Uw sloopauto verkopen in Groningen?

Bent u woonachtig in de provincie Groningen en in overweging om uw schade of -sloopauto- te verkopen? Neemt u dan gerust even contact met ons op. Wij brengen graag (geheel vrijblijvend) een offerte uit. 

Meld uw schade- of sloopauto geheel vrijblijvend aan via het onderstaande formulier.

Uw schade- of sloopauto kan gratis bij u worden opgehaald in de gehele provincie Groningen. Maar uiteraard mag de auto ook gerust bij ons worden gebracht.

Offerte aanvraag

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.

   

  Hoe werkt het verkopen van mijn auto?

  Nadat u uw schade of sloopauto aangeboden heeft reageren wij zo snel mogelijk met een aanbieding. Het is belangrijk dat de auto voor transport rolbaar is.

  Het overschrijven van de auto heeft u weinig werk van. Wij zijn namelijk aangesloten bij de RDW (rijksdienst van wegverkeer) waardoor we eenvoudig en vlot de auto kunnen overschrijven. Hier zijn voor u geen kosten aan verbonden. Zodra uw schade of sloopauto door ons is overgeschreven krijgt de Belastingdienst automatisch bericht en kunt u met de vrijwaring uw verzekering stopzetten.

  In het geval een kentekenplaat mist, meld u dit dan in het formulier, onze inkoopmedewerker zal u vervolgens verder adviseren. Vaak is het niet nodig een vervangend kentekendeel aan te vragen voor uw schade of sloopauto, aangezien we de schade- of sloopauto afmelden voor demontage.

  Onze garanties als u uw schade- of sloopauto aan Autodemontage Klaas Boer verkoopt.

  – 24/7 uw schade of sloopauto aanbieden via ons aanmeldformulier
  – Snelle haalservice van uw schade- of sloopauto in de hele provincie Groningen
  – Betaling contant of via een bankbetaling nadat we uw schade- of sloopauto ophalen

   

  Meld uw schade- of sloopauto geheel vrijblijvend aan, in het onderstaande formulier en ontvang vrijblijvend een offerte voor uw sloopauto.