Sloopauto verkopen Finsterwolde

Bent u woonachtig in -Finsterwolde- en in overweging om uw schade of -sloopauto- te verkopen?
Neemt u dan gerust contact op met onze inkopers. Wij halen gratis uw schade of sloop auto uit Finsterwolde.

Wij brengen u graag geheel vrijblijvend een offerte uit op uw schade of -sloopauto- bij u thuis uit Finsterwolde op te halen.
Uw schade of sloopauto kunt u zowel vanuit Finsterwolde naar Uithuizen brengen als door ons in Finsterwolde op te laten halen. Wij zijn aangesloten bij de RDW (rijksdienst van wegverkeer) we kunnen de auto hierdoor zelf voor u overschrijven, waarna u van ons geheel digitaal de vrijwaring zal ontvangen. Liever de vrijwaring ter plaatse? Meld dit gerust bij onze inkoopafdeling.

Gegarandeerd een hoge vergoeding en snelle service in heel Finsterwolde.

Nadat u uw schade of -sloopauto- aangeboden heeft reageren wij zo snel mogelijk met een aanbieding. Het is belangrijk dat de auto voor transport rol baar is.

Zodra uw schade of sloop auto door ons is overgeschreven krijgt de Belastingdienst automatisch bericht en kunt u met de vrijwaring uw verzekering stopzetten. In het geval u een kenteken deel mist meld u dit dan in het formulier, onze inkoopmedewerker zal u vervolgens verder adviseren. Vaak is het niet nodig een vervangend kentekendeel aan te vragen.

Onze garanties als u uw schade of sloopauto aan Autodemontage Klaas Boer verkoopt.

– 24/7 uw auto aanbieden via ons aanmeldformulier
– Snelle haalservice van uw schade of sloopauto uit Finsterwolde
– Betaling contant of via een bankbetaling
– Ontvang uw vrijwaring/overschrijving direct per mail

Meld uw auto aan door het onderstaande formulier in te vullen, onze inkopers koppelen zo snel mogelijk een prijs naar u terug. Vervolgens kunt u een gratis sloopauto ophaal moment afstemmen in Finsterwolde.

    Persoonlijke gegevens


    Gegevens voertuig