gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw sloopauto verkopen in Dokkum?

Wilt u een sloopauto of een auto met schade / gebreken verkopen in Dokkum? Dan kunnen we u vast verder helpen. U kunt bij ons namelijk een marktconform bod krijgen voor uw auto en het kan gratis bij u in Dokkum worden opgehaald. Telefonisch of via het onderstaande formulier kunt u een bod en meer informatie krijgen.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

   

  Het opkopen van sloopauto’s in Dokkum

  Ondanks dat we niet gevestigd zijn in Dokkum, kunnen we toch een geschikt adres zijn voor de verkoop van uw schade auto. Uw auto kan namelijk vlot worden opgehaald. Vaak al binnen een week. Voor het ophalen van uw auto worden geen kosten voor berekend.

  Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie of een geheel vrijblijvend bod. Om een bod te kunnen doen vragen we om informatie zoals een kenteken, de staat van de auto en de kilometerstand. U kunt ons bellen of een bod aanvragen via het bovenstaande formulier. Daar kunt u ook foto’s aan toevoegen.

  We nemen telefonisch contact met u over om ons bod aan u door te geven. Indien u akkoord gaat, zullen we uw contactgegevens noteren en een afspraak maken over het ophalen van uw auto.

  Samengevat:

  • Goede marktconforme prijs voor uw auto
  • Gratis ophaalservice
  • Gratis RDW vrijwaring
  • Al tientallen jaren een betrouwbare service

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen