gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Inkoop van schade- en sloopauto’s in Gorredijk

Voor het verkopen van een goedkope auto, bent u bij ons aan het juiste adres. We richten ons namelijk op de inkoop van schade- en sloopauto’s, waaronder in Gorredijk. Telefonisch of via het onderstaande formulier kunt u eenvoudig een vrijblijvend bod op uw auto ontvangen. Gaat u akkoord met het bod? Dan kunnen we uw auto gratis komen ophalen uit Gorredijk.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

   

  De werkwijze bij het kopen van sloopauto’s

  Wanneer u een auto met schade of gebreken bij ons te koop heeft aangeboden. Zullen we u een vrijblijvend bod doen. De prijs wordt bepaald aan de hand van informatie zoals het model, de hoeveelheid schade, het bouwjaar en de actuele ijzerprijzen. Gaat u akkoord met ons bod? Dan zullen uw contactgegevens worden genoteerd en zal een ophaalmoment worden afgesproken. Vaak is dit al op korte termijn mogelijk. Voor het ophalen van de sloopauto worden geen kosten berekend.

  Heeft de chauffeur de auto bij ons bedrijf afgeleverd, dan kan de auto worden gevrijwaard. Dit houdt in dat de auto op onze naam komt te staan. U ontvangt vervolgens nog dezelfde dag per E-mail het vrijwaringsbewijs. Ook het aankoopbedrag wordt dezelfde dag nog naar over u overgeboekt.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Alleen auto inkoop in Gorredijk?

  Wij kopen wekelijks vele auto’s in. Niet alleen voor de sloop maar ook voor de demontage van goede auto-onderdelen. Deze worden vervolgens getest en weer verkocht. En uiteraard kopen we niet alleen schade- en sloopauto’s in Gorredijk. We richten op de de drie noordelijke provincies. Doordat we elke week in de buurt van Gorredijk komen, kunnen we toch een geschikt autobedrijf voor u zijn.

  Zoekt u goede gebruikte auto onderdelen? Dan kunt u deze eenvoudig telefonisch of via de website bestellen. Het onderdeel kan vervolgens per post naar u in Gorredijk worden verzonden.