autosloperij-sloopauto-groningen

Uw sloopauto verkopen in de Eemshaven?

Wilt u een schade- of sloopauto verkopen in de Eemshaven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de Eemshaven namelijk ook in ons werkgebied en zijn zelfs vlakbij gevestigd. Nadat we uw auto hebben gekocht, kan deze al binnen een paar dagen worden opgehaald. Deze ophaalservice en de RDW vrijwaring is een gratis service.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

  Zijn jullie gevestigd in de Eemshaven?

  Ons autodemontagebedrijf (autosloperij) is niet gevestigd in de Eemshaven maar in het nabij gelegen Uithuizen. Daardoor kunnen we de auto al binnen enkele werkdagen ophalen. Hier worden geen kosten voor berekend. Maar u zou een schade- of sloopauto ook gerust kunnen komen brengen.

  We kopen niet alleen sloopauto’s maar ook auto met gebreken zoals schade of defecte auto-onderdelen. Neem dus gerust even contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard geheel vrijblijvend.

  Naast de auto inkoop van schade- en sloopauto’s, verkopen we ook goede gebruikte auto-onderdelen. Deze kunnen worden opgehaald maar ook naar u worden verzonden.
  Auto’s zonder kwalitatieve onderdelen, worden gebruikt voor onze afdeling metaalrecycling. De sloopauto’s worden grotendeels gerecycled. Daarbij richten we ons op een “groene” manier van werken.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

   

  Hoe kan ik een sloopauto verkopen?

  Om een bod te kunnen doen hebben we informatie over de auto nodig. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om het kenteken, het bouwjaar, het model en eventuele schades. Ook wanneer er onderdelen ontbreken horen we dit graag voor de inkoop. Eventueel zou u ons ook wat foto’s kunnen toesturen. Aan de hand van de informatie kunnen we u een bod doen.

  Gaat u akkoord met het bod? Dan wordt in overleg met u een ophaalmoment gepland. Vaak kan dit al binnen enkele dagen door de korte afstand tot de Eemshaven.
  Wanneer de auto is opgehaald zal het nog dezelfde dag worden gevrijwaard via het online systeem van de RDW. Ook zal het aankoopbedrag nog dezelfde dag naar u worden overgemaakt.

   

   

  sloopauto-inkopen-groningen

   

  Autodemontage op “groene” wijze

  We proberen een steeds “groener” autodemontagebedrijf (autosloperij) te worden. Zo is er ge├»nvesteerd in zonnepanelen en wordt er geen gas meer gebruikt. Ook zijn er energiebesparende maatregelen doorgevoerd zoals de toepassing van ledverlichting.

  Verder proberen we de belasting op het milieu zo veel mogelijk te beperken. Mede dankzij bijvoorbeeld een goede vloeistofdichte vloer met een ingebouwd filtersysteem. En ook de nieuwe elektrische heftruck heeft verder bijgedragen aan onze “groene” doelstellingen.
  Ook de verkoop van gebruikte auto-onderdelen draagt bij aan een lagere milieubelasting. Hierdoor zullen namelijk minder nieuwe auto-onderdelen hoeven te worden geproduceerd.

  Dus heeft u een sloopauto te koop in de Eemshaven? Neem dan gerust even contact met ons autodemontagebedrijf op.