gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw schade- of sloopauto verkopen in Leek?

Wanneer u een schade- of sloopauto wilt verkopen, bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt namelijk een goede marktconforme prijs ontvangen voor uw auto. Ook kan het gratis worden opgehaald bij u in Leek. Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende bieding.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  sloopauto-inkoop-groningen

   

  Hoe kan ik mijn auto vanuit Leek verkopen?

  Wilt u graag een vrijblijvend bod op uw auto ontvangen? Neem dan even contact met ons op. Aan de hand van informatie en eventuele foto’s, kunnen we een bod uitbrengen. Voor een complete auto wordt in de meeste gevallen minimaal 200,- euro geboden.

  Gaat u akkoord met het geboden bedrag? Dan zal een afspraak worden gemaakt over het moment van ophalen uit Leek. Uiteraard is ophalen uit een andere plaats ook mogelijk.

  Wanneer de auto vanuit Leek naar Uithuizen is gebracht, kan het worden gevrijwaard. Dit kunnen wij vlot doen via een online systeem van de RDW. U ontvangt vervolgens gratis per E-mail het vrijwaringsbewijs. Ook het aankoopbedrag zal op de dag van ophalen, naar u worden overgeboekt.

   

  sloopauto-inkoop-ophalen

   

  Kopen jullie alle soorten auto’s in Leek?

  Oorspronkelijk zijn we een autosloperij dat zich met name richtte op sloopauto’s voor metaalrecycling. Dat doen we na 40 jaar nog steeds. Maar daarnaast richten we ons ook op de inkoop van auto’s met bijvoorbeeld schade of gebreken. Deze auto’s worden gebruikt voor de autodemontage afdeling. Daarbij worden goede maar gebruikte auto-onderdelen gedemonteerd. Vervolgens worden ze getest op een goede werking en te koop aangeboden. Vaak kunnen dergelijke onderdelen nog vele kilometers goed functioneren. Het aanbod vindt u via onze webshop met gebruikte auto-onderdelen.

  Dus alle goedkopere auto’s kunt u bij ons aanbieden. Bijvoorbeeld telefonisch (0595 43 33 30), per E-mail (logistiek@klaasboer.nl) en via het bovenstaande formulier. Vaak zult u binnen 24 uur een marktconforme prijsaanbieding ontvangen.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Sloopauto inkoop voor een groene autorecycling

  De auto’s die bestemd zijn voor de sloopafdeling, worden uiteindelijk voor maar liefst 98 % gerecycled. Dat wordt gedeeltelijk binnen ons bedrijf bereikt en gedeeltelijk bij een recyclebedrijf. Wij doen een materiaalscheiding van de grotere onderdelen. Op detailniveau gebeurd de materiaalscheiding in complexe machines bij een recyclebedrijf.

  Binnen ons bedrijf proberen het milieu zo min mogelijk te belasten. Mede in de vorm van ons energie neutrale bedrijfspand, gebruiken we veel milieuvriendelijke stoffen, ledverlichting en wordt lekkage in de bodem zoveel mogelijk voorkomen. Mede dankzij een vloeistofdichte vloer met vetafscheiders.
  Desondanks blijven we zoeken naar (innovatieve) manieren om het milieu zo min mogelijk te belasten.

  Dus wilt u vanuit Leek een schade- of sloopauto verkopen maar wel met milieubewuste verwerking? Dan heeft u in ons een geschikt autodemontagebedrijf gevonden.