauto’s maar ook auto’s met gebreken zoals schade of storingen. We komen wekelijks in de buurt van Buitenpost waardoor uw auto vaak al binnen een week kan worden opgehaald. Doordat we gebruiken maken van vrachtwagens met een lier, is het niet perse nodig dat uw auto nog zelfstandig kan rijden. Voor het ophalen van uw auto worden geen kosten berekend.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Hoe werkt de verkoop van auto’s bij jullie?

  Via het formulier bovenaan deze pagina, kunt u uw auto bij ons aanmelden. Dankzij de informatie zoals het kenteken, de foto’s en uitleg over gebreken, kunnen we een prijs bepalen. Ons bod zullen we telefonisch aan u doorgeven. Indien u akkoord gaat, zal u per E-mail een bevestiging ontvangen. Ook zal er samen met u een moment worden afgesproken waarop de auto bij u in Buitenpost wordt opgehaald.

  Wanneer de auto bij ons bedrijf is aangekomen, zal het aankoopbedrag naar u worden overgemaakt. Ook zal de auto via het RDW worden gevrijwaard. Het ophalen en de vrijwaring is voor klanten een gratis service.

   

  Meer informatie vindt u op de pagina over: sloopauto inkoop.