gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw sloopauto verkopen in Grootegast?

Bent u woonachtig in Grootegast en in overweging om uw schade- of sloopauto te verkopen? Neemt u dan gerust contact op met onze inkopers. Wij bieden een goede marktconforme prijs en halen gratis uw sloopauto uit Grootegast. Ook zijn wij geïnteresseerd in goede auto’s met bijvoorbeeld schade of gebreken.

Bel ons gerust voor meer informatie of vul het onderstaande formulier in voor een bod op uw auto.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

  Onze werkwijze bij auto-inkoop

  Zodra uw schade- of sloopauto door ons is overgeschreven krijgt de Belastingdienst automatisch bericht en kunt u met de vrijwaring uw verzekering stopzetten. In het geval u een kenteken deel mist meld u dit dan in het formulier, onze inkoopmedewerker zal u vervolgens verder adviseren. Vaak is het niet nodig een vervangend kentekendeel aan te vragen.

  Onze garanties als u een sloopauto aan Autodemontage Klaas Boer verkoopt:

  • 24/7 Uw auto aanbieden via ons aanmeldformulier
  • Snelle haalservice van uw schade- of sloopauto uit Grootegast
  • Betaling contant of via een bankbetaling
  • Ontvang uw vrijwaring/overschrijving direct per mail

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Uw sloopauto wat lastig bereikbaar?

  Sommige smalle straatjes of hofjes in Grootegast kunnen wat lastig bereikbaar zijn met onze oprijwagens. Mocht u sloopauto ook wat lastig te bereiken zijn, dan horen we dit graag voor het ophaalmoment. Zo kunnen we samen met u de meest geschikte manier van ophalen zoeken. Ook wanneer de schade-auto in een tuin of op een smalle oprit staat, horen we dit graag.

  Onze oprijwagens zijn voorzien van een lier. Dus ook sloopauto’s met een lekke band kunnen we bij u uit Grootegast ophalen. Velgen zonder banden zijn niet meer rolbaar en kunnen we zodoende helaas niet ophalen.

  Heeft u een auto met schade of gebreken te koop? Neem dan gerust even contact met ons op. Dan kunnen we u vervolgens een geheel vrijblijvend bod doen.

   

  Bijna altijd minimaal 200,- voor een schade- of sloopauto

  Voor een complete auto kunt u momenteel minimaal 200,- euro van ons ontvangen. Heeft u een auto te koop waarbij er onderdelen missen? Dan kan het wel zijn dat er een lager bedrag wordt geboden. Dit komt doordat de auto minder waard wordt Missen er bepaalde onderdelen, dan kan het zijn dat er een lager bedrag wordt geboden. Dit komt doordat de auto voor ons minder waard is wanneer onderdelen zoals de accu en velgen missen. Wat het geval kan zijn bij een crossauto of een demontage-auto. Maar ook dergelijke auto’s zijn voor ons interessant dus neem gerust even contact met ons op. Voor het ophalen van een sloopauto uit Grootegast worden geen kosten berekend.

  Ook een auto zonder APK, met gebreken of met (flinke) schade is voor ons interessant.