gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw sloopauto verkopen in Friesland?

Bent u woonachtig in de provincie Friesland en in overweging om uw schade- of sloopauto te verkopen? Neemt u dan gerust contact op met onze inkopers. U kunt namelijk een goed marktconform bod ontvangen en de auto kan gratis worden opgehaald uit Friesland. 

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  sloopauto-inkoop-groningen

   

   

  Hoe werkt het verkopen van mijn Friese sloopauto?

  Via het bovenstaande formulier kan uw auto bij ons worden aangeboden. Ook kunt u ons gerust even vrijblijvend bellen. Nadat u uw schade- of sloopauto bij ons heeft aangeboden, ontvangt u vlot een goed marktconform bod.

  Zodra uw schade of sloop auto door ons is overgeschreven krijgt de Belastingdienst automatisch bericht en kunt u met de vrijwaring uw verzekering stopzetten. In het geval u een kenteken deel mist meld u dit dan in het formulier, onze inkoopmedewerker zal u vervolgens verder adviseren. Vaak is het niet nodig een vervangend kentekendeel aan te vragen.

  Uw voordelen wanneer u een schade- of sloopauto aan Autodemontage Klaas Boer verkoopt.

  • Goede marktconforme prijs voor uw auto
  • Gratis ophaalservice
  • Gratis RDW vrijwaring
  • Al tientallen jaren een betrouwbare service

  In de gehele provincie Friesland halen wij geheel kosteloos schade- en sloopauto`s bij zowel particulieren als garagebedrijven.

   

  sloopauto-inkoop-ophalen

   

  Kan ik ook een niet-rolbare auto aan jullie verkopen?

  We kunnen helaas geen schadeauto’s kopen die niet meer rolbaar zijn. De auto hoeft niet zelf te rijden maar nog wel beschikken over de vier banden. Anders kan de auto namelijk niet op de auto worden getrokken. De banden mogen wel lek zijn.
  Wilt u toch graag een niet-rolbare sloopauto aan ons verkopen? Dan kan als oplossing de auto bij ons worden gebracht.

   

  Worden sloopauto’s ook op de Waddeneilanden van Friesland gekocht?

  In verband met de overtochten, kopen we geen sloopauto’s op de mooie Waddeneilanden van Friesland. Wel zou u de auto naar het vaste land kunnen laten overvaren, waarna we de auto daar ophalen. Er zal van te voren een ophaalmoment met u worden besproken. De chauffeur belt daarnaast 30 minuten voor aankomst.
  Eventueel hoeft u niet zelf bij het ophaalmoment aanwezig te zijn. In overleg kunnen we ook een andere oplossing afspreken.

   

  Duurzame autodemontage in Friesland

  Na het inkopen van een auto, proberen we een groene manier van werken te bereiken. Daarmee wordt bedoeld dat we het milieu zo min mogelijk willen belasten. Zo wordt zoveel mogelijk voorkomen dat er schadelijke stoffen in het milieu belanden. Mede dankzij de vloeistofdichte vloeren met olieafscheiders waar op wordt gewerkt. Zo wordt voorkomen dat schadelijke vloeistoffen in de grond belanden.
  Ook op kleine schaal proberen we op een “groene” manier te werken. Bijvoorbeeld in de vorm van gerecyclede verpakkingsmaterialen voor de verzending van onze onderdelen.

  Verder wordt geprobeerd energiezuinig te werken. Mede dankzij vele zonnepanelen waardoor de meeste elektriciteit zelf wordt opgewekt. Daarnaast wordt geen aardgas meer gebruikt.

  De schadeauto’s worden onder andere ingekocht voor de demontage van nog goede onderdelen. Deze worden vervolgens weer verkocht. Hierdoor zullen er in Friesland minder nieuwe onderdelen nodig zijn. Dit zorgt voor een duurzamere manier van autorijden.

   

  Is de sloopauto wat lastig te bereiken?

  Soms blijkt tijdens het ophalen door één van onze chauffeurs, dat de schade-auto wat lastig te bereiken is. Bijvoorbeeld doordat de sloopauto in een tuin, smal straatje of op een smalle oprit staat. Het opladen van de auto op onze oprijwagens kan daardoor lastig worden. Is dat bij uw auto in Friesland ook het geval? Dan horen we dit graag even voor het ophaalmoment. Zo kunnen van te voren samen een geschikte oplossing vinden.

  Onze oprijwagens zijn niet voorzien van een kraan maar wel van een lier. Hierdoor dienen de ingekochte sloopauto’s nog te kunnen rollen. De velgen moeten zodoende nog zijn voorzien van de banden. Een lekke band is echter geen probleem.

   

  Minimaal 200,- euro per complete schade- of sloopauto

  Momenteel kunt u minimaal 200,- euro bij ons ontvangen voor uw auto. Daarbij gaat het echter wel om een complete auto. Wanneer er namelijk bepaalde waardevolle onderdelen missen, kan het geboden bedrag wat lager uitvallen. Bijvoorbeeld wanneer de velgen, katalysator of accu gedemonteerd zijn.
  Missen er andere (kleine) onderdelen? Dan kan het zijn dat de minimale prijs niet beïnvloed wordt.

  Maar het bedrag dat we voor uw auto kunnen bieden, kan ook hoger uitvallen. Bijvoorbeeld wanneer het om een vrij jonge of zware auto gaat.

  Dus wilt u vanuit Friesland een auto met schade of gebreken aan ons verkopen? Neem dan gerust even contact met ons op voor een geheel vrijblijvend bod.