Sloopauto verkopen Groningen

Bent u woonachtig in -Groningen- en in overweging om uw schade of -sloopauto- te verkopen?
Neemt u dan gerust contact op met onze inkopers. Wij halen gratis uw schade of sloopauto uit de gehele provincie Groningen. Meld uw schade of sloopauto geheel vrijblijvend aan op het onderstaande formulier.

Wij brengen u graag geheel vrijblijvend een offerte uit op uw schade of -sloopauto- bij u thuis in Groningen op te halen. Uw schade of sloopauto kunt u zowel vanuit Groningen naar Uithuizen brengen als door ons in Groningen op te laten halen. Wij zijn aangesloten bij de RDW (rijksdienst van wegverkeer) we kunnen de schade of sloopauto hierdoor zelf voor u overschrijven, waarna u van ons geheel digitaal de vrijwaring zal ontvangen. Liever de vrijwaring ter plaatse? Meld dit gerust bij onze inkoopafdeling.

Gegarandeerd een hoge vergoeding voor uw schade of sloopauto en een snelle en gratis haalservice in heel Groningen.

Nadat u uw schade of sloopauto aangeboden heeft reageren wij zo snel mogelijk met een aanbieding. Het is belangrijk dat de auto voor transport rol baar is.

Zodra uw schade of sloopauto door ons is overgeschreven krijgt de Belastingdienst automatisch bericht en kunt u met de vrijwaring uw verzekering stopzetten. In het geval u een kenteken deel mist meld u dit dan in het formulier, onze inkoopmedewerker zal u vervolgens verder adviseren. Vaak is het niet nodig een vervangend kentekendeel aan te vragen voor uw schade of sloopauto, aangezien we de auto schade of sloopauto afmelden voor demontage.

Onze garanties als u uw schade of sloopauto aan Autodemontage Klaas Boer verkoopt.

– 24/7 uw schade of sloopauto aanbieden via ons aanmeldformulier
– Snelle haalservice van uw schade of sloopauto in heel Groningen
– Betaling contant of via een bankbetaling nadat we uw schade of sloopauto ophalen

Meld uw schade of sloopauto geheel vrijblijvend aan, in het onderstaande formulier en ontvang vrijblijvend een offerte voor uw schade of sloopauto.

Offerte aanvraag

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.