gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw sloopauto verkopen in Marum?

Heeft u een schade- of sloopauto te koop in de regio Marum? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kopen al ruim 40 jaar auto’s in met schade en gebreken. We rijden ook wekelijks in de buurt van Marum. Daardoor kunnen we auto’s snel ophalen na het opkopen. Uiteraard wordt het ophaalmoment in overleg met u gepland.

Via het onderstaande formulier kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw auto.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

  Staat jullie autodemontagebedrijf in Marum?

  Ons bedrijf staat niet in Marum maar in het nabij gelegen Uithuizen. Doordat onze chauffeurs wekelijks in de buurt van Bedum komen, kan uw auto toch vlot worden opgehaald. Na het overeenkomen van de prijs voor uw auto, wordt samen met u een ophaalmoment gepland. Vaak kan dit al binnen een enkele werkdagen. Voor deze ophaalservice worden geen kosten berekend.

  Na het ophalen, kan de chauffeur de documenten van de auto overhandigen aan de afdeling inkoop. Zij kunnen vervolgens de auto gaan vrijwaren via het online systeem van de RDW. U ontvangt vervolgens dezelfde dag per E-mail het vrijwaringsbewijs. Ook het aankoopbedrag wordt dezelfde dag naar u overgemaakt.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Zijn jullie een autosloperij in Marum?

  Naast het opkopen van schade- en sloopauto’s in plaatsen zoals Marum, richten we ons ook op de verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Via de webwinkel kunt u kijken welke onderdelen momenteel op voorraad zijn. Heeft u het gezochte onderdeel niet gevonden? Neem dan alsnog gerust even contact met ons op. We hebben namelijk ook nog een grote voorraad demontage-auto’s van allerlei merken. Vaak is op deze auto’s alsnog het gezochte onderdeel te vinden.

  Onze medewerkers kunnen ze voor u demonteren en vervolgens verzenden naar Marum. Maar u kunt ook gerust even langskomen om het onderdeel op te halen. Daarbij kunt u het beste van te voren even contact met ons opnemen zodat we het onderdeel voor u kunnen klaarleggen.

  Meer informatie vindt u op de pagina over: gebruikte auto-onderdelen.

   

  Autodemontage op “groene” wijze

  We proberen steeds meer een “groene” manier van autodemontage te bereiken. Onder ander in de vorm van het gebruik van zonnepanelen waardoor een gedeelte van de benodigde elektriciteit zelf wordt opgewekt. Verder is de elektriciteitsbehoefte verlaagt dankzij de toepassing van ledverlichting. Daarnaast gebruiken we geen aardgas meer voor de verwarming van ons pand.

  Ook Belasting op het milieu door vloeistoffen uit de auto’s, wordt zoveel mogelijk voorkomen. Mede dankzij een goede vloeistofdichte vloer met een ingebouwd filtersysteem. Naast dergelijke maatregelen zal er blijven worden gezocht naar verdere (milieu)verbeteringen. Bijvoorbeeld in de vorm van extra zonnepanelen en elektrische heftrucks.

  Dus mocht u vanuit Marum een sloopauto willen voorkomen, dan kunt u dit met een gerust hart via ons doen. Neem even contact op voor meer informatie of een geheel vrijblijvend bod.