gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw sloopauto verkopen vanuit Klazienaveen?

Bent u woonachtig in Klazienaveen en in overweging om uw schade- of sloopauto te verkopen? Neemt u dan gerust contact op met onze inkopers. Wij halen gratis uw schade- of sloopauto uit Klazienaveen. Uiteraard tegen een goede marktconforme vergoeding.

Neem voor meer informatie even contact met ons op. Bijvoorbeeld telefonisch (0595 – 43 33 30), per E-mail (logistiek@klaasboer.nl) of via het onderstaande formulier. Vaak ontvangt u binnen 24 uur een geheel vrijblijvend bod.  

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.

  Hoe werkt het verkopen van mijn sloopauto?

  Zodra uw schade- of sloop auto door ons uit Klazienaveen is opgehaald, kan het worden overgeschreven. Dezelfde dag ontvangt de Belastingdienst automatisch bericht en kunt u met de vrijwaring uw verzekering stopzetten. In het geval u een kenteken deel mist meld u dit dan in het formulier, onze inkoopmedewerker zal u vervolgens verder adviseren. Vaak is het niet nodig een vervangend kentekendeel aan te vragen.

  Onze garanties als u een schade-auto aan Autodemontage Klaas Boer verkoopt.

  – Snelle haalservice van uw schade- of sloopauto uit Klazienaveen
  – Betaling contant of via een bankbetaling
  – Ontvang uw vrijwaring/overschrijving direct per E-mail
  – Milieubewuste autorecycling en volledig gecertificeerd
  – Geen prijsonderhandelingen als de chauffeur uw auto ophaalt

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Autodemontage op een “groene” wijze

  We proberen op een steeds milieuvriendelijkere manier te gaan werken. Om zo het milieu minder te belasten door de aanschaf van zonnepanelen. Maar ook het energieverbruik proberen we te verminderen, bijvoorbeeld door de aanschaf van Led-verlichting. Daarnaast gebruiken we geen aardgas meer voor de verwarming van ons bedrijfspand. Verder voldoen we aan alle milieuwetgeving maar streven we daarnaast ook naar verdere verbeteringen.

  U kunt dus met een gerust hart uw sloopauto vanuit Klazienaveen ons aan verkopen. Neem voor meer informatie gerust even contact met ons op.

   

  Is de sloopauto wat slecht bereikbaar?

  Staat de auto die u wilt verkopen op een wat lastig te bereiken plek? Dan horen we dit graag voor de afgesproken ophaaldag. Zo kunnen we namelijk samen met u kijken naar een geschikte oplossing. Soms kan bijvoorbeeld een bepaalde kant van aanrijden al een oplossing zijn. Ook kan de auto bijvoorbeeld alvast naar een beter bereikbare plek worden gereden of geduwd. Bijvoorbeeld wanneer de sloopauto op een smalle oprit of in een tuin staat.

  Heeft de auto een lekke band? Of is de motor kapot? Dat is geen probleem. Dankzij de lier op onze oprijwagens, kunnen we de auto namelijk op de wagen trekken. Zijn er velgen zonder banden? Dan kunnen we de auto helaas niet ophalen. Behalve als u een heftruck kunt regelen die de auto op onze oprijwagen kan tillen.

   

  Dus wilt u een schade- of sloopauto verkopen vanuit Klazienaveen? Neem gerust even contact met ons op voor een vrijblijvend bod.