gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw sloopauto verkopen in Emmen?

Heeft u een beschadigde auto of een auto met gebreken dat u wilt verkopen? Dan kunnen wij u helpen. Autodemontagebedrijf Klaas Boer richt zich namelijk op het inkopen van schade- en sloopauto’s. Onder andere in Emmen. Telefonisch of via het onderstaande formulier kunt u een geheel vrijblijvend bod ontvangen.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.

   

   

  Hoe kan ik mijn sloopauto verkopen?

  Telefonisch of via het bovenstaande formulier kunnen we informatie over uw auto ontvangen. Vervolgens kunnen we kijken wat we op dat moment voor uw auto kunnen bieden. Bent u het eens met ons bod, dan noteren we enkele contactgegevens. Ook zal er samen met u een moment worden gepland waarop de auto bij u in Emmen kan worden opgehaald. Er zal een bepaalde ochtend of middag worden afgesproken. Voor een extra precieze tijdsindicatie, belt de chauffeur 30 minuten voor aankomst.

  Als de auto bij ons bedrijf aankomt, kan een medewerker de vrijwaring via het online systeem van de RDW gaan regelen. U ontvangt vervolgens dezelfde dag per E-mail het vrijwaringsbewijs. Ook het geboden bedrag wordt nog dezelfde dag naar u overgemaakt.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Kan mijn auto worden opgehaald uit Emmen?

  De meeste auto’s die we inkopen, worden door onze chauffeurs opgehaald. Daarbij richten we ons voornamelijk op de drie noordelijke provincies. Ook Emmen wordt bijna wekelijks aangedaan. Daardoor kan uw auto vlot worden opgehaald. Ondanks de afstand tussen Emmen en ons bedrijf.
  Voor het ophalen van de auto worden geen kosten berekend. Ook het vrijwaren via de RDW is een gratis service.

  Kunt u zelf niet aanwezig zijn tijdens het ophaalmoment? Dat hoeft geen probleem te zijn. In overleg met u kan een andere oplossing worden afgesproken.

   

  Uw sloopauto wat lastig bereikbaar?

  Soms blijkt dat een sloopauto op een wat lastig te bereiken plaats staat. Bijvoorbeeld in een hofje, klein straatje of op een smalle oprit. In dat geval zouden we dit graag voor het ophaalmoment van u horen. Zo kunnen we namelijk alvast van te voren bepalen hoe we de schade-auto het beste bij u uit Emmen kunnen komen ophalen.

  Lekke banden zijn echter geen probleem. Dankzij de lieren op onze oprijwagens, kan de auto namelijk op de wagen worden getrokken. Velgen zonder een band er omheen, is echter niet voldoende rolbaar.

  Ook wanneer u twijfelt of we de auto kunnen komen ophalen, kunt u gerust even contact met ons opnemen.