autosloperij-sloopauto-groningen

Opkoper van schade- en sloopauto’s in Burgum

Heeft u een oude auto of een auto met schade dat u wilt verkopen? Dan kunnen we elkaar vast helpen. We kopen namelijk geregeld goedkope auto in Burgum. Maar ook in alle andere Friese plaatsen. Via het onderstaande formulier kunt een een geheel vrijblijvende bieding op uw auto ontvangen.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

   

  Hoe kan ik mijn (sloop)auto verkopen?

  In het bovenstaande formulier kunt u informatie over uw auto invoeren. Vervolgens kunnen wij een marktconform bod uitbrengen. Meestal zal dit telefonisch gebeuren. Kunnen we u niet bereiken, dan wordt het bod per E-mail uitgebracht. Gaat u akkoord met het bod, dan worden uw gegevens genoteerd. Daarnaast zal in overleg een moment worden afgesproken waarop uw auto wordt opgehaald. Voor een extra goede tijdsindicatie zal de chauffeur 30 minuten voor aankomst, u telefonisch op de hoogte stellen.

  Wanneer de chauffeur op onze locatie aankomt met uw auto, kan de auto worden gevrijwaard bij het RDW. Dit kan tegenwoordig eenvoudig en vlot via het online systeem van de RDW. Daardoor ontvangt u nog dezelfde dag per E-mail het vrijwaringsbewijs. Ook het aankoopbedrag wordt dezelfde dag nog naar u overgemaakt.

   

  Kan mij auto worden opgehaald uit Burgum?

  Uw auto kan bij ons worden gebracht maar ook gratis door ons worden opgehaald. Onze chauffeurs komen wekelijks in de buurt van Burgum. Ophalen kan zodoende vaak al binnen een week. Het ophaalmoment wordt in overleg met u gepland.

  De auto kan met een lier op de vrachtwagen worden getrokken. Daardoor is een lekke band of een niet-werkende motor, geen probleem. Wel moet de auto kunnen rollen. Ook moet de auto goed bereikbaar zijn.

  Bij het ophalen ontvangen we graag het kentekenbewijs en de tenaamstellingscode (beide delen). Met deze documenten kan de auto namelijk worden gevrijwaard.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Zijn jullie een Autodemontagebedrijf in Burgum?

  Nee wij zijn niet gevestigd in Burgum. Wel komen onze chauffeurs geregeld in de Friese plaats voor het ophalen van gekochte schade- en sloopauto’s. Zodoende kunnen we toch een geschikte partij zijn wanneer u een een auto wilt verkopen vanuit Burgum. Uw auto kan vlot worden opgehaald. Hier worden geen kosten voor berekend.

   

  Meer informatie vindt u op de pagina over: sloopauto inkoop.