autosloperij-sloopauto-groningen

Uw schade- of sloopauto verkopen in Haren?

Heeft u een auto met schade of gebreken dat u wilt verkopen in Haren? Dan kunnen wij u vast helpen. We richten ons namelijk al ruim 40 jaar op de inkoop van schade- en sloopauto’s, waaronder in Haren. Neem gerust even telefonisch contact met ons op of vul het onderstaande formulier in.

 

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

   

  Vlotte inkoop van sloopauto’s in Haren

  Onze chauffeurs komen wekelijks in Haren. Daardoor kan uw auto na de verkoop, vaak al binnen enkele dagen worden opgehaald. Voor deze ophaalservice worden geen kosten berekend. Uiteraard zal het ophaalmoment ook in overleg met u worden gepland.

  Ook auto’s met schade zoals een lekke band kunnen we ophalen. Zijn er wielen zonder banden? Dan is de auto moeilijk op de vrachtwagen te rollen. Auto’s zonder banden kunnen we dus niet ophalen.

  Na het ophalen van uw auto, kan de auto door ons via het online systeem van de RDW worden gevrijwaard. U ontvangt vervolgens per E-mail het vrijwaringsbewijs. Voor deze service worden geen kosten berekend.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Meer dan alleen sloopauto inkoop

  We kopen niet alleen schade- en sloopauto’s in Haren. Ook goede gebruikte auto-onderdelen kunnen we u namelijk bieden. Voordelig geprijsd en nog geschikt voor vele veilige kilometers. Heeft u bijvoorbeeld een schade aan de buitenzijde van de auto of een defect onderdeel? Dan kan een gebruikt onderdeel een voordelige oplossing zijn.
  De onderdelen zijn afkomstig van de betere auto’s die we inkopen. De auto’s met een minder goede kwaliteit, worden gebruikt voor metaalrecycling. In de volksmond bekend als de autosloop.

  Benieuwd geworden? Neem dan eens een kijkje in onze webwinkel met gebruikte auto-onderdelen.

   

  Uw sloopauto wat lastig bereikbaar?

  Sommige plekken in Haren zijn wat lastig te bereiken met onze oprijwagens. Bijvoorbeeld smalle straatjes, hofjes of krappe opritten. Is dat bij uw sloopauto ook het geval? Dan horen we dit graag voor het ophaalmoment. Zo kan de chauffeur namelijk van te voren bepalen wat de meest praktische manier van ophalen is. Soms kan bijvoorbeeld de meest praktische aanrijdroute al een stuk helpen.

  Ook wanneer de auto in uw tuin staat, horen we dit graag. Daarbij vragen we u om van te voren alvast ruimte te maken zodat de schade-auto vlot kan worden opgehaald.

  Een eventuele lekke band is voor ons geen probleem. Het is echter wel van belang dat de auto nog goed kan rollen. Velgen zonder band zijn zodoende niet geschikt voor ons oprijwagens.

   

  Milieubewust autorecycling

  Zoekt u een autosloperij in de buurt van Haren dat zich richt op een milieubewust manier van werken? Dan kan Autodemontage Klaas Boer een geschikte partij voor u zijn. Tegenwoordig richten we ons namelijk op een milieuvriendelijke manier van werken. Wat ook zichtbaar is aan de kleur groen in onze nieuwe huisstijl.

  Het milieubewust werken wordt onder andere bereikt dankzij de volgende verbeteringen:

  • energie wordt (deels) opgewekt via 100 zonnepanelen.

  • de uitstoot van verbrandingsgassen is verminderd dankzij onze elektrische heftruck.

  • er wordt geen aardgas meer gebruikt voor de verwarming van het pand.

  • dankzij ledverlichting wordt extra energie bespaard.

  • de verkoop van gebruikte auto-onderdelen draagt bij aan een circulaire economie.

   

  Dus wilt u vanuit Haren een auto met schade of gebreken aan een milieubewuste autosloperij verkopen? Neem dan gerust even contact met ons op. Vervolgens kunnen we u telefonisch of per E-mail een geheel vrijblijvend bod doen.

   

  sloopauto-inkopen-groningen