gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw sloopauto verkopen in Hoogeveen?

Woont u in Hoogeveen en in overweging om uw schade- of sloopauto te verkopen? Neemt u dan gerust contact op met onze inkopers. U kunt en goed marktconform bod ontvangen en de auto’s kan gratis worden opgehaald bij u in Hoogeveen. Meld uw schade- of sloopauto geheel vrijblijvend aan op het onderstaande formulier. Of mail of bel voor meer informatie.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

  Sloopauto inkoopservice in Hoogeveen

  Nadat u uw schade- of sloopauto aangeboden heeft reageren wij zo snel mogelijk met een aanbieding. Het is echter belangrijk dat de auto voor transport rolbaar is. De banden kunnen gerust lek zijn, maar velgen zonder banden is bijvoorbeeld niet mogelijk.
  Ondanks dat we niet in de buurt van Hoogeveen gevestigd zijn, kunnen we toch een geschikte autosloperij voor u zijn. Onze chauffeurs komen namelijk elke week in de buurt van Hoogeveen. We zouden uw auto dus al op korte termijn kunnen komen ophalen.

   

  Hoe werkt het overschrijven via de RDW?

  Na het ophalen van uw auto uit Hoogeveen, kunnen we de auto gaan overschrijven. Dit houdt in dat de auto van uw naam, op onze bedrijfsnaam wordt gezet. U bent vervolgens niet meer verantwoordelijk voor de auto. We zijn aangesloten bij de RDW (rijksdienst van wegverkeer). Daardoor kunnen we uw auto vlot overschrijven via een digitaal systeem van de RDW. Na de overschrijving ontvangt u per E-mail het vrijwaringsbewijs. Hier worden geen kosten voor bereken.

  Zodra uw schade- of sloopauto door ons is overgeschreven krijgt de Belastingdienst automatisch bericht en kunt u met de vrijwaring uw verzekering stopzetten.
  In het geval u een kenteken deel mist meld u dit dan in het formulier, onze inkoopmedewerker zal u vervolgens verder adviseren. Vaak is het niet nodig een vervangend kentekendeel aan te vragen voor uw schade- of sloopauto.

   

  tweedehands-auto-onderdelen-kopen

   

  Waardebepaling bij het kopen van sloopauto’s in Hoogeveen

  Wij brengen u graag geheel vrijblijvend een offerte uit op uw schade- of sloopauto. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Daarbij kunt u denken aan het merk en model van de auto, de staat van het voertuig en de actuele ijzerprijzen. Een auto dat nog in goede staat verkeerd en waar geregeld vraag naar is, zal worden gebruikt voor de verkoop van goede gebruikte auto-onderdelen. Auto’s in een minder goede staat of met een hogere leeftijd, zullen worden gebruikt voor de sloopafdeling. De auto zal uiteindelijk voor ruim 90 % gerecycled worden.

  Gegarandeerd een hoge vergoeding voor uw schade- of sloopauto en een snelle haalservice in Hoogeveen. Bel of mail ons gerust even voor meer informatie of een geheel vrijblijvende prijsaanvraag. Ook kunt u het handige formulier gebruiken dat hoger op deze pagina staat. U ontvangt vlot telefonisch of per E-mail ons bod.