gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw sloopauto verkopen in Hoogezand?

Heeft u een auto te koop in de buurt van Hoogezand-Sappemeer? Dan kunnen we u misschien helpen. We kopen namelijk wekelijks verschillende schade- en sloopauto’s in Hoogezand. We bieden goede marktconforme inkoopprijzen en kunnen uw auto gratis ophalen uit bijvoorbeeld Hoogezand. Per mail, telefonisch of via het handige onderstaande formulier kunt u eenvoudig een geheel vrijblijvend bod aanvragen.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

   

  Hoe werkt het inkopen van sloopauto’s?

  Nadat u een prijsaanvraag heeft gedaan, zullen we telefonisch contact met u opnemen om ons bod door te geven. Gaat u akkoord, dan worden uw gegevens genoteerd. Ook zal een afspraak worden gemaakt over het moment van ophalen. We komen wekelijks in Hoogezand en Sappemeer, dus het ophalen kan vaak al op korte termijn. Voor het ophalen uit Hoogezand worden geen kosten berekend.

  De chauffeur zal een half uur voordat hij aankomt, telefonisch aan u doorgeven wanneer hij arriveert. Tijdens dit gesprek kunt u nog even extra aangeven waar de auto staat. Bijvoorbeeld op een oprit, openbare parkeerplaats of tuin.

  Voor het overschrijven van de auto hebben we het kentekenbewijs en de tenaamstellingscode nodig. Deze kunt u aan de chauffeur meegeven. Wanneer de chauffeur met uw auto terug komt bij ons bedrijf, kan een andere medewerker uw auto gaan vrijwaren. Dit kan vlot via het online systeem van de RDW. U ontvangt nog dezelfde dag per E-mail het vrijwaringsbewijs.

  Meer informatie vindt u op de pagina over sloopauto inkoop.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Staat jullie bedrijf in Hoogezand?

  We kunnen klanten in Hoogezand-Sappemeer vlot helpen omdat onze vrachtwagens wekelijks in de plaats auto’s ophalen. Echter staat ons bedrijf niet in Hoogezand. We zijn namelijk gevestigd in Uithuizen. De afstand hoeft dus geen probleem te zijn. We kunnen u alsnog een goede en vlotte ophaalservice bieden.
  Ook hoeven we de auto niet te zien, voordat we een bieding doen. Een beschrijving en (bij voorkeur) foto’s, is voor ons voldoende.

  Vraag gerust even een geheel vrijblijvend bod op uw auto aan. Dat kan door te bellen (0595 – 43 33 30, per E-mail (logistiek@klaasboer.nl) of via het handige formulier op deze pagina.

   

  tweedehands-auto-onderdelen-kopen

   

  Milieuvriendelijke autodemontage

  Bij het verwerken van de sloopauto’s, die we onder andere in Hoogezand inkopen, richten ons op milieuvriendelijke werkmethoden. Zo gebruiken we voor ons bedrijfspand geen aardgas meer. Elektriciteit wordt opgewekt dankzij verschillende zonnepanelen. Ook zijn er flinke energie besparingen bereikt dankzij de toepassing van ledverlichting.
  Dankzij dergelijke verbeteringen proberen we zoveel mogelijk energieneutraal te worden.

  Ook ergonomie heeft onze volle aandacht. Om gezonde werkplekken te behouden en krijgen, richten we ons op verbeteringen op het gebied van bijvoorbeeld licht, lawaaireductie, klimaat en werkhouding.

  In de toekomst willen we onze “groene” manier van werken steeds verder uitbreiden. Bijvoorbeeld in de vorm van elektrische heftrucks. Deze “groene” focus is ook te zien aan onze nieuwe huisstijl, dat onder andere bestaat uit de kleur groen.

  Bij een gedeelte van de auto’s die we inkopen, worden de nog goede onderdelen weer verkocht. Hierdoor zullen er minder nieuwe onderdelen geproduceerd hoeven te worden. Ook dit hergebruik draagt bij aan een lagere milieubelasting. Via de volgende link kunt u een kijkje nemen op de pagina met onze webshop met gebruikte auto-onderdelen.

  Dus wilt u vanuit Hoogezand een auto met gebreken verkopen en dat het vervolgens duurzaam wordt verwerkt? Dan kunt u met ons het geschikte autodemontagebedrijf hebben gevonden.