gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Inkoop van sloopauto’s in Finsterwolde

Woont u in de buurt van Finsterwolde en in overweging om een schade- of sloopauto te verkopen? Neem dan gerust contact met ons op. We bieden namelijk goede marktconforme bedragen op goedkope auto’s. We kunnen vervolgens de auto gratis ophalen uit Finsterwolde.

Wij brengen u graag geheel vrijblijvend een offerte uit op uw schade- of sloopauto. Bel ons gerust even of vul het onderstaande formulier in. U ontvangt vlot telefonisch of per E-mail een bieding.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

   

  Onze werkwijze bij auto inkoop in Finsterwolde

  We zijn geïnteresseerd in het opkopen van vrijwel alle soorten goedkopere auto’s. Dus ook auto’s met gebreken, schade of missende onderdelen. En zelfs auto’s met waterschade of brandschade kunnen interessant voor ons zijn. Het is echter wel belangrijk dat de auto voor rolbaar is. Anders kunnen we de sloopauto namelijk niet ophalen. 

  Gaat u akkoord met de geboden prijs, dan kan de auto gratis bij u worden opgehaald uit Finsterwolde. Als de auto bij ons autodemontagebedrijf (autosloperij) aankomt, kan de auto worden gevrijwaard en het aankoopbedrag worden overgemaakt. Zodra uw auto door ons is overgeschreven, krijgt de Belastingdienst automatisch bericht en kunt u met de vrijwaring uw verzekering stopzetten.

  Onze garanties als u uw schade- of sloopauto aan Autodemontage Klaas Boer verkoopt.

  • 24/7 Uw auto aanbieden via ons aanmeldformulier
  • Snelle en gratis ophaalservice uit Finsterwolde
  • Betaling contant of via een bankbetaling
  • Ontvang uw vrijwaring/overschrijving direct per mail

  Meld gerust even uw auto aan door het onderstaande formulier in te vullen. Onze inkopers koppelen zo snel mogelijk een prijs naar u terug.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Staat jullie autosloopbedrijf in Finsterwolde?

  We komen geregeld in Finsterwolde om ingekochte auto’s op te halen. Daardoor kan uw auto vaak al binnen enkele dagen worden opgehaald. Echter staat ons autodemontagebedrijf niet in Finsterwolde maar in Uithuizen. Ondanks deze afstand kunnen we dus toch een geschikt autosloopbedrijf voor u zijn.

  Naast autosloperij zijn we ook een autodemontagebedrijf. We richten ons namelijk ook op de verkoop van goede maar gebruikte auto onderdelen. Deze kunnen vaak nog jaren mee maar hebben een lagere prijs dan nieuwe onderdelen. Voor extra zekerheid worden de onderdelen getest voor de verkoop. Een onderdeel kan worden opgehaald of naar u in Finsterwolde worden verzonden.

   

  tweedehands-auto-onderdelen-kopen

   

  Duurzame wijze van autodemontage

  Na het inkopen van bijvoorbeeld een sloopauto, zal het op een duurzame wijze worden gedemonteerd. Daarbij zullen de nog goede auto-onderdelen te koop worden aangeboden. Daardoor zullen er minder nieuwe onderdelen nodig zijn en er minder milieubelasting optreden.

  Ook streven we er naar dat ons autodemontagebedrijf zo min mogelijk belasting voor het milieu oplevert. Dit trachten we door milieuwetgeving goed op te volgen, onder andere in de vorm van een vloeistofdichte vloer met vetafscheiders. Ook maken we geen gebruik meer van aardgas maar juist des te meer van onze diverse zonnepanelen.

  Maar ook ergonomie krijgt steeds meer aandacht. We proberen een gezonde werkplek te creëren. Bijvoorbeeld op het gebied van werkhouding, licht, geluid, ventilatie en temperatuur.

  U kunt dus met een gerust hart vanuit Finsterwolde een schade- of sloopauto aan ons verkopen.

   

  Is de sloopauto wat lastig te bereiken?

  Soms blijkt tijdens het ophaalmoment, dat een schade-auto lastig te bereiken is voor onze oprijwagens. Bijvoorbeeld doordat de sloopauto in een smal straatje, in een tuin of op een smalle oprit staat. Mocht dat bij uw auto in Finsterwolde ook het geval zijn, dan horen we dit graag voor het ophaalmoment. Zo kunnen we namelijk van te voren hoe de auto het beste opgehaald kan worden. Dit kan veel tijd schelen tijdens het ophalen.

  Onze oprijwagens hebben geen kraan maar wel een lier. Auto’s dienen zodoende nog te kunnen rollen. Een lekke band is echter geen probleem.

   

  Bijna altijd minimaal 200,- voor een schade- of sloopauto

  Voor een complete auto kunnen we u momenteel in ieder geval 200,- euro bieden. Missen er bepaalde onderdelen, dan kan het zijn dat er een lager bedrag wordt geboden. Dit doordat de auto voor ons minder waard is wanneer bijvoorbeeld de accu, velgen en katalysator missen. Maar ook wanneer dergelijke onderdelen missen zijn we meestal geïnteresseerd in uw auto. Behalve wanneer de auto niet meer rolbaar is en niet bij ons gebracht kan worden. Dus ook wanneer u bijvoorbeeld een crossauto wilt verkopen, kunt u gerust even contact met ons opnemen voor een geheel vrijblijvend bod. Ook een auto zonder APK, met gebreken of met (flinke) schade is voor ons interessant.

   

   

  Wilt u bijvoorbeeld vanuit Finsterwolde een auto met schade of gebreken verkopen? Neem dan gerust even contact met ons op voor een geheel vrijblijvend bod.