gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Inkoop van schade- en sloopauto’s in Gieten

Woont u in de buurt van Gieten en heeft u een schade- of sloopauto te koop? Neemt u dan gerust even contact op met onze inkopers. We kunnen u namelijk een goed marktconform bod doen. Ook kan de auto gratis worden opgehaald zodat de verkoop i weinig werk oplevert. 

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

   

  Hoe kan ik de sloopauto te koop aanbieden?

  Nadat u uw schade of -sloopauto- aangeboden, heeft reageren wij zo snel mogelijk met een aanbieding. Ook auto’s met schade of gebreken kopen we geregeld op. Om de auto te kunnen ophalen, is het wel van belang dat het nog rolbaar is. De banden mogen gerust lek zijn maar moeten nog wel kunnen rollen. Anders kan de auto namelijk niet op de vrachtwagen worden gerold.

  Wanneer de auto is opgehaald, zal het door ons via het online systeem van de RDW worden overgeschreven. Zodra uw schade- of sloopauto door ons is overgeschreven, krijgt de Belastingdienst automatisch bericht en kunt u met de vrijwaring uw verzekering stopzetten. Indien u een kentekendeel mist, meld u dit dan in het formulier, onze inkoopmedewerker zal u vervolgens verder adviseren. Vaak is het niet nodig een vervangend kentekendeel aan te vragen.

  Onze garanties als u een sloopauto aan Autodemontage Klaas Boer verkoopt.

  • 24/7 Uw auto aanbieden via ons aanmeldformulier
  • Snelle haalservice van uw schade of sloopauto uit Gieten
  • Betaling contant of via een bankbetaling
  • Ontvang uw vrijwaring/overschrijving direct per mail
  • Milieubewuste autorecycling gecertificeerd voor alle noodzakelijke overheidseisen
  • Geen prijsonderhandelingen als de chauffeur uw schade- of sloopauto ophaalt

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Staat jullie autobedrijf in Gieten?

  Ons autodemontagebedrijf is al 40 jaar gevestigd in Uithuizen. Gelegen in het noorden van de provincie Groningen. Ondanks de afstand tot Gieten, kunnen we toch een geschikte partij voor u zijn. We halen namelijk geregeld auto’s uit Gieten. Doordat onze chauffeurs wekelijks in de buurt van Gieten rijden, kunnen we uw auto vlot ophalen. Voor deze ophaalservice worden geen kosten bereken. Dus ondanks dat we niet in de buurt van Gieten gevestigd zijn, kunnen we de koop van uw auto toch vlot afronden.

  Ook verkopen we gebruikte auto-onderdelen van vele merken en modellen. Voordelig geprijsd, 6 maanden garantie en vlot te verzenden.

   

  “Groene” verwerking van sloopauto’s

  We proberen ons steeds meer te richten op een groene manier van autodemontage. De verkoop van gebruikte auto-onderdelen draagt uiteraard al bij aan een circulaire economie. Maar ook binnen ons bedrijf proberen we de milieubelasting zoveel mogelijk te beperken. Zo is er geïnvesteerd in zonnepanelen en wordt er geen aardgas meer gebruikt. Verder wordt er gebruik gemaakt van modern materieel om het brandstofverbruik te beperken.

  Verder wordt er gewerkt op een goede vloeistofdichte vloer. Hierdoor wordt milieuverontreiniging zoveel mogelijk voorkomen. En ook in de toekomst blijft er worden gekeken naar verdere verbeteringen.

  Wilt u dus een schade- of sloopauto vanuit Gieten aan ons verkopen? Dan kan dit met een gerust hart.

   

  Is de sloopauto wat lastig te bereiken?

  Soms blijkt tijdens het ophaalmoment, dat de ingekochte sloopauto wat lastig bereikbaar is met één van onze oprijwagens. Door een dergelijke situatie te voorkomen, horen we graag van te voren of de auto slecht bereikbaar is. Zo kunnen we namelijk gezamenlijk vooraf een oplossing vinden.

  Lastige plekken zijn bijvoorbeeld de smallere straatjes, tuinen of hofjes van Gieten. Onze oprijwagens hebben soms te weinig ruimte. Heeft de sloopauto een kapotte band? Dat is geen probleem. Dankzij een lier kan de auto vaak vrij eenvoudig kunnen worden opgeladen. Onze wagens zijn echter niet voorzien van een kraan. Niet-rolbare auto’s kunnen we daarom niet bij u uit Gieten ophalen. Tenzij u kunt regelen dat er een heftruck beschikbaar is.