gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw sloopauto verkopen in Oosterwolde?

Heeft u een schade-auto of zelfs een sloopauto te koop in Oosterwolde? Dan zou u gebruik kunnen maken van onze inkoopservice. We kunnen u een goede marktconforme prijs bieden en de auto gratis bij u ophalen uit Oosterwolde. Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend bod.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

   

  Hoe werkt onze sloopauto inkoop?

  Via het bovenstaande formulier kunt u een bod van ons ontvangen. Ook kunt u ons bellen of E-mailen. Het bod is uiteraard zonder enige verplichting. Indien u akkoord gaat, zullen we uw contactgegevens noteren en met een moment plannen waarop de auto bij u uit Oosterwolde opgehaald kan worden. Uiteraard op een moment dat past. Al kan in overleg ook een moment gekozen worden waarop u niet zelf aanwezig bent. De chauffeur kan de auto namelijk ook zelfstandig op de vrachtwagen krijgen wanneer u de auto niet op slot doet.

  Wanneer de auto bij ons bedrijf aankomt, kan een inkoopmedewerker uw auto gaan vrijwaren. Dit gebeurd via een online systeem van de RDW. Vervolgens ontvangt u nog dezelfde dag het vrijwaringsbewijs. Deze dient als bewijs dat u niet meer verantwoordelijk bent voor de auto. Ook kunt u met het document de autoverzekering stopzetten.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Zijn jullie in Oosterwolde gevestigd?

  Ons bedrijf staat in het noordelijk gelegen Uithuizen. Al ruim 40 jaar richten we ons op de inkoop van schade- en sloopauto’s. Waaronder in Oosterwolde. Doordat we wekelijks in de buurt van Oosterwolde komen, kan uw auto vaak al binnen een paar dagen opgehaald worden.

  Bent u benieuwd wat we voor uw auto kunnen bieden? Neem dan gerust even contact met ons op. Bijvoorbeeld telefonisch (0595 43 33 30), per E-mail (logistiek@klaasboer.nl of via het bovenstaande formulier.

  Maar ook voor goede auto-onderdelen kunt u bij ons terecht. Getest en voordelig geprijsd. Neem gerust even contact op of kijk in onze webshop met gebruikte auto-onderdelen.