gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Een schade- of sloopauto verkopen in Nieuwe Pekela?

Heeft u een auto met gebreken of schade dat u wilt verkopen in Nieuwe Pekela? Neem dan gerust even contact met ons op. We kopen namelijk wekelijks tientallen schade- en sloopauto’s in, onder andere in de buurt van Nieuwe Pekela. U kunt een goed marktconform bod ontvangen en de auto kan gratis bij u worden opgehaald uit Nieuwe Pekela.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

   

  Hoe werkt de auto inkoop in Nieuwe Pekela?

  Via het bovenstaande formulier, telefonisch of per E-mail kunt u ons informatie over de auto geven. Het is daarbij handig als u wat foto’s meestuurt. Aan de hand van de informatie (en foto’s) kunnen we u een bod doen. De meeste auto’s die we inkopen, worden gebruikt voor de demontage van nog goede onderdelen. De auto van mindere kwaliteit worden gebruikt voor de autosloop afdeling.

  Gaat u akkoord met de geboden prijs, dan zullen we uw gegevens noteren. Ook zal worden gevraagd wanneer de auto kan worden opgehaald uit Nieuwe Pekela. Er zal een bepaalde ochtend of middag worden afgesproken. Op de betreffende dag zal de chauffeur 30 minuten voor zijn aankomst, u nog even telefonisch op de hoogte brengen.

  Wanneer de auto is opgehaald en bij ons bedrijf aankomt, kan het worden gevrijwaard. Vervolgens ontvangt u ook dezelfde dag per E-mail het RDW vrijwaringsbewijs. Ook het aankoopbedrag zal dezelfde dag naar u worden overgemaakt.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Dus wilt u graag een vrijblijvend bod ontvangen? Neem dan even contact met ons op. Ook benieuwd naar onze webshop met vele goede onderdelen? Kijk dan eens op de pagina met de goede gebruikte auto-onderdelen.

   

  Autodemontage met oog voor het milieu

  Bij Autodemontage Klaas Boer streven we naar een lage belasting op het milieu. Niet alleen door te voldoen aan de wettelijke milieu-eisen maar ook door te zoeken naar verdere milieuverbeteringen. Zo hebben we geïnvesteerd in de aanschaf van zonnepanelen en wordt er geen aardgas meer gebruikt in het bedrijfspand. Ook wordt er energie bespaard door het gebruik van led-verlichting.

  Ons milieu- en veiligheidsbeleid is mede zichtbaar aan de KZD 3-sterren certificering die we hebben gekregen. De hoogste waardering van de onafhankelijke instantie KwaliteitsZorg Demontage (KZD). Daarbij wordt gekeken of we voldoen aan eisen op het gebied van milieu, Arbo en materiaalrecycling. Dergelijke eisen zijn specifiek gericht op bedrijven in de voertuigdemontagebranche.

  U kunt dus met een gerust hart uw schade- of sloopauto vanuit Nieuwe Pekela aan ons verkopen. Neem voor meer informatie of een vrijblijvend bod contact met ons op. Bijvoorbeeld per E-mail (logistiek@klaasboer.nl), via het bovenstaande formulier of telefonisch (0595 43 33 30).

   

  autodemontage-groningen-sloopauto