gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw sloopauto verkopen in Farmsum?

Wilt u in Farmsum een goedkope auto verkopen zoals een auto met gebreken of schade? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij richten ons namelijk op de inkoop van schade- en sloopauto’s in de drie noordelijke provincies. Ook in Farmsum komen we wekelijks voor het ophalen van ingekochte auto’s.
Via het onderstaande formulier kunt u een geheel vrijblijvend bod ontvangen.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

   

  Hoe kan ik mijn auto in Farmsum verkopen?

  U kunt telefonisch of via het bovenstaande formulier informatie over uw auto doorgeven. Vervolgens kunnen we kijken wat we voor uw auto kunnen bieden. Dat is onder andere afhankelijk van de actuele metaalprijzen, het model, de hoeveelheid schade en het bouwjaar. Wanneer u akkoord gaat met het bod, zullen we uw contactgegevens en autoinformatie toevoegen aan ons systeem. Door het toevoegen van deze informatie kunnen we de auto later online vrijwaren bij de RDW.

  Ook zullen we in overleg met u, een dag plannen waarop de auto wordt opgehaald. Het ophalen kan vaak al binnen een week. Onze vrachtwagens rijden namelijk wekelijks door Farmsum.

   

  Staat jullie bedrijf in Farmsum?

  Nee Autodemontage Klaas Boer is gevestigd in Uithuizen. Door de vrij korte afstand tot Farmsum, kopen we er relatief veel schade- en sloopauto’s. Daardoor kan uw auto vaak ook al binnen enkele dagen worden opgehaald. Dus ondanks dat we niet zijn gevestigd in Farmsum, kunnen we toch een geschikte autosloperij voor u zijn.

  Ook auto’s waar van de motor kapot is, kunnen we ophalen. Dankzij een lier kan de auto namelijk toch op de vrachtwagen gerold worden. Het is wel van belang dat de auto rolbaar is. Er moeten dus wel banden om de velgen zitten. Lekke banden zijn echter geen probleem.

   

  tweedehands-auto-onderdelen-kopen

   

  Naast autosloperij zijn wij ook een autodemontagebedrijf

  Voorheen waren wij vooral een autosloperij. Waarbij de focus dus lag op metaalrecycling. Tegenwoordig richten we ons ook veel op de verkoop van goede gebruikte auto-onderdelen. Naast autosloperij zijn we tegenwoordig dus ook een autodemontagebedrijf. Door de korte afstand tot Farmsum, kunnen we ook voor u een geschikt bedrijf zijn. Echter kunnen de onderdelen ook naar u verzonden worden. Zo hoeft u niet naar ons bedrijf in Uithuizen te rijden. Neem gerust even contact met ons op of kijk op de pagina over de gebruikte auto onderdelen verkoop.

   

  “Groene” manier van autodemontage

  Bij de demontage van schade- en sloopauto’s proberen we op een groene manier te werken. We voldoen aan de milieuwetgeving maar streven daarnaast ook naar andere verbeteringen om het milieu zo min mogelijk te belasten. Zo wordt energieopgewekt door middel van zonnepanelen. Verder wordt er geen aardgas meer gebruikt voor de verwarming van ons bedrijfspand.

  Verder zorgen we voor een goede vloeistofdichte vloer om bodemverontreiniging te voorkomen. Daarnaast werken we met modern materieel om zo min mogelijk brandstof te gebruiken. Dus wanneer vanuit Farmsum een sloopauto aan ons verkoopt, kunt er vanuit gaan dat deze op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt.