Sloopauto verkopen Nieuwe Pekela

Bent u woonachtig in -Nieuwe Pekela- en in overweging om uw schade of -sloopauto- te verkopen?
Neemt u dan gerust contact op met onze inkopers. Wij halen gratis uw schade of sloop auto uit Nieuwe Pekela.

Wij brengen u graag geheel vrijblijvend een offerte uit op uw schade of -sloopauto- bij u thuis uit Nieuwe Pekela op te halen.
Uw schade of sloopauto kunt u zowel vanuit Nieuwe Pekela naar Uithuizen brengen als door ons in Nieuwe Pekela op te laten halen. Wij zijn aangesloten bij de RDW (rijksdienst van wegverkeer) we kunnen de auto hierdoor zelf voor u overschrijven, waarna u van ons geheel digitaal de vrijwaring zal ontvangen. Liever de vrijwaring ter plaatse? Meld dit gerust bij onze inkoopafdeling.

Gegarandeerd een hoge vergoeding en snelle service in heel Nieuwe Pekela.

Nadat u uw schade of -sloopauto- aangeboden heeft reageren wij zo snel mogelijk met een aanbieding. Het is belangrijk dat de auto voor transport rol baar is.

Zodra uw schade of sloop auto door ons is overgeschreven krijgt de Belastingdienst automatisch bericht en kunt u met de vrijwaring uw verzekering stopzetten. In het geval u een kenteken deel mist meld u dit dan in het formulier, onze inkoopmedewerker zal u vervolgens verder adviseren. Vaak is het niet nodig een vervangend kentekendeel aan te vragen.

Onze garanties als u uw schade of sloopauto aan Autodemontage Klaas Boer verkoopt.

– 24/7 uw auto aanbieden via ons aanmeldformulier
– Snelle haalservice van uw schade of sloopauto uit Nieuwe Pekela
– Betaling contant of via een bankbetaling
– Ontvang uw vrijwaring/overschrijving direct per mail

 

    Persoonlijke gegevens


    Gegevens voertuig