gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw schade- of sloopauto verkopen in Nieuwolda?

Woont u in de buurt van Nieuwolda en heeft u een schade- of sloopauto te koop? Neem dan gerust even contact met ons op. We kunnen uw auto met schade of gebreken namelijk kopen voor een goed marktconform bod. Ook kan de auto gratis worden opgehaald uit Nieuwolda. De auto wordt vervolgens gebruikt voor de verkoop van goede onderdelen of voor de metaalrecycling.

Via het onderstaande formulier, telefonisch of per mail kunt u even contact met ons op.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

  Auto inkoop in Nieuwolda met vlotte ophaalservice

  Al ruim 40 jaar kopen we schade- en sloopauto’s in de drie noordelijke provincies. En ook in de buurt van Nieuwolda, komen onze chauffeurs vrijwel wekelijks ingekochte auto’s ophalen. Daardoor kunnen we vaak al binnen een week uw auto ophalen uit Nieuwolda.  Maar uiteraard ook uit alle andere noordelijke plaatsen. Voor deze ophaalservice worden geen kosten berekend. Het ophaalmoment wordt uiteraard gepland op een moment dat u ook uit komt.

  We kunnen u een marktconforme prijs bieden voor uw auto. Daarbij kunt u wel rekening houden dat de auto’s meestal niet kopen als occasion. We gebruiken de auto’s alleen voor de verkoop van goede onderdelen en voor de metaalrecycling.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Niet alleen de inkoop van sloopauto’s

  Heeft u een auto te koop in Nieuwolda dat nog te goed is als sloopauto? Ook dan kunnen we elkaar misschien helpen. We kopen namelijk ook af en toe auto’s in om te gebruiken als handelsauto. Daarbij richten we ons op goedkopere auto’s.

  Maar ook vrij goede auto’s maar met schade en gebreken zijn interessant voor ons. Deze gebruiken we namelijk voor autodemontage. De nog goede onderdelen worden gedemonteerd en vervolgens te koop aangeboden. Handig om voordelig een onderdeel te vinden dat vaak nog jaren mee kan. Benieuwd? Neem dan eens een kijkje op de webwinkel met gebruikte auto-onderdelen.

   

  Autodemontage op “groene” wijze

  De autodemontage branche staat meestal niet echt bekend als milieubewust en duurzaam. Echter zijn er ook genoeg positieve uitzonderingen. Ons bedrijf is hier tegenwoordig één van. We proberen namelijk steeds meer onze belasting op het milieu te verlagen. Dankzij bewustwording en investeringen worden we een steeds groener autodemontagebedrijf.

  Zo is er geïnvesteerd in diverse zonnepanelen. Hierdoor kunnen we een aanzienlijk gedeelte van onze energiebehoefte zelf opwekken. Zeker doordat we het energieverbruik hebben kunnen laten dalen door het gebruik van led-verlichting.
  Ook het gebruik van aardgas voor de verwarming hebben we kunnen stoppen. Tegenwoordig werkt de verwarming namelijk op elektriciteit. Dankzij aanpassingen zoals deze proberen we een milieubewust bedrijf te worden waar klanten met een gerust hart hun sloopauto aan kunnen verkopen.

  Dus heeft u een schade-auto te koop? Bijvoorbeeld in Nieuwolda? Neem dan gerust even contact met ons op voor een vrijblijvend bod.