gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw schade- of sloopauto verkopen in Kollum?

Heeft u een auto te koop met gebreken of schade? Of zelfs zonder APK of bestemd voor autosloop? Dan kunnen we u vast helpen. We kopen namelijk wekelijks tientallen schade- en sloopauto’s. Waaronder in Kollum. U kunt een goed marktconform bod ontvangen en de auto kan gratis bij u worden opgehaald uit Kollum.
Telefonisch ( 0595 – 43 33 30), per E-mail (logistiek@klaasboer.nl) of via het onderstaande formulier, kunt u vlot een geheel vrijblijvende prijsaanbieding ontvangen.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

   

  Kunnen jullie een sloopauto uit Kollum ophalen?

  Uw auto kan geheel kosteloos bij worden opgehaald. Vaak kan dit al binnen een week. Onze chauffeurs komen namelijk wekelijks in de buurt van Kollum. Nadat we een prijs zijn overeengekomen, kan de verkoop telefonisch worden vastgelegd. Vervolgens kunnen we samen met u, een afspraak maken over het ophalen van de auto. Er wordt een bepaalde ochtend of middag afgesproken. Of de betreffende dag zal de chauffeur u 30 minuten voor aankomst bellen. Zo weet heeft u extra duidelijkheid over het ophaalmoment.

   

  Zijn jullie een autosloperij in Kollum?

  Ons autodemontagebedrijf is gevestigd in Uithuizen. Ondanks de afstand tot Kollum, kunnen we toch een geschikt bedrijf voor u zijn. Uw auto kan namelijk meestal binnen een week worden opgehaald.

  Wij zijn een autodemontagebedrijf dat zich richt op autorecycling en autodemontage. De afdeling autorecycling richt zich op het slopen van auto’s ten behoeve van een zo volledig mogelijke recycling. Tegenwoordig kan maar liefst 98 % van een auto gerecycled worden.

  De afdeling autodemontage richt zich op de verkoop van goede gebruikte auto onderdelen. De onderdelen worden van de auto’s gedemonteerd en vervolgens getest op een goede werking. Vervolgens bieden we ze te koop aan in onze webshop met gebruikte-auto onderdelen.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Extra informatie over de verkoop

  De betaling zal per bank plaats vinden op de dag dat de auto wordt opgehaald. Wanneer de vrachtwagen met uw auto bij ons bedrijf aankomt, zal onze chauffeur de documenten van uw auto aan de administratie geven. Zij zullen vervolgens het aankoopbedrag nog dezelfde dag naar u overmaken. Komt uw auto na 17:00 uur bij ons bedrijf aan? Dan wordt het aankoopbedrag de volgende werkdag naar u overgemaakt.

  Ook zal uw auto nog dezelfde dag op onze naam worden gezet. Vanaf de dag van het ophalen, bent u dus niet meer verantwoordelijk voor de auto. Officieel heet dit vrijwaren. Tegenwoordig kan dit eenvoudig en vlot gebeuren via een online systeem van de RDW. Ter bevestiging zal u per E-mail een vrijwaringsbewijs ontvangen. Deze kunt u gebruiken om de verzekering stop te zetten.

   

  “Groene” manier van autodemontage

  Tegenwoordig richten we ons steeds meer op een milieuvriendelijke manier van werken. Niet alleen bij de autodemontage, maar door het gehele bedrijf. Zo wordt er geen gas meer gebruikt voor de verwarming en is er geïnvesteerd in zonnepanelen. Daardoor kunnen we een aanzienlijk gedeelte van onze energiebehoefte, zelf opwekken. Desondanks richten we ons ook op energiebesparing. Mede dankzij de vervanging van de verlichting voor energiezuinige ledverlichting.

  Verder voldoen we aan alle milieuwetgeving maar proberen we ook extra verbeteringen te bereiken. Bijvoorbeeld in de vorm van extra isolatie, brandstofbesparing en het gebruik van milieuvriendelijkere vloeistoffen.

  U zou dus met een gerust hart uw schadeauto vanuit Kollum aan ons kunnen verkopen. Neem voor meer informatie of een vrijblijvend bod, contact op met onze afdeling Inkoop.