autosloperij-sloopauto-groningen

Uw schade- of sloopauto verkopen in Delfzijl?

Woont u in Delfzijl en wilt u een oude auto, een kapotte auto of zelfs een sloopauto verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Autodemontage Klaas Boer ontvangt u namelijk een goede marktconforme prijs en uw schade- of sloopauto wordt gratis opgehaald uit Delfzijl. Neem gerust even per E-mail of telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Of gebruik het onderstaande formulier voor een vrijblijvend bod.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

   

  Zijn jullie een autosloperij in Delfzijl?

  Ons autodemontagebedrijf is al ruim 40 jaar gevestigd in Uithuizen. Mede door de relatief korte afstand tot Delfzijl, komen we wekelijks auto’s ophalen in de havenplaats. Daardoor kan uw schade- of sloopauto vlot worden opgehaald, nadat we het hebben gekocht. Voor het ophalen van uw auto worden geen kosten berekend. Desondanks kunt u er ook voor kiezen om de auto bij ons te komen brengen.

  Maar wij zijn meer dan een autosloperij. Eigenlijk zijn we een autodemontagebedrijf. We richten ons naast metaalrecycling, namelijk ook op de verkoop van goede gebruikte auto onderdelen. Ook naar Delfzijl kunnen vlot de tweede hands onderdelen worden verzonden. Maar uiteraard bent u ook van harte welkom om het onderdeel bij ons te komen ophalen.

   

  sloopauto-inkopen-groningen

   

  Hoe kan ik mijn sloopauto verkopen bij jullie?

  Aan de hand van informatie over de auto (kenteken, gebreken, kilometerstand en eventueel foto’s) kunnen we een marktconform bod bepalen. De informatie kunt u telefonisch of via het bovenstaande formulier aan ons doorgeven. U ontvangt vervolgens vaak nog dezelfde dag een bieding.

  Gaat u akkoord met het bod, dan zullen uw contactgegevens worden toegevoegd aan ons systeem. Daarnaast zal er een afspraak worden gemaakt voor het ophalen van uw schade- of sloopauto uit Delfzijl. Kunt u zelf niet aanwezig zijn op een doordeweekse dag? Ook dat is geen probleem. In overleg met u kan er een andere oplossing worden afgesproken.

  Wanneer uw auto bij ons aankomt, kan een medewerker de auto gaan vrijwaren. Dit kan eenvoudig en vlot via het online systeem van de RDW. Het aankoopbedrag wordt vervolgens ook dezelfde dag naar u overgemaakt.

  Samengevat:

  • Goede marktconforme prijs voor uw auto
  • Gratis ophaalservice
  • Gratis RDW vrijwaring
  • Al tientallen jaren een betrouwbare service

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Duurzame verwerking na de inkoop van sloopauto’s

  De schade-auto’s zullen na de inkoop op een duurzame wijze worden verwerkt. Daarbij komt steeds meer aandacht voor het milieu en ergonomie. Het milieu wordt zo min mogelijk belast door alle wetgeving te volgen. Daarnaast wordt er geen aardgas meer gebruikt. Verder wordt zelf elektriciteit opgewekt dankzij diverse zonnepanelen.
  Tegenwoordig beschikken we ook over een elektrische heftruck. Een mooie stap binnen onze “groene” doelstellingen. Ook is er dankzij de stille heftruck een mooie geluidsreductie bereikt.

  Door de nog goede auto-onderdelen weer te verkopen, zullen er minder nieuwe onderdelen nodig zijn. Ook dit draagt bij aan minder milieubelasting. Wist u dat schadeherstelbedrijven tegenwoordig zelfs al verplicht zijn om schades met gebruikte auto-onderdelen te herstellen? Uiteraard alleen als er goede tweedehands onderdelen beschikbaar zijn.

  Ten behoeve van de medewerkers komt er ook steeds meer aandacht voor ergonomie. Daarmee wordt bedoeld dat we willen zorgen voor ergonomische werkplekken. Zo willen we verkeerde werkhoudingen en teveel lichamelijke belasting zoveel mogelijk voorkomen. Ook is er aandacht voor een goed klimaat, lawaaireductie en goede verlichting.

  Dus wilt u vanuit Delfzijl een sloopauto verkopen maar ook dat het duurzaam wordt verwerkt? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Neem gerust even contact op voor een vrijblijvend bod.

   

  autodemontage-groningen-sloopauto

   

  De sloopauto minder goed bereikbaar?

  Het kan belangrijk voor ons zijn om vooraf te weten waar de sloopauto precies staat in Delfzijl. Sommige kleine straatjes, hofjes of opritten zijn namelijk lastig te bereiken met onze oprijwagens. Dus staat de auto op een wat wat lastig te bereiken plek in Delfzijl? Dan zou het fijn zijn wanneer u dit van te voren even aan onze afdeling Inkoop doorgeeft.

  Vervolgens kan gezamenlijk naar een oplossing worden gezocht. Bijvoorbeeld door onze wagen vanaf de meest tactische kant te laten komen aanrijden.
  Auto’s met lekke banden is geen probleem. Dankzij een lier kan de schade-auto alsnog op de wagen worden getrokken. Velgen zonder banden kunnen echter niet op onze wagens worden gerold. Tenzij u een heftruck beschikbaar heeft.

  Onze autosloperij kan u goede service bieden, dankzij een ervaring van ruim 40 jaar. Recensies vindt u via Google Reviews.