autosloperij-sloopauto-groningen

Uw sloopauto verkopen in Coevorden?

Wilt u een oude auto of een auto met schade verkopen in Coevorden? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij kopen namelijk al tientallen jaren schade- en sloopauto’s op in de drie noordelijke provincies. En ook Coevorden wordt geregeld door onze chauffeurs bezocht.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

   

  Staat jullie Autodemontagebedrijf in Coevorden?

  Ons bedrijf staat in Noord Groningen maar ons werkgebied ligt in de drie noordelijke provincies. En ook in Coevorden kopen we geregeld goedkope auto’s in. Eén van de vrachtwagens komt wekelijks in de regio Coevorden. Daardoor kan uw auto na het kopen, vlot worden opgehaald. Vaak is dit al binnen een week mogelijk. Het ophaalmoment wordt in overleg met u bepaald.

  Dus wilt u een auto verkopen voor een marktconforme prijs met een gratis ophaalservice? Neem dan even contact met ons op. Dat kan telefonisch of via het bovenstaande formulier. Hier kunt u contactgegevens en informatie over de auto invullen.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Hoe kan ik mijn auto bij jullie te koop aanbieden?

  Aan de hand van informatie zoals het kenteken, de kilometerstand, het bouwjaar, schades, ontbrekende onderdelen en de huidige ijzerprijs, kunnen we een marktconform bod bepalen voor uw schade- of sloopauto. Deze informatie kunt u telefonisch, per E-mail of via het bovenstaande formulier doorgeven. Eén van onze medewerkers zal vervolgens telefonisch een bod doen. Indien u akkoord gaat, zullen uw gegevens worden genoteerd. Ook zal met u een afspraak worden gemaakt over het moment waarop de auto kan worden opgehaald.

   

  Meer informatie vindt u op de pagina over: sloopauto inkoop.