gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw sloopauto verkopen in Noordbroek?

Heeft u een auto te koop met schade of gebreken in Noordbroek? Neem dan gerust even contact op. We houden ons namelijk al ruim 40 jaar bezig met de inkoop van schade- en sloopauto’s, waaronder in Noordbroek. Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie. Of vul het onderstaande formulier in voor een geheel vrijblijvend bod.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

   

  Hoe wij schade- en sloopauto’s inkopen

  Ons bedrijf staat in Uithuizen maar onze vrachtwagens rijden wekelijks langs Noordbroek. Daarom kan een auto vaak al binnen een paar dagen bij u worden opgehaald. Voor deze ophaalservice worden geen kosten berekend.

  Wanneer u ons informatie geeft over de auto, kunnen we u een bod doen. Uiteraard geheel vrijblijvend. Wanneer we een akkoord bereiken over de prijs, zullen uw gegevens worden genoteerd. Ook zal er een afspraak worden gemaakt over het moment van ophalen. Er wordt een ochtend of een middag afgesproken. Op deze dag zal de chauffeur 30 minuten voor zijn aankomst in Noordbroek, telefonisch contact opnemen. Zo weet u extra precies wanneer de auto bij u in Noordbroek wordt opgehaald.

  Is de auto bij ons bedrijf aangekomen, dan kan een medewerker de auto gaan vrijwaren. Dit gebeurd tegenwoordig via een handig online systeem van de RDW. Daardoor kan de vrijwaring vlot gebeuren en ontvangt u nog dezelfde dag per E-mail het vrijwaringsbewijs.

   

  sloopauto-inkoop-ophalen