gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw sloopauto verkopen in Drachten?

Bent u op zoek naar een autosloperij in Drachten om een schade- of sloopauto te verkopen? Dan zouden wij u kunnen helpen. Wij richten ons namelijk op de inkoop van auto’s met schade en gebreken. Ook in Drachten kopen we geregeld auto’s op. Neem dus gerust even contact met ons op voor een bieding of meer informatie.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.

   

  Hoe werkt het inkopen van schade auto’s bij jullie?

  Telefonisch of via het formulier op deze pagina, kunt u gegevens van uw auto aan ons doorgeven. Vervolgens kunnen we kijken wat we momenteel voor uw auto kunnen bieden. De prijs is onder andere afhankelijk van de hoeveelheid schade, het type auto, de actuele ijzerprijs en het bouwjaar.

  Gaat u akkoord met ons bod, dan plannen we samen een moment waarop de auto kan worden opgehaald uit Drachten. Er wordt een ochtend of een middag gepland. De chauffeur zal 30 minuten voor aankomst, telefonisch zijn/haar komst aankondigen.

  Als de auto is opgehaald en bij ons bedrijf aankomt, kan het worden gevrijwaard. Ook zal dan het aankoopbedrag naar u worden overgemaakt. Al ruim ruim 40 jaar proberen we een goede service te bieden, op een milieuvriendelijke manier te werken en een hoog recycle-percentage te behalen.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Niet alleen sloopauto inkoop in Drachten

  Uiteraard kopen we niet alleen schade-auto’s in Drachten. Ook in de rest van de drie noordelijke provincies kopen we wekelijks tientallen auto’s in. Onze chauffeurs rijden elke doordeweekse dag langs klanten. Hierdoor kan uw auto vaak al binnen een week worden opgehaald. Lukt het voor u niet om tussen 8 en 5 uur aanwezig te zijn bij het ophaalmoment? Dan kan in overleg een andere oplossing worden afgesproken.

  Maar ook tweedehands auto-onderdelen kunt u bij ons kopen. Gecontroleerd op een goede werking en vlot naar u in Drachten te verzenden.