gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw schade- of sloopauto verkopen in Groningen?

Wilt u een goedkope auto zoals een schade- of sloopauto verkopen in de provincie Groningen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kopen namelijk auto’s voor goede marktconforme prijzen. Daarbij bieden we een gratis ophaalservice in de hele provincie Groningen. Neem voor meer informatie of een vrijblijvend bod, gerust even telefonisch contact op of via het handige onderstaande formulier.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  sloopauto-inkoop-groningen

   

   

  Hoe werkt het verkopen van mijn Groningse sloopauto?

  Nadat u een schade- of sloopauto heeft aangeboden, reageren wij zo snel mogelijk met een aanbieding. We kunnen hier geen standaardprijs noemen omdat de prijs afhankelijk is van factoren zoals het merk / model, bouwjaar, eventuele schade /gebreken en de actuele ijzerprijzen. Neem gerust contact met ons op voor een gericht bod op uw auto. Het bod is uiteraard geheel vrijblijvend.

  Het is wel van belang dat de auto nog op de banden kan rollen. Anders kan het namelijk niet de vrachtwagen opgetrokken worden. Lekke banden is echter geen probleem. Het ophalen van de auto is een gratis service in de gehele provincie Groningen.

  Wanneer uw auto bij ons autobedrijf aankomt, kunnen we het voor u gaan vrijwaren. Dit gebeurd eenvoudig via het online systeem van de RDW. Vervolgens ontvangt u per E-mail het vrijwaringsbewijs. Zodra uw schade- of sloopauto door ons is overgeschreven krijgt de Belastingdienst automatisch bericht en kunt u met de vrijwaring uw verzekering stopzetten.
  Voor het vrijwaren is bij voorkeur het kentekenbewijs en de tenaamstellingscode nodig. Mist u één van deze documenten? Ook dan zou de overschrijving geregeld kunnen worden.

  Meld uw schade- of sloopauto geheel vrijblijvend aan, in het bovenstaande formulier en ontvang geheel vrijblijvend een offerte.

   

  tweedehands-auto-onderdelen-kopen

   

  Vlotte ophaalservice van sloopauto’s in de provincie Groningen

  Heeft u een auto aan ons verkocht? Dan kunnen we het kosteloos bij u komen ophalen. Vaak kan dit al op korte termijn, gemiddeld binnen een week. Onze chauffeurs rijden namelijk dagelijks door de provincie Groningen. De chauffeur belt 30 minuten voor aankomst, zodat u een exacte aankomsttijd weet.

  Tijdens het afgesproken ophaalmoment hoeft u niet perse aanwezig te zijn. In overleg kan er ook een andere oplossing worden besproken. Uiteraard mag de auto ook gerust bij ons in Uithuizen (Noord Groningen) worden gebracht.

  Samengevat:

  • Goede marktconforme prijs voor uw auto
  • Gratis ophaalservice
  • Gratis RDW vrijwaring
  • Al tientallen jaren een betrouwbare service

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Autodemontage op een duurzame wijze

  Na het inkopen van de schade- of sloopauto’s uit Groningen, zullen de auto’s gedemonteerd worden. Daarbij wordt zoveel mogelijk geprobeerd op een groene en duurzame manier van werken. Zo is ons bedrijfspand ondertussen energieneutraal. Aardgas wordt niet meer gebruikt en elektriciteit wordt opgewekt dankzij diverse zonnepanelen. Ook wordt er grotendeels alleen nog gebruik gemaakt van ledverlichting.
  Ook op kleine schaal proberen we op een “groene” manier te werken. Bijvoorbeeld in de vorm van gerecyclede verpakkingsmaterialen voor de verzending van onze onderdelen.

  Verder wordt gewerkt op vloeistofdichte vloeren met olieafscheiders. Hierdoor wordt voorkomen dat vloeistoffen zoals brandstof en olie in het milieu terecht komen.

  De schadeauto’s worden gebruikt voor het demonteren van nog goede auto-onderdelen. Deze worden vervolgens verkocht. Hierdoor zullen minder nieuwe onderdelen nodig zijn. Ook dit voorkomt extra belasting op het milieu.

  Zoals u kunt zien, proberen we een groene manier van autodemontage te bereiken. Dus wilt u een auto met schade of storingen verkopen in Groningen? Dan kan dat bij ons met een gerust hart.

   

  Is uw Groningse sloopauto goed bereikbaar?

  Sommige parkeerplekken zijn voor onze oprijwagens wat lastig te bereiken. Daarbij kunt u denken aan plekken als een smal straatje, hofje, oprit of tuin. Wanneer u verwacht dat de chauffeur misschien problemen gaat ervaren bij het opladen, is het fijn wanneer u dit van te voren even telefonisch aan ons doorgeeft. Hierdoor kunnen we namelijk van te voren gezamenlijk een oplossing vinden. Soms kan bijvoorbeeld het kiezen van de meest tactische aanrijdroute, al een geschikte oplossing zijn.

  Onze oprijwagens zijn niet voorzien van een kraan maar wel van een lier. Auto’s die niet meer goed kunnen rollen, kunnen we zodoende niet opladen. Auto’s met een lekke band zijn echter geen probleem.

   

  autodemontage-groningen-sloopauto

   

  Minimaal 200,- per complete schade- of sloopauto

  Momenteel bieden we minimaal 200,- euro voor een complete auto. Wanneer er echter verschillende onderdelen missen, kan een lager bedrag worden geboden. Maar ook dan zijn we in de meeste gevallen geïnteresseerd in uw auto. Tenzij de auto niet meer rolbaar is. U kunt dus ook even contact met ons opnemen wanneer u ergens in Groningen bijvoorbeeld een crossauto of deels gedemonteerde auto te koop heeft staan.

  Naast de inkoop van sloopauto’s in onder andere de provincie Groningen, kopen we ook oud ijzer op. Dit kan echter niet worden opgehaald. Wel kunt u het komen brengen bij ons bedrijf in Uithuizen. Er zal vervolgens per type metaal worden gekeken wat de actuele ijzerprijs is. Aan de hand van het aantal kilo’s en de actuele ijzerprijzen, kan u een bedrag worden geboden.
  Grote metalen objecten zoals aanhangers, scooters en frames kunt u bij ons echter niet inleveren.

   

  Wilt u een auto met schade of gebreken verkopen vanuit Groningen? Neem dan gerust even contact met ons op voor een geheel vrijblijvend bod.