autosloperij-sloopauto-groningen

Uw sloopauto verkopen in Marum?

Heeft u een schade- of sloopauto te koop in de regio Marum? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kopen al ruim 40 jaar auto’s in met schade en gebreken. We rijden ook wekelijks in de buurt van Marum. Daardoor kunnen we auto’s snel ophalen na het opkopen. Uiteraard wordt het ophaalmoment in overleg met u gepland.

Via het onderstaande formulier kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw auto.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

  Staat jullie autodemontagebedrijf in Marum?

  Onze autosloperij staat niet in Marum maar in het nabij gelegen Uithuizen. Doordat onze chauffeurs wekelijks in de buurt van Bedum komen, kan uw auto toch vlot worden opgehaald. Na het overeenkomen van de prijs voor uw auto, wordt samen met u een ophaalmoment gepland. Vaak kan dit al binnen een enkele werkdagen. Voor deze ophaalservice worden geen kosten berekend.

  Na het ophalen, kan de chauffeur de documenten van de auto overhandigen aan de afdeling inkoop. Zij kunnen vervolgens de auto gaan vrijwaren via het online systeem van de RDW. U ontvangt vervolgens dezelfde dag per E-mail het vrijwaringsbewijs. Ook het aankoopbedrag wordt dezelfde dag naar u overgemaakt.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Zijn jullie een autosloperij in Marum?

  Naast het opkopen van schade- en sloopauto’s in plaatsen zoals Marum, richten we ons als autodemontagebedrijf ook op de verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Via de webwinkel kunt u kijken welke onderdelen momenteel op voorraad zijn. Heeft u het gezochte onderdeel niet gevonden? Neem dan alsnog gerust even contact met ons op. We hebben namelijk ook nog een grote voorraad demontage-auto’s van allerlei merken. Vaak is op deze auto’s alsnog het gezochte onderdeel te vinden.

  Onze medewerkers kunnen ze voor u demonteren en vervolgens verzenden naar Marum. Maar u kunt ook gerust even langskomen om het onderdeel op te halen. Daarbij kunt u het beste van te voren even contact met ons opnemen zodat we het onderdeel voor u kunnen klaarleggen.

  Meer informatie vindt u op de pagina over: gebruikte auto-onderdelen.

   

  Autodemontage op “groene” wijze

  We proberen steeds meer een “groene” manier van autodemontage te bereiken. Onder ander in de vorm van het gebruik van zonnepanelen waardoor een gedeelte van de benodigde elektriciteit zelf wordt opgewekt. Verder is de elektriciteitsbehoefte verlaagt dankzij de toepassing van ledverlichting. Daarnaast gebruiken we geen aardgas meer voor de verwarming van ons pand.

  Belasting op het milieu door vloeistoffen uit de auto’s, wordt zoveel mogelijk voorkomen. Mede dankzij een goede vloeistofdichte vloer met een ingebouwd filtersysteem. Naast dergelijke maatregelen zal er blijven worden gezocht naar verdere (milieu)verbeteringen. Bijvoorbeeld in de vorm van extra zonnepanelen en elektrische heftrucks.
  Ook op kleine schaal proberen we als autosloperij op een “groene” manier te werken. Bijvoorbeeld in de vorm van gerecyclede verpakkingsmaterialen voor de verzending van onze onderdelen.

  Onze belangrijkste milieutechnische verbeteringen:

  • eigen energieopwekking dankzij 100 zonnepanelen

  • energiebesparing dankzij ledverlichting

  • verlaging van schadelijke stoffen dankzij een elektrische heftruck

  • aardgasvrije verwarmingsinstallatie

  Dus mocht u vanuit Marum een sloopauto willen verkopen, dan kunt u dit met een gerust hart via ons doen. Neem even contact op voor meer informatie of een geheel vrijblijvend bod.

   

  autodemontage-groningen-sloopauto

   

  Minimaal 200,- euro per complete schade- of sloopauto

  Tegenwoordig kunt u via ons minimaal 200,- euro ontvangen voor een complete auto. Zelfs voor auto’s met (lichte) schade en/of gebreken. Wanneer er echter bepaalde onderdelen missen, heeft de auto voor ons te weinig waarde om het minimale bedrag te kunnen bieden. In dergelijke gevallen kan het minimale bedrag dus niet altijd geboden worden. Bijvoorbeeld wanneer de katalysator, velgen of accu mist.

  Auto’s die niet meer rolbaar zijn, kunnen we helaas niet ophalen. Lekke banden zijn geen probleem maar auto’s zonder banden zijn niet op onze oprijwagens te rollen.

  Voor complete schade- en sloopauto’s kan minimaal 200,- euro worden geboden maar dit bedrag kan ook hoger uitvallen. Bijvoorbeeld bij vrij jonge of zware auto’s. Dus heeft u een goedkope auto te koop in Marum? Neem dan gerust even contact met ons op voor een vrijblijvend bod.

   

  sloopauto-inkopen-groningen