autosloperij-sloopauto-groningen

Uw sloopauto verkopen in Hoogezand?

Heeft u een auto te koop in de buurt van Hoogezand-Sappemeer? Dan kunnen we u misschien helpen. We kopen namelijk wekelijks verschillende schade- en sloopauto’s in Hoogezand. We bieden goede marktconforme inkoopprijzen en kunnen uw auto gratis ophalen uit bijvoorbeeld Hoogezand. Per mail, telefonisch of via het handige onderstaande formulier kunt u eenvoudig een geheel vrijblijvend bod aanvragen.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

   

  Hoe werkt het inkopen van sloopauto’s?

  Nadat u een prijsaanvraag bij onze autosloperij heeft gedaan, zullen we telefonisch contact met u opnemen om ons bod door te geven. Gaat u akkoord, dan worden uw gegevens genoteerd. Ook zal een afspraak worden gemaakt over het moment van ophalen. We komen wekelijks in Hoogezand en Sappemeer, dus het ophalen kan vaak al op korte termijn. Voor het ophalen uit Hoogezand worden geen kosten berekend.

  De chauffeur zal een half uur voordat hij aankomt, telefonisch aan u doorgeven wanneer hij arriveert. Tijdens dit gesprek kunt u nog even extra aangeven waar de auto staat. Bijvoorbeeld op een oprit, openbare parkeerplaats of tuin.

  Voor het overschrijven van de auto hebben we het kentekenbewijs en de tenaamstellingscode nodig. Deze kunt u aan de chauffeur meegeven. Wanneer de chauffeur met uw auto terug komt bij ons autodemontagebedrijf, kan een andere medewerker uw auto gaan vrijwaren. Dit kan vlot via het online systeem van de RDW. U ontvangt nog dezelfde dag per E-mail het vrijwaringsbewijs.

  Meer informatie vindt u op de pagina over sloopauto inkoop.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Staat jullie autodemontagebedrijf in Hoogezand?

  We kunnen klanten in Hoogezand-Sappemeer vlot helpen omdat onze vrachtwagens wekelijks in de plaats auto’s ophalen. Echter staat ons autodemontagebedrijf niet in Hoogezand. We zijn namelijk gevestigd in Uithuizen. De afstand hoeft dus geen probleem te zijn. We kunnen u alsnog een goede en vlotte ophaalservice bieden.
  Ook hoeven we de auto niet te zien, voordat we een bieding doen. Een beschrijving en (bij voorkeur) foto’s, is voor ons voldoende.

  Vraag gerust even een geheel vrijblijvend bod op uw auto aan. Dat kan door te bellen (0595 – 43 33 30, per E-mail (logistiek@klaasboer.nl) of via het handige formulier op deze pagina.

   

  tweedehands-auto-onderdelen-kopen

   

  Milieuvriendelijke autodemontage

  Bij het verwerken van de sloopauto’s, die we onder andere in Hoogezand inkopen, richten ons op milieuvriendelijke werkmethoden. Zo gebruiken we voor ons bedrijfspand geen aardgas meer. Elektriciteit wordt opgewekt dankzij verschillende zonnepanelen. Ook zijn er flinke energie besparingen bereikt dankzij de toepassing van ledverlichting. Dankzij dergelijke verbeteringen proberen we met gezonde ambitie een milieubewuste autosloperij zijn.

  Dankzij de aanschaf van een elektrische heftruck hebben we de uitstoot van schadelijke stoffen verder kunnen verlagen. Ook is er dankzij de elektrische heftruck een fijne geluidsreductie bereikt.

  Ook op kleine schaal proberen we op een “groene” manier te werken. Bijvoorbeeld in de vorm van gerecyclede verpakkingsmaterialen voor de verzending van onze onderdelen.

  Ook ergonomie heeft onze volle aandacht. Om gezonde werkplekken te behouden en krijgen, richten we ons op verbeteringen op het gebied van bijvoorbeeld licht, lawaaireductie, klimaat en werkhouding.

  In de toekomst willen we onze “groene” manier van werken steeds verder uitbreiden. Deze “groene” focus is ook te zien aan onze nieuwe huisstijl, dat onder andere bestaat uit de kleur groen.

  Bij een gedeelte van de auto’s die we inkopen, worden de nog goede onderdelen weer verkocht. Hierdoor zullen er minder nieuwe onderdelen geproduceerd hoeven te worden. Ook dit hergebruik draagt bij aan een lagere milieubelasting. Via de volgende link kunt u een kijkje nemen op de pagina met onze webshop met gebruikte auto-onderdelen.

  Onze belangrijkste milieutechnische verbeteringen:

  • eigen energieopwekking dankzij 100 zonnepanelen

  • energiebesparing dankzij ledverlichting

  • verlaging van schadelijke stoffen dankzij een elektrische heftruck

  • aardgasvrije verwarmingsinstallatie

  Dus wilt u vanuit Hoogezand een auto met gebreken verkopen en dat het vervolgens duurzaam wordt verwerkt? Dan kunt u met ons het geschikte autodemontagebedrijf hebben gevonden.

   

  sloopauto-inkopen-groningen

   

  Uw sloopauto wat lastig bereikbaar?

  Sommige auto’s blijken tijdens het moment van ophalen, op een lastig plek te staan. Bijvoorbeeld doordat onze oprijwagen er lastig bij kan komen of doordat de auto niet meer blijkt te kunnen rollen. Plekken zoals een hofje, een smal straatje of een krappe oprit, kan het opladen lastig maken. Is dit bij uw auto ook het geval? Dan horen we dit graag van te voren. Zo kunnen we namelijk alvast even met u kijken naar een oplossing.

  Om de auto’s op onze oprijwagens te kunnen rijden of trekken, dienen ze nog te kunnen rollen. Een lekke band is niet erg maar een velg zonder band is voor ons niet voldoende rolbaar. Mocht u een heftruck kunnen regelen, dan kunnen we uw sloopauto alsnog ophalen. Neem bij twijfel gerust even contact met ons op.

  Heeft de auto een kapotte motor? Dat is geen probleem. Onze oprijwagens zijn namelijk voorzien van een lier. Hierdoor kunnen ze op de wagen worden getrokken.

   

  autodemontage-groningen-sloopauto

   

  Minimaal 200,- per complete sloopauto

  Momenteel bieden we voor bijna alle auto’s minimaal 200,- euro. Deze prijs kan echter verder oplopen. Bijvoorbeeld wanneer het om een grote / zware auto gaat of wanneer het nog vrij jong is. In bepaalde gevallen kan het geboden bedrag toch lager dan 200,- euro uitkomen. Dat kan het geval zijn wanneer de auto niet meer compleet is. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om een crossauto. Dergelijke auto’s kunnen waardevolle onderdelen missen waardoor we geen 200,- euro kunnen bieden. Maar ook wanneer er onderdelen missen, kunt u gerust even contact met onze autosloperij opnemen voor een geheel vrijblijvend bod.
  Ook auto’s zonder APK, met gebreken of met schade zijn voor ons interessant.

  Voor het ophalen van een schade-auto uit Hoogezand worden geen kosten berekend.

   

  Neem gerust even contact met ons op via 0595 – 433330, logistiek@klaasboer.nl of via het bovenstaande formulier.