gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw sloopauto verkopen in Loppersum?

Heeft u een sloopauto te koop in de omgeving van Loppersum? Of een auto met schade of gebreken? Neem dan gerust even contact met ons op. We bieden namelijk goede marktconforme prijzen en kunnen uw auto gratis ophalen uit Loppersum.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

   

  Inkoop van schade- en sloopauto’s in Loppersum

  U kunt contact met ons opnemen en vervolgens een geheel vrijblijvend bod ontvangen op uw auto. Daarbij houden we rekening met factoren zoals de staat van het voertuig, het model en de actuele ijzerprijzen. We zullen de auto gaan gebruiken voor de verkoop van de goede onderdelen of voor metaalrecycling (sloop).

  U kunt de auto brengen of we kunnen het gratis bij u uit Loppersum ophalen. Na het ophalen kan de auto worden gevrijwaard via het online systeem van de RDW. Hierna ontvangt u het vrijwaringsbewijs in een E-mail. Met dit vrijwaringsbewijs kan de verzekering worden opgezegd.  Ook kunt u er mee aantonen dat u niet meer verantwoordelijk bent voor de auto.

  Na het ophalen van de auto uit Loppersum, wordt het aankoopbedrag nog dezelfde dag naar u overgemaakt.

  Al ruim 40 jaar richten we ons op de inkoop van schade- en sloopauto’s. De laatste jaren ligt daarbij steeds meer de focus op een groene manier van werken. Ook ergonomie en veiligheid vinden we belangrijk.

  Telefonisch, per E-mail of via het bovenstaande formulier kunt u eenvoudig een vrijblijvende prijsaanvraag doen.

   

  autodemontage-boer-groningen

   

  Verkoop van gebruikte auto onderdelen

  Naast de inkoop van schade- en sloopauto’s, richten we ons ook op de verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Deze worden gedemonteerd van de ingekochte auto’s van een hogere kwaliteit. Na de demontage worden de onderdelen getest en te koop aangeboden. Vaak kunnen de onderdelen nog vele veilige kilometers goed functioneren. En dat voor een voordelige prijs. Via de auto-onderdelen webshop kunt u het actuele aanbod vinden.