gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw sloopauto verkopen in Oosterwolde?

Heeft u een schade-auto of zelfs een sloopauto te koop in Oosterwolde? Dan zou u gebruik kunnen maken van onze inkoopservice. We kunnen u een goede marktconforme prijs bieden en de auto gratis bij u ophalen uit Oosterwolde. Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend bod.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

  Hoe werkt onze sloopauto inkoop?

  Via het bovenstaande formulier kunt u een bod van ons ontvangen. Ook kunt u ons bellen of E-mailen. Het bod is uiteraard zonder enige verplichting. Indien u akkoord gaat, zullen we uw contactgegevens noteren en met een moment plannen waarop de auto bij u uit Oosterwolde opgehaald kan worden. Uiteraard op een moment dat past. Al kan in overleg ook een moment gekozen worden waarop u niet zelf aanwezig bent. De chauffeur kan de auto namelijk ook zelfstandig op de vrachtwagen krijgen wanneer u de auto niet op slot doet.

  Wanneer de auto bij ons bedrijf aankomt, kan een inkoopmedewerker uw auto gaan vrijwaren. Dit gebeurd via een online systeem van de RDW. Vervolgens ontvangt u nog dezelfde dag het vrijwaringsbewijs. Deze dient als bewijs dat u niet meer verantwoordelijk bent voor de auto. Ook kunt u met het document de autoverzekering stopzetten.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Zijn jullie in Oosterwolde gevestigd?

  Ons bedrijf staat in het noordelijk gelegen Uithuizen. Al ruim 40 jaar richten we ons op de inkoop van schade- en sloopauto’s. Waaronder in Oosterwolde. Doordat we wekelijks in de buurt van Oosterwolde komen, kan uw auto vaak al binnen een paar dagen opgehaald worden.

  Bent u benieuwd wat we voor uw auto kunnen bieden? Neem dan gerust even contact met ons op. Bijvoorbeeld telefonisch (0595 43 33 30), per E-mail (logistiek@klaasboer.nl of via het bovenstaande formulier.

  Maar ook voor goede auto-onderdelen kunt u bij ons terecht. Getest en voordelig geprijsd. Neem gerust even contact op of kijk in onze webshop met gebruikte auto-onderdelen.

   

  Autodemontage met oog voor het milieu

  Uiteraard is onze verkoop van gebruikte auto-onderdelen positief voor het milieu. En ook het goed recyclen van de sloopauto’s draagt bij aan een circulaire wereld. Maar ook tijdens dit werk proberen we oog te hebben voor onze belasting op het milieu.

  Zo wordt er bijvoorbeeld energie bespaard door de toepassing van veel led-verlichting. Daarnaast proberen we onnodige verlichting zoveel mogelijk uit te laten. Ook de uitstoot van schadelijke stoffen proberen we te verminderen. Onder andere door geen aardgas meer te gebruiken voor de verwarming van ons bedrijfspand.

  Het milieubeleid van Autodemontage Klaas Boer is ook zichtbaar aan de KZD 3-sterren certificering die we hebben ontvangen. Een onafhankelijke certificerende instantie heeft ons beoordeeld op zaken als milieu, Arbo en materiaalrecycling. Vervolgens hebben we de hoogste certificering ontvangen. Desondanks blijven we zoeken naar verdere (milieu)verbeteringen.

  U kunt dus met een gerust hart een schade- of sloopauto aan ons verkopen. Bijvoorbeeld vanuit het Friese Oosterwolde. U ontvangt een goed bod en de auto kan gratis bij u opgehaald worden.

   

  Uw sloopauto goed bereikbaar?

  Soms blijkt tijdens het ophalen van een schade-auto, dat de parkeerplek lastig te bereiken is met onze oprijwagen. Bijvoorbeeld door een smalle straat, oprit of een krap hofje. Ook sloopauto’s die in een tuin staan, kunnen voor problemen zorgen bij het ophalen. Daarom willen we u vragen om voor het ophaalmoment vanuit Oosterwolde, aan ons door te geven of de auto goed bereikbaar is. Zo niet, dan kunnen we gezamenlijk een oplossing bedenken.

  Heeft de auto een lekke band? Dat hoeft geen probleem te zijn. Dankzij de lieren op onze oprijwagens kunnen we de auto alsnog op de wagen trekken. Daarbij is het wel van belang dat de banden nog kunnen rollen. Velgen zonder banden zijn zodoende niet op te halen voor ons.

  Wilt u meer informatie? Neem dan gerust even contact op. En wie weet, kunnen we ook uw schade-auto uit Oosterwolde komen ophalen. Uiteraard voor een goede vergoeding.